Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Bestuurder 2022-2023
Office Eindhoven | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Eindhoven is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

 

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Algemeen

Als bestuurder bij UniPartners Eindhoven run jij je eigen onderneming voor één jaar (32 uur per week)! Je bent samen met de rest van je bestuur verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen organisatie. Je doet je best om projecten binnen te slepen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden. Binnen het bestuur draagt iedereen bij aan acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je je eigen functie taken, waarin je verantwoordelijkheden draagt en je jezelf kunt ontwikkelen.

 

Functies

Bij UniPartners Eindhoven kun je de volgende functies vervullen:

 

  • General Manager
  • Finance Manager
  • Human Resource Manager
  • Quality Manager
  • Acquisitie Manager
  • Account Manager
  • Marketing- en Event Manager

 

Voor meer informatie over de individuele functies kun je de website of instagram raadplegen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen of langs ons kantoor lopen!

Functie-eisen

Lijkt het je tof om voor een jaar aan het hoofd van je eigen onderneming te staan en ben je als bestuurder 32 uur per week beschikbaar?

 

Solliciteer dan als volgt: Stuur uiterlijk 1 juni 23:59 je motivatiebrief en CV naar HR-eindhoven@unipartners.nl!

 

Vermeld in je motivatiebrief waarom jij een goede UniPartners Eindhoven bestuurder zal zijn en daarnaast de top 3 functies die jij graag zou willen vervullen inclusief waarom jij daar de geschikte kandidaat voor bent.

 

Naar aanleiding van je sollicitatie zullen wij je uitnodigen voor een aanvullend gesprek. Hierin gaan we uitgebreid in op je motivatie en de functies waarop jij solliciteert.

Apply now

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Related job offers

Vacature IT manager
Office Eindhoven | Commissie
IT-manager
Read more
Business commissie en Marketing & Event ...
Office Eindhoven | Commissie
Business commissie en Marketing & Event commissie
Read more
Marketing & Event Commissie
Office Eindhoven | Commissie
Een commissie waar je de verantwoordelijkheid krijgt voor het organiseren van hét consultancy evenement in Eindhoven en...
Read more