Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Tilburg

UniPartners Tilburg

UniPartners Tilburg, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Prisma gebouw op het universiteitsterrein van Tilburg University.

 

Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders hard om Tilburgse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven erin dat studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote toegevoegde waarde zijn op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als Junior consultant of uiteindelijk zelfs als Senior consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf in de regio Tilburg. Daarnaast kun je ook een traineeship volgen om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.

 

Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Tilburg biedt heel veel mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

 Contact opnemen

Bestuur

Annelien Spruijt
Voorzitter
Hi! Ik ben Annelien Spruijt, 22 jaar oud en de voorzitter van UniPartners Tilburg.
Als voorzitter zorg ik binnen mijn bestuur voor een vrouwelijke touch en zie ik er op toe dat er naast genoeg motivatie ook een goede werksfeer is.
In het begin van het jaar stel ik het beleid op en zie er op toe dat deze tijdens het jaar zichtbaar uitgevoerd wordt.
Daarnaast onderhoud ik als voorzitter zowel op de universiteit als in het bedrijfsleven strategische contacten en ben ik de contactpersoon voor de adviesorganen van UniPartners Tilburg.
Na dit leerzame bestuursjaar wil ik mijn bachelor International Business Administration hebben afgerond en wil ik starten met mijn master Information Management.
https://nl.linkedin.com/in/annelien-spruijt-1968a5a3
Cas van Gent
Kwaliteitsmanager
Als Kwaliteitsmanager heb je de verantwoordelijkheid om de kwaliteit binnen je vestiging te waarborgen. Dit geldt voor zowel interne processen als voor het projectmanagement. De kwaliteit van interne processen kunnen altijd efficiënter en effectiever. Hier dient continu kritisch naar gekeken te worden om processen te optimaliseren. Daarnaast behoort elk project aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen. Deze kunnen voldaan worden door alle leerzame punten uit vorige projecten te analyseren en dit mee te nemen om de volgende projecten te kunnen verbeteren. Als kwaliteitsmanager dien je tevens op de hoogte te zijn van alle lopende projecten om de uniformiteit van ieder project te waarborgen.
https://nl.linkedin.com/in/cas-van-gent/nl
Tim Bouten
Penningmeester
Mijn naam is Tim Bouten, ik heb mijn bachelor International Business Administration afgelopen jaar afgerond. Dit jaar ben ik de penningmeester van UniPartners Tilburg tijdens een full-time bestuursjaar. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. In het begin van het jaar stel je een financieel verantwoord beleid op met bijpassende begroting. Het is mijn verantwoordelijkheid dat dit beleid gedurende het hele jaar nageleefd wordt. Naast alle financiële zaken ben ik als projectmanager ook nauw betrokken bij opdrachten die onze consultants uitvoeren voor andere organisaties.
https://nl.linkedin.com/in/timbouten
Alex Veraart
PR Manager
Naast de taak als PR manager waarbij het doel is om de naamsbekendheid te vergroten onder zowel studenten en bedrijven, is de PR manager ook verantwoordelijk voor de acquisitie. Hierbij begeleidt de PR manager alle processen die hierbij te maken hebben. De commissie Acquisitie & Branding Team valt onder de verantwoordelijkheid van de PR manager. Deze commissie houdt zich bezig met het benaderen van bedrijven, werkt aan de naamsbekendheid en bedenkt nieuwe strategieën om projecten binnen te halen. Hiernaast beheert de PR manager alle kanalen met betrekking tot de promotie van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/alex-veraart
Samuel van Neure
HR Manager
Dit jaar ben ik de HR manager van UniPartners Tilburg. Als HR manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van projectuitvoerders/consultants, bestuursleden, trainees en commissieleden. Daarnaast ondersteun ik mijn medebestuursleden bij hun (persoonlijke) ontwikkeling, onder andere door middel van het organiseren van trainingen door diverse organisaties en het houden van bestuursevaluaties. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van informele activiteiten ten behoeve van de teambuilding.
https://nl.linkedin.com/in/samuelvanneure/nl

Vacatures Tilburg

PR-Manager UniPartners Tilburg
Vestiging Tilburg | Sociaal
Run een jaar lang je eigen onderneming!
Bekijken
Marketingplan
Vestiging Tilburg | Economisch
Hoe en door middel van welke kanalen kan Be Pure het bereik naar haar doelgroep vergroten?
Bekijken
Internationaal marktonderzoek
Vestiging Tilburg | Economisch
Adviseer CZL omtrent de mogelijkheden tot marktpenetratie in de VS!
Bekijken

Raad van Advies

Wim Bens
Directievoorzitter, Rabobank Tilburg e.o.
Marc Heuvelmans
Partner, Bogaerts & Groenen
prof. dr. Arjen van den Born
Directeur Onderzoeksinstituut, Tilburg University
Florent Claassen
Eigenaar, Claassen Logistics

Onze Partners