Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Utrecht

UniPartners Utrecht

UniPartners Utrecht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het centrum van Utrecht in het Pnyx universiteitsgebouw van Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Utrechtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Ceres Bekers
Voorzitter
Hi, ik ben Ceres Bekers. Naast UniPartners ben ik bezig met mijn laatste jaar bedrijfskunde aan de VU. Als voorzitter houd ik me bezig met het aansturen, motiveren en ondersteunen van de bestuurders. Samen met de kwaliteitsmanagers zie ik erop toe dat het beleid zichtbaar uitgevoerd wordt. Daarnaast ben ik contactpersoon voor externe contacten. Mijn doel is om UniPartners Utrecht en de bestuurders naar een hoger level te tillen.
https://www.linkedin.com/in/ceres-bekers-b32625a4?authType=NAME_SEARCH&authToken=6E0A&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A371806742%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1476276785794%2Ctas%3Aceres
Daniëlle van Veldhuizen
Public Relations manager
Ik ben Daniëlle van Veldhuizen en ik studeer Biomedische Technologie aan de TU/e. Ik ben de PR-manager van UniPartners Utrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Dit doe ik door promotiemateriaal te maken, door deze te verspreiden en door promotie-acties te houden. Daarnaast beheer ik de ‘social media’, zoals Facebook en LinkedIn.
https://www.linkedin.com/in/dani%C3%ABlle-van-veldhuizen-93579aa4/
Thom Smetsers
Account manager
Studie Economics and Business Economics
https://www.linkedin.com/in/thom-smetsers-20798aa8?authType=NAME_SEARCH&authToken=rw4B&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A384628903%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1476277263097%2Ctas%3Athom
Marc Houben
Penningmeester
Mijn naam is Marc Houben, ik ben de penningmeester van UniPartners Utrecht. Ik heb mijn bachelor in Geschiedenis en sta op het punt ook mijn bachelor in Economics and Business Economics te behalen. Als penningmeester is het mijn taak de financiën van onze vestiging te verzorgen, een verantwoordelijke taak. Ik stel meerdere begrotingen op aan het begin van het jaar die dienen als handvaten voor onze financiële beslissingen gedurende het jaar. Daarnaast factureer ik onze opdrachtgevers, betaal ik de Junior Consultants uit en verwerk ik de belastingen. Met betrekking tot onze financiële resultaten sta ik in nauw contact met onze Raad van Advies, Raad van Toezicht en de andere penningmeesters verdeeld over de vestigingen in Nederland. Op deze wijze word ik van de juiste feedback voorzien met betrekking tot mijn taak. Tot slot stel ik op het einde van het jaar een jaarrekening op, een overzicht van de algehele financiële situatie. Na dit leerzame jaar en het afronden van mijn bachelor wil ik de master internationale betrekkingen in Utrecht gaan studeren alvorens ik in Rotterdam de master International Economics wil gaan volgen.
https://www.linkedin.com/in/marc-houben-5523ba4b?authType=NAME_SEARCH&authToken=rR9B&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A177165710%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1476277210365%2Ctas%3Amarc
Lisa Willard
Account manager
Ik ben Lisa Willard en ben naast UniPartners bezig met de afronding van mijn studie Politicologie aan de UvA. Als accountmanager ben ik mede verantwoordelijk voor de acquisitie en richt ik me voornamelijk op het onderhouden van de relaties met eerdere opdrachtgevers. Daarnaast is het mijn rol om de andere bestuursleden te voorzien van sturing met betrekking tot acquisitie en zie ik er samen met de andere accountmanager op toe dat acquisitie plannen goed worden uitgevoerd. Tevens ben ik vice-penningmeester, waardoor ik verantwoordelijk ben voor de financiën van UniPartners Utrecht bij afwezigheid van de penningmeester.
https://www.linkedin.com/in/lisa-willard-53977867/
Linde Breukelaar
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Linde Breukelaar en ik ben de accountmanager van UniPartners Utrecht. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Psychologie en ben van plan om na deze bachelor de master Business Administration (strategisch en international management) te gaan volgen. Als accountmanager van UniPartners Utrecht ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten, zodat wij studenten een constante stroom van interessante projecten kunnen bieden. Om dit te bereiken is het van groot belang om de relaties met oud-opdrachtgevers warm te houden en vervolgprojecten te genereren. Daarnaast zet ik mij in om het UniPartners Utrecht netwerk uit te breiden door netwerkevenementen en beurzen te bezoeken, nieuwe bedrijven te benaderen en kennismakingsgesprekken te voeren. Als accountmanager kom ik hierdoor in aanraking met veel verschillende bedrijven. Ook ondersteun ik de Business Commissie bij het plegen van acquisitie, stel ik acquisitiedoelstellingen op en zie ik erop toe dat deze worden behaald. Een bestuursjaar bij UniPartners Utrecht is als het hebben van je eigen onderneming, wat ontzettend leerzaam is! Daarbij krijg je de kans om samen te werken met gemotiveerde mensen, trainingen te volgen en een zakelijk netwerk op te bouwen.
https://www.linkedin.com/in/linde-breukelaar-407473b1?authType=NAME_SEARCH&authToken=6ol1&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A398282119%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1476277079208%2Ctas%3ALinde%20
Siham Majait
Human Resource manager
https://www.linkedin.com/in/siham-majait/
Amber Dings
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Amber Dings, ik ben op dit moment naast UniPartners bezig met mijn bachelor Psychologie. Als kwaliteitsmanager streef ik ernaar de kwaliteit van zowel de projecten en processen als de organisatie te standaardiseren en te optimaliseren om tot een meer effectieve en efficiënte manier van bedrijfsvoering te komen. Mijn rol als kwaliteitsmanager is een faciliterende rol en ik zorg ervoor dat bestuursleden op een zo goed mogelijke manier hun werkzaamheden verrichten. Zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het informatiemanagement (bestandsbeheer en intern informatiesysteem) en daarnaast fungeer ik als kritische eindredacteur voor wat betreft offertes, contracten en dergelijke. Naast mijn functie als kwaliteitsmanager ben ik ook de secretaris van UniPartners Utrecht en ben ik de projectmanager van een aantal projecten.
https://www.linkedin.com/in/amber-dings-3a2805b6?authType=NAME_SEARCH&authToken=yekW&locale=nl_NL&srchid=630989451476276650219&srchindex=1&srchtotal=1&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A630989451476276650219%2CVSRPtargetId%3A414065642%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Atrue%2CauthType%3ANAME_SEARCH

