Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

UniPartners Groningen zoekt nieuwe part-time bestuursleden!
Office Groningen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Groningen is een studenten consultancybureau dat de brug slaat tussen studenten en bedrijven. Het bestuur bestaat uit 7 studenten, die samen een hecht team vormen en een jaar lang de organisatie runnen. Vanaf augustus 2023 is UniPartners Groningen op zoek naar vijf nieuwe bestuursleden die het team komen versterken.

 

Lijkt het jou leuk om hier deel van uit te maken? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je je kennis in de praktijk kan toepassen, je netwerk vergroot en ontzettend veel leert op professioneel én persoonlijk vlak? Dan is UniPartners zeker wat voor jou!

Functieomschrijving

Als bestuurslid bij UniPartners ben je de schakel tussen studenten en het bedrijfsleven. Je bent actief bezig met het benaderen van bedrijven om daar interessante uitdagingen of vraagstukken te identificeren. Deze kunnen dan vervolgens in de vorm van een project worden opgelost door een studentconsultant. Alle bestuursleden houden zich dus bezig met acquisitie, projectmanagement en daarnaast nog hun eigen functie.

Binnen het bestuur draagt iedereen bij aan acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je ook functie-specifieke taken, waarin je verantwoordelijkheden draagt en jezelf kunt ontwikkelen. Vanaf augustus komen de volgende functies vrij:

  • Acquisitiemanager;
  • HR-manager;
  • Marketingmanager;
  • Accountmanager;
  • Kwaliteitsmanager.Voor een uitgebreide beschrijving van deze functies, stuur vooral een appje (0629134242) of mailtje naar job.van.gorkom@unipartners.nl.

Functie-eisen

Lijkt het je leuk om voor één jaar aan het hoofd van je eigen onderneming te staan, exclusieve trainingen te volgen, ervaring op te doen in projectmanagement én consultancy en ben je als bestuurder gemiddeld 20 uur per week beschikbaar? Stuur dan uiterlijk 31 mei 2023 je CV en motivatiebrief op naar job.van.gorkom@unipartners.nl of solliciteer via de knop hieronder!

Related job offers

Bestuursjaar UniPartners Groningen febru...
Office Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Bestuursjaar UniPartners Groningen febru...
Office Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Marketing & Eventcommissie
Office Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners willen helpen met de marketing en het organiseren van leuke ...
Read more