Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Netwerken - YSE
Office Nederland | Besloten

Netwerken, de één vindt het ongemakkelijk en de ander is er een kei in. Een ding is zeker: hoe eerder je dit onder de knie hebt, hoe meer profijt je ervan gaat hebben (first mover advantage). In deze interactieve training ga je je netwerk in kaart brengen, laten we je zien hoe je je netwerk in kan zetten, gaan we praktisch aan de slag om jouw LinkedIn helemaal netwerkproof te maken én krijg je concrete tips hoe je een netwerkborrel overleeft! 

 

Deze training netwerken van YSE, is natuurlijk ook een mooie kans om YSE als organisatie te leren kennen en de sfeer op kantoor te proeven. YSE is een organisatie die traineeships aanbied in de richtingen Public, Projects en Digital. Gedurende twee jaar voer je opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers (zoals Mars, Ministerie van Defensie, ABN, Gemeente Den Haag) en volg je daarnaast een uitgebreid ontwikkelprogramma met je medetrainees! 

Present companies

More events

Time management - Connectors
Office Nederland | Besloten
De baas worden over je eigen agenda, vaak een moeilijke uitdaging! Als student heb je te maken met verschillende agenda...
Read more
Find Your Why! - Frisse Blikken
Office Nederland | Besloten
Find Your Why! In deze training ga je op zoek naar je persoonlijke why: waarom doe je wat je doet? Geb...
Read more
Mond-tot-mond reclame - Webinar Raaker
Office Nederland | Besloten
Groeien vanuit en met je bestaande klanten
Read more