Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Fulltime Bestuurslid 2020-2021
Office Tilburg | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Tilburg is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten.

Het doel van UniPartners is enerzijds om bedrijven van academische kennis te voorzien en anderzijds studenten de kans te geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleid door de bestuurders. Bij UniPartners kom je direct in contact met veel bedrijven en studenten, wat de mogelijkheid biedt om waardevolle contacten te leggen.

Functieomschrijving

Als bestuurder van UniPartners Tilburg run je vanaf 1 augustus één jaar lang fulltime (40 uur per week) je eigen onderneming! Samen met je medebestuurders ben je verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen organisatie.

 

Je bestuursfunctie bestaat voor 50% uit projectmanagement. Je doet je best om projecten binnen te halen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden! Hierbij leer je alle ins en outs over consulting, waarbij studenten op projectmatige basis worden ingezet om uitdagende vraagstukken op te lossen bij bedrijven. Tijdens deze projecten ben je verantwoordelijk voor zowel het contact met de opdrachtgever als de begeleiding van de studenten.

 

Naast het projectmanagement zal je ook 50% van de tijd verantwoordelijk zijn voor je interne functie. We zijn op zoek naar de volgende functies:

  • Voorzitter;
  • Kwaliteitsmanager;
  • Penningmeester;
  • PR-Manager;
  • HR-Manager.

 

Gedurende het jaar heb je de mogelijkheid om veel trainingen en workshops te volgen bij diverse bedrijven. Op die manier biedt UniPartners je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je te begeleiden met beide functies!

 

Dus..

 

Wil jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen? Wil jij graag een groot netwerk opbouwen? Wil jij je één jaar lang inzetten voor je eigen onderneming? Dan is UniPartners iets voor jou!

Functie-eisen

– Ambitieus;
– Doelgericht;
– Enthousiast;
– Ondernemend;
– Zelfstandig.

 

 

Heb je vragen of wil je graag meer weten over dit bestuursjaar? Mail gerust naar hr@unipartners-tilburg.nl, stuur een appje naar Maud (06-46057526), of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in T.616!

 

 

Deadline solliciteren: 1 mei 12:00 uur.

Related job offers

Business Commissie
Office Tilburg | Commissie
UniPartners Tilburg is op zoek naar gedreven en gemotiveerde commissieleden!
Read more
Marketing & Event Commissie
Office Tilburg | Commissie
UniPartners Tilburg is looking for ambitious and motivated committee members!
Read more
Vijf fulltime bestuursleden!
Office Tilburg | Bestuur
Zie jij het zitten om vanaf augustus je eigen consultancybureau te runnen?
Read more