Vacatures Utrecht

Vacature Junior Consultant - Analyse en ...
Vestiging Utrecht | Economisch
Bekijken
Vacature Verwerken Jaarcijfers - Zilvere...
Vestiging Utrecht | Economisch
ZilverenKruis is onderdeel van Achmea zorgverzekeringen. Als zorgverzekeraar heeft ZilverenKruis Achmea de taak om jaarc...
Bekijken
Vacature Verplichtingenadministratie - O...
Vestiging Utrecht | Economisch
Junior Consultant Verplichtingenadministratie, logistieke sector, omgeving Utrecht
Bekijken
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Kiek Bertels
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/kiek-bertels-6b30361?authType=name&authToken=y2qv&trk=prof-sb-browse_map-name
Dolf L'Ortye
Raad van Advies
Dolf is een ervaren management consultant, met name in de (financiële) dienstensector. Dolf houdt zich als adviseur bezig met vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en besturing. Het is zijn overtuiging dat een adviseur effect heeft als hij/zij het doorgronden van de inhoud van het vraagstuk combineert met aandacht voor de groei van het klantteam waarmee gewerkt wordt. Hij draagt Unipartners een warm hart toe omdat het een ideale manier is voor ambitieuze studenten om vroeg in hun carrière te proeven aan het vak van management consultant.
https://www.linkedin.com/in/dolf-l-ortye-13860b?authType=name&authToken=we-L&trk=Skyline_click_NBM&sl=NBM%3B214167713%3A1469442939321%3B0%3B11866206%3B
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Lindy van der Veen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/lindyvanderveen?authType=NAME_SEARCH&authToken=JcQP&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A96179353%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469444127980%2Ctas%3Alin
Nienke Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Sander Werkhoven
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sanderwerkhoven?authType=NAME_SEARCH&authToken=9rH1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A16312097%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444909698%2Ctas%3Asander
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Robert Horsmans
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roberthorsmans?authType=NAME_SEARCH&authToken=Bj2R&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A34940243%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446329117%2Ctas%3Arobert
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso