Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Erik Koningen
Voorzitter
Hallo, leuk dat je meer informatie wilde zien! Mijn naam is Erik Koningen en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dit jaar heb ik mijn studie even aan de kant gezet om me op een hele andere manier te ontwikkelen: Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland!
Als voorzitter van UniPartners Nederland ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van mijn bestuur en ben ik de spreekbuis namens het gehele UniPartners netwerk. Daarnaast leid ik het voorzittersoverleg, een vergadering met alle voorzitters waarbij de belangrijkste beslissingen worden genomen.
Naast voorzitter ben ik ook Event Manager. Jaarlijks organiseert UniPartners Nederland twee landelijke recruitment evenementen waarbij de beste masterstudenten in contact worden gebracht met vooraanstaande bedrijven. Bij deze evenementen (UniPartners Experience & Bèta Challenge) ben ik verantwoordelijk voor de organisatie.
https://www.linkedin.com/in/erik-koningen-ab793090?trk=hp-identity-name
Gwen van Doorn
Penningmeester
Hallo, leuk dat je meer over mij wil lezen! Mijn naam is Gwen van Doorn en ik ben 21 jaar. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde gehaald aan de TU Eindhoven en dit jaar focus ik me volledig op mijn nieuwe uitdaging: een bestuursjaar bij UniPartners Nederland!
Ik vervul dit jaar de functie van penningmeester en ik ben PR manager. Als penningmeester houd ik de financiele gezondheid van het hele netwerk in de gaten en als PR manager ben ik verantwoordelijk voor de promotie en de social media van UniPartners. Daarnaast begeleid ik de penningmeesters en PR managers van alle vestigingen. Kortom, lekker afwisselend dus!
https://www.linkedin.com/in/gwen-van-doorn-7718a799?authType=NAME_SEARCH&authToken=QJ4p&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A351571333%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1474020894709%2Ctas%3Agwen
Eline Croes
Kwaliteitsmanager
Hallo, leuk dat je meer informatie wilde zien! Mijn naam is Eline Croes en ik ben 22 jaar. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Psychology&Technology afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dit jaar heb ik gekozen om mijzelf te ontwikkelen via een bestuursjaar bij UniPartners Nederland. Een keuze waar ik altijd met plezier naar terug zal kijken!
Binnen het bestuur van UniPartners Nederland vervul ik de functie van kwaliteitsmanager en ben ik verantwoordelijk voor HR. Als HR manager heb ik de eer twee keer per jaar prachtige trainingsdagen te organiseren waarbij we met het gehele netwerk samenkomen. Als kwaliteitsmanager ben ik degene die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van nagenoeg alles binnen de organisatie. Binnen mijn functie heb ik regelmatig contact met de kwaliteitsmanagers van vestigingen om op die manier van elkaar te leren en elkaar te verbeteren. Zo probeert de kwaliteitsmanager de kwaliteit van het netwerk elk jaar te verbeteren!
https://www.linkedin.com/in/ecroes?authType=NAME_SEARCH&authToken=PkWt&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A364746420%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1474021069459%2Ctas%3Aeline
Rio Groot
IT manager
Hallo, leuk dat je meer over me wilt lezen! Mijn naam is Rio Groot en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde op de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Op dit moment ben ik de vice-voorzitter en IT-manager van UniPartners Nederland. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Marketing & Branding. Na mijn bestuursjaar wil ik mijn studie vervolgen met de master Operations Management & Logistics.
Als IT-manager heb ik de taak om te zorgen dat alle IT-gerelateerde zaken in het netwerk goed zijn ingericht, zoals de website en het CRM-systeem. Verder houd ik me bezig met de landelijke promotieacties van UniPartners om de naamsbekendheid te vergroten.
Tijdens mijn bestuursjaar wil ik mijzelf zoveel mogelijk ontwikkelen. Ik zie een bestuursjaar bij UniPartners daarom als de perfecte stap om kennis te maken met de bedrijfswereld.
https://www.linkedin.com/in/rio-groot-6b4383ab?authType=NAME_SEARCH&authToken=oqKL&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A392082472%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1474021095500%2Ctas%3Ario
Philip Teeuwen
Acquisitiemanager extern
Hallo, leuk dat je meer over me wilt lezen! Ik ben Philip Teeuwen en 22 jaar oud. Voordat ik mijn bestuursjaar bij UniPartners Nederland ben ingegaan, heb ik een bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gevolgd. Na mijn bestuusjaar wil ik mijn studie een vervolg geven in Eindhoven waar ik dan met een master Operations Management & Logistics aan de slag ga. Mijn huidige functie binnen het bestuur van UniPartners Nederland is acquisitiemanager, waarbij ik ook verantwoordelijk ben voor het juridische aspect en het contact onderhoud met alle 12 vestigingen die UniPartners telt. Mede door de vele verschillende taken die ik komend jaar heb is mijn persoonlijk doel om me gedurende dit bestuursjaar verder te ontwikkelen en een beter beeld te krijgen van het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/philipteeuwen?authType=NAME_SEARCH&authToken=HlVZ&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A382523021%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1474021127657%2Ctas%3Aphilip
Niels Janssen
Acquisitiemanager intern
Mijn naam is Niels Janssen, ik ben 23 jaar en ben nog bezig met mijn studie Psychology & Technology aan de TU in Eindhoven. Binnen UniPartners Nederland bekleed ik de functies acquisitiemanager intern en secretaris. Hiernaast leid ik ook het strategie en beleid taskteam.
Als interne acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de landelijke acquisitiestrategie, een goede kennisdeling tussen regionale acquisitiemanagers en zal ik inspringen bij vestigingen die te weinig projecten binnenhalen. Daarnaast ben ik als secretaris de contactpersoon en zorg ik dat de huidige en de oude bestuurders op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van het UniPartners-netwerk. Binnen het strategie en beleid taskteam houden we ons bezig met de visie en lange termijn strategie van het UniPartners-netwerk.
Ik ben een bestuursjaar gaan doen bij UniPartners omdat ik graag ervaring wil opdoen in het bedrijfsleven en kennis wil maken met consultancy. Daarnaast vind ik het fijn om voor de afwisseling een jaar met iets anders bezig te zijn dan met studeren. Ook leer je veel ambitieuze, enthousiaste en gezellige studenten kennen wat het niet alleen een heel leerzaam, maar ook een ontzettend leuk jaar maakt.
https://www.linkedin.com/in/niels-janssen-86b199119?authType=NAME_SEARCH&authToken=qJLC&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A493139603%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-4-4%2CtarId%3A1474021147044%2Ctas%3Aniels

UniPartners Vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al bijna 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
RvA
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
RvA
Ellis de Haan is het lid van onze Raad van Advies die zowel interne ervaringen heeft met UniPartners als externe. Ellis was in het jaar 2009-2010 voorzitter van UniPartners Groningen en heeft later haar carrière doorgezet bij Double Effect (het huidige Synechron) om vervolgens door te groeien tot Process Manager ALM/Treasury bij ABN Amro. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Anouk Kon
RvA
Anouk Kon is naast haar functie als manager Recruitment & Employer Branding bij Qompas bezig met haar MBA, wat haar tot een zeer waardevolle kennisbank maakt die vol zit van adviezen. Met dit carrière pad en haar kwaliteiten als trainer op het gebied van recruitment is Anouk Kon van grote waarde voor onze Raad van Advies
https://nl.linkedin.com/in/anoukkon
Bas Blokland
RvT
Bas Blokland is in het jaar 2012-2013 actief geweest als voorzitter van UniPartners Nederland. Samen met de ervaring die hij toen heeft opgedaan én met de kennis die hij opdoet bij als Business Analyst bij Deloitte is hij een nuttig lid van onze Raad van Toezicht.
https://www.linkedin.com/in/basblokland
Arjan Loenen
RvT
Arjan Loenen is in het jaar 2013-2014 actief geweest als penningmeester van UniPartners Nederland. Samen met de ervaring die hij toen heeft opgedaan én met de kwaliteiten die hij laat zien in zijn afrondende fase van zijn master Biomedische Technologie is hij een positief en kritisch lid van onze Raad van Toezicht.
https://nl.linkedin.com/in/arjanloenen/nl
Mike van Dienst
RvT
Mike van Dienst is in het jaar 2014-2015 actief geweest als penningmeester van UniPartners Nederland. Samen met de ervaring die hij toen heeft opgedaan én met de kwaliteiten die hij laat zien in zijn afrondende fase van zijn master Accountancy zorgt hij er als lid van onze Raad van Toezicht mede voor dat de financiën altijd op orde zijn.
https://nl.linkedin.com/in/mikevandienst

Onze Partners