Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center.

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Jotte Vollebergh
General Manager
Als General Manager ben ik eindverantwoordelijk voor het consultancybureau

UniPartners Maastricht. Ik houd me onder andere bezig met het aansturen en

ondersteunen van de bestuurders, het onderhouden van externe relaties en het

bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Maastricht. Daarnaast ben ik het

algemene aanspreekpunt. Echter, als General Manager heb ik veel vrijheid en weinig

vaste taken, maar mijn uiteindelijke doel is om UniPartners Maastricht en de

bestuurders naar een hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/jotte-vollebergh-26b952121
Julie Cremers
Financial Manager
Sinds september vervul ik de functie van Financial Manager. De Financial Manager is verantwoordelijk voor de financiële zaken binnen onze vestiging. Onder financiële zaken valt het betalen en versturen van facturen, belastingaangifte doen en het bijhouden van de boekhouding. Verder controleer ik alle uitgaven binnen het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor de begroting. Het is een functie waarbij de taken heel praktijkgericht zijn.
https://www.linkedin.com/in/julie-cremers
Kirsten Raaimakers
Acquisitie Manager
Als Acquisitie Manager van UniPartners Maastricht ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden van

onze contactpersonen binnen Limburg en het leggen van het eerste contact met nieuwe bedrijven.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen. Ik begeleid namelijk een business commissie die mij hierbij helpt.

Door middel van telefonische acquisitie, het bezoeken van netwerkevenementen en het uitvoeren

van ludieke acties, vergroten wij het netwerkwerk van UniPartners met als doel om op projectmatige

basis samen te werken. Daarnaast organiseer ik vanuit UniPartners het netwerkevenement 60

Minutes of Zuivere Koffie waarbij we iedere maand verschillende ondernemers bij elkaar brengen.
https://www.linkedin.com/in/kirstenraaimakers
Nick Sanders
Public Relation Manager
Als Public Relations manager ben ik verantwoordelijk voor onder andere de naamsbekendheid van

UniPartners. Ook ben je als pr-manager verantwoordelijk voor het bijhouden van verschillende social

media kanalen zoals onder andere Facebook. Tevens zorg ik ervoor dat samenwerkingsverbanden met

verschillende studenten/ studie verenigingen tot stand komen om zo de naamsbekendheid te

vergroten! Daarnaast ben ik als bestuurslid onderdeel van het marketing en beleid taskteam van

UniPartners Nederland. Hierin denk je met bestuurders van verschillende vestigingen na over het

overkoepelende marketing beleid van UniPartners. Tevens ben je als bestuurslid bij UniPartners ook

projectmanager. Dit betekent dat ik verschillende projecten leid die UniPartners uitvoert voor

bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/nick-sanders-62b02428/
Cootje
Quality Manager
Als Quality Manager ben ik verantwoordelijk voor alle interne processen binnen UniPartners
Maastricht. Daarbij is het erg belangrijk dat de kwaliteitsmanager een goed overzicht kan houden en zorgt dat er op een effectieve manier wordt gewerkt. Daarnaast waarborg ik de kwaliteit binnen de organisatie en streef ik continu naar het verbeteren van deze kwaliteit. Als Quality Manager heb je veel vrijheid om je eigen projecten op te pakken, wat het een leuke en uitdagende functie maakt!
https://nl.linkedin.com/in/cootje-engelsman-5a8163126
Linda Raijmakers
Account Manager
Sinds september dit jaar ben ik actief binnen het bestuur van UniPartners Maastricht. Als

accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met oud-

opdrachtgevers. Het doel hiervan is het behouden van een stabiele toevoer van projecten. Dit doe ik

ook door middel van onszelf promoten naar bedrijven via social media. Het leuke aan deze functie is

dat je veel contact hebt met verschillende ondernemingen, waardoor je al een persoonlijk netwerk

weet op te bouwen en daarnaast ook meer inzicht krijgt in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/linda-raijmakers-0b65b7123?authType=NAME_SEARCH&authToken=T8un&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A512087754%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1474466909585%2Ctas%3Alinda
Aniek Willems
Human Resource Manager
Sinds september vervul ik de functie van HR Manager. Dit betekent dat ik me bezig houd met het personeelsbeleid van Unipartners Maastricht. Zodra er een vacature is voor een project, commissie of nieuwe bestuursleden, ga ik op zoek naar de juiste personen om de functie te vervullen. Ik bekijk CV’s en motivatiebrieven, en voer natuurlijk sollicitatiegesprekken. Ik vind het heel leuk om te doen, omdat je veel leert over gespreksvaardigheden en ook eens merkt hoe het is om aan de andere kant van een sollicitatietafel te zitten.
Ook verzorg ik trainingen voor ons eigen bestuur, zodat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen wat betreft vaardigheden die nuttig zijn in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/aniek-willems-a92a8a122/
Anilcan Zorluözpinar
Acquisitie Manager
De Acquisitie Manager houdt zich bezig met de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht naar buiten te dragen en om zoveel mogelijk leuke projecten voor de studenten te ontwikkelen. Dit doen we samen met de bedrijven die met ons een project willen aangaan. Daarnaast ben ik met name bezig met