Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. Vandaag de dag zijn we nog steeds gevestigd in de Thomas van Aquinostraat op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een (Waal)brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina. Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (TvA 2.00.05a).

Contact opnemen

Bestuur

Melinda Langeveld
Voorzitter
https://www.linkedin.com/in/melindalangeveld/
Koen Cremers
Financieel manager
Ik ben Koen Cremers, en het aankomend jaar ben ik financieel manager bij UniPartners Nijmegen De financieel manager is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Dit houdt onder andere in: het versturen en betalen van facturen, betalen van belastingen, de begroting opstellen en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie. Ik studeer bedrijfskunde en ben bezig met een pre-master voor de master finance.

Door deze functie te bekleden wil ik praktijkervaring opdoen, leren over hoe het is om binnen een organisatie te werken en de naamsbekendheid en het bereik van UniPartners Nijmegen vergroten.
https://www.linkedin.com/in/koen-cremers-25b3308a?authType=NAME_SEARCH&authToken=JyrA&locale=nl_NL&srchid=2496116111472549460299&srchindex=1&srchtotal=6&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2496116111472549460299%2CVSRPtargetId%3A317323367%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Atrue%2CauthType%3ANAME_SEARCH
Merel Thijssen
Secretaris & HR-manager
Monique Kroot
PR-manager
Als PR-manager is mijn belangrijkste taak de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten bij de studenten aan de Radboud in Nijmegen. Dit wordt gedaan door het organiseren van evenementen zoals collegepraatjes, lezingen en workshops, maar ook door het houden van borrels, feesten en leuke ludieke acties. Ook behoort tot mijn taken het onderhouden van de officiële website en de sociale media. Daarnaast houd ik me, net als het overige bestuur, ook bezig met het begeleiden van projecten en benader ik bedrijven en organisaties.

Momenteel ben ik bezig met mijn master Communicatie en Beïnvloeding bij de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. De kennis die ik vergaard heb, en nog ga verkrijgen tijdens mijn master, wil ik inzetten om de naam van UniPartners een nog grotere bekendheid te geven in Nijmegen.

Ik hoop tijdens mijn jaar bij UniPartners veel ervaring op te doen in brand-marketing op professioneel gebied, heel veel leuke en leerzame evenementen te organiseren en, samen met mijn bestuur, UniPartners naar een nog hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/monique-kroot-1b77176b?authType=NAME_SEARCH&authToken=kR43&locale=nl_NL&srchid=2496116111472549548400&srchindex=1&srchtotal=2&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2496116111472549548400%2CVSRPtargetId%3A249611611%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Atrue%2CauthType%3ANAME_SEARCH
Sjoerd Lormans
Project- & Kwaliteitsmanager
Als project- en kwaliteitsmanager ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor twee aspecten binnen de organisatie. Allereerst behoort het tot jouw taak om de projecten die door UniPartners worden uitgevoerd in goede banen te leiden. Hieronder valt onder andere het onderhouden van contact met zowel de werkgever als de student consultant. Daarnaast draag je zorg voor het verbeteren van de kwaliteit binnen de organisatie. Dat wil zeggen het analyseren en perfectioneren van de interne processen om zo tot een effectievere en efficiëntere manier van bedrijfsvoering te komen.
 
Zelf studeer ik Recht & Management. De verplichte vakken voor de Bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik allemaal al gehaald. Dit jaar zal ik mij naast mijn bestuursjaar bij UniPartners focussen op het voltooien van alle verplichte vakken van Bedrijfskunde.

In de loop van dit jaar hoop ik door middel van UniPartners mijn netwerk in grote mate te kunnen uitbreiden en een betere kijk te hebben op de consultancywereld door de praktijkervaring die ik op doe als projectmanager.
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-lormans-43b701101?authType=NAME_SEARCH&authToken=_gp7&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A434711855%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1472548072942%2Ctas%3Asjoerd%20lormans
Cas Smitsmans
Acquisitiemanager
Mijn naam is Cas Smitsmans en ik ben het komend jaar acquisitiemanager bij UniPartners Nijmegen. Als acquisitiemanager houd ik me bezig met het binnenhalen van projecten. Dit doe ik door in contact te komen met organisaties, op afspraak te gaan bij bedrijven en het bijwonen van netwerkbijeenkomsten. Ook het managen van projecten en het aansturen van de acquisitiecommissie hoort bij de taak van acquisitiemanager.

Nadat ik begon met het zoeken naar relevante praktijkervaring voor naast mijn studie bedrijfskunde, kwam ik al snel bij UniPartners uit. Hier leer ik omgaan met situaties die je in de studieboeken niet snel vindt. Natuurlijk is het ook tof om dit alles samen te doen met een team van gemotiveerde collega’s!

Ik hoop aankomend jaar uiteraard veel projecten binnen te halen zodat veel studenten aan de slag kunnen, en hierdoor veel kennis vanuit de universiteit het bedrijfsleven instroomt!
https://www.linkedin.com/in/cas-smitsmans-a00037b7?authType=NAME_SEARCH&authToken=10Gq&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A415127520%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1472548107455%2Ctas%3Acas%20smitsmans
Jan Lugtmeijer
Accountmanager
Als accountmanager van UniPartners Nijmegen richt ik mij vooral op het onderhouden van de warme contacten met bedrijven. Elke vrijdag ga ik daarom naar een bijeenkomst van het Traianus chapter van BNI, bij golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Je bouwt hier een relatie op met de aangesloten ondernemers en leert mensen kennen uit allerlei verschillende sectoren van het bedrijfsleven. In het verleden zijn er al een hoop projecten uitgevoerd bij mensen uit dit netwerk en hebben deze ondernemers ons ook geholpen met advies, diensten en producten.

Het is mijn doel deze duurzame relaties dit jaar te onderhouden en te versterken. Ik studeer financiële economie en ben via zowel mijn studie, als mede door bekenden bij UniPartners gekomen. Ik heb gesolliciteerd voor een bestuursjaar omdat ik dit als een verrijking en aanvulling van mijn studie zie. Daarnaast wil ik mijn kwaliteiten op het gebied van presenteren, netwerken en pitchen verbeteren middels deze functie.
https://www.linkedin.com/in/jan-lugtmeijer-81428091?authType=NAME_SEARCH&authToken=TJyz&locale=nl_NL&srchid=2496116111472549528235&srchindex=1&srchtotal=6&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2496116111472549528235%2CVSRPtargetId%3A326136976%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Atrue%2CauthType%3ANAME_SEARCH

Vacatures Nijmegen

Tevredenheidsonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van software voor autobedrijven wil de tevredenheid van haar klanten in ...
Bekijken
Tevredenheidsonderzoek en digitale media...
Vestiging Nijmegen | Economisch
Een uitgever in Nijmegen wil uitzoeken wat de attitude van zijn huidige lezers is tegenover de vakbladen en de inzet van...
Bekijken
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Een ICT-bedrijf in Arnhem wil weten hoe ze zich beter kunnen promoten richting IT-studenten op de universiteit en heeft ...
Bekijken
Onderzoek aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt voor jongeren met een beperking
Vestiging Nijmegen | Sociaal
REA-College Pluryn biedt onderwijs aan studenten met een beperking. Om de kwaliteit van de opleidingstrajecten te waarborgen, wordt er gekeken naar hoe het onderwijs zich verder kan ontwikkelen....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Rick Aalbers
RvA
Dr. Rick Aalbers is an Associate Professor in Strategy and Innovation at the department of Business Administration of the Radboud University Nijmegen, The Netherlands. He has been a visiting scholar at Imperial College London and National University of Ireland at Galway. Prior to his academic career, he worked as a Manager at Deloitte Consulting where he advised on strategic change in the financial and high tech services industry.
Ronny Aarts
RvA
Henny van Benthem
RvA
Bas Bremer
RvA
Hanneke Fraaije-Luising
RvA
Bas Hillebrand
RvA
Tjerk Molenaar
RvA
Hein van der Pasch 

RvA
Hein van der Pasch, Radboud Innovation, Business Development & Manager Mercator Incubator Nijmegen.

Onze Partners