Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Word één van de vijf nieuwe toppers van het 28e bestuur!
Office Tilburg | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Tilburg is hét academische adviesbureau van Tilburg University. Deze organisatie wordt gerund door zeven studenten, waarvan vijf fulltimers en twee parttimers. UniPartners slaat de brug tussen bedrijven en studenten. Enerzijds staan we bedrijven bij in de huidige vraagstukken en uitdagingen waar tijd of academische kennis in ontbreekt. Anderzijds bieden we studenten een relevante bijbaan aan, waarin de student op projectbasis aan de slag gaat bij een bedrijf. Zo krijgen zij een kans om praktijkervaring op te doen en worden bedrijven geholpen!

 

De projecten worden van begin tot eind begeleid door de bestuurders van UniPartners Tilburg. Daardoor kom je direct in contact met veel verschillende bedrijven en studenten, wat de mogelijkheid biedt om waardevolle contacten te leggen en zo je netwerk een boost te geven.

Functieomschrijving

Als bestuurder van UniPartners Tilburg run je vanaf 1 augustus één jaar lang fulltime (40 uur per week) je eigen onderneming! Samen met zes medebestuurders ben je verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen consultancybureau.

 

Je bestuursfunctie bestaat voor 50% uit projectmanagement. Je doet je best om projecten binnen te halen bij mkb en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden! Hierbij leer je alle ins en outs over consulting, waarbij studenten op projectmatige basis worden ingezet om uitdagende vraagstukken op te lossen bij bedrijven. Tijdens deze projecten ben je verantwoordelijk voor zowel het contact met de opdrachtgever als de begeleiding van de studenten. Je ontvangt een diversiteit aan trainingen waarmee je over een goede basis beschikt om aan de slag te gaan als Projectmanager!

 

Naast het projectmanagement zal je ook 50% van de tijd verantwoordelijk zijn voor je interne functie. We zijn op zoek naar de volgende functies:

  • Voorzitter: hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Tilburg, vergaderingen leiden, maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de elf andere vestigingen.
  • Kwaliteitsmanager: verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en het beleid van UniPartners Tilburg, zorgen dat processen efficiënt verlopen, d.m.v. controles zorgen dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd bij de klant.
  • Financieel manager: verantwoordelijk voor de financiën, begrotingen opstellen en het inboeken van alle uitgaves en inkomsten in het boekhoudsysteem.
  • PR-Manager: verantwoordelijk voor de promotie van UniPartners Tilburg, social media-kanalen beheren.
  • HR-Manager: verantwoordelijk voor de werving en selectie van studentconsultants, commissie- en bestuursleden, opleiden van het nieuwe bestuur, vertrouwenspersoon.

 

Naast deze twee functies zul je veel leerzame en leuke activiteiten ondernemen met je bestuur en het landelijke netwerk. Ontvang relevante trainingen en workshops, bouw een groot en uiteenlopend netwerk op, ga naar kennisdelingen en functiespecifieke overleggen met andere UniPartners-vestigingen in allerlei universiteitssteden in Nederland. Maak bovendien de maandafsluitingen, (netwerk)borrels, landelijke trainingsweekenden, Junior Enterprise Days en nog veel meer leuks mee!

 

Kortom, wil jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen, een groot en divers netwerk opbouwen en je één jaar lang inzetten voor je eigen onderneming? En wil jij onderdeel zijn van het 28ste bestuur?

Dan is UniPartners iets voor jou!

Functie-eisen

  • Ambitieus
  • Doelgericht
  • Enthousiast
  • Ondernemend
  • Zelfstandig

 

Heb je vragen of wil je graag meer weten over dit bestuursjaar? Mail gerust naar marijn.povee@unipartners.nl, stuur een appje naar Marijn (06 28960807), of kom langs bij een van onze informatieborrels! (blijf op de hoogte van deze borrels door onze Instagram en LinkedIn te volgen)

 

Deadline solliciteren: 28 april 2024 om 23:59 (cv)*

*Solliciteren kan via de onderstaande button en bestaat uit de inzending van je cv. De motivatiebrief moet je uiterlijk 3 mei 2024 om 23:59 toesturen naar marijn.povee@unipartners.nl. In de motivatiebrief leg je uit waarom jij een plek verdient in het 28ste bestuur van UniPartners Tilburg. Daarnaast licht je toe welke functie(s) je graag zou willen vervullen. Naar aanleiding van je sollicitatie nodigen wij je uit voor een aanvullend gesprek, waarin we uitgebreid in zullen gaan op je motivatie en gewenste functie(s). 

Apply now

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Related job offers

Marketing & Event Commissie 2023-2024
Office Tilburg | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Marketing & Event Commissie van UniPartners...
Read more
Acquisitie Commissie 2023-2024
Office Tilburg | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Acquisitie Commissie van UniPartners Tilbur...
Read more
Parttime bestuurslid
Office Tilburg | Bestuur
Ga aan de slag als bestuurslid binnen UniPartners Tilburg voor 20-24 uur per week!
Read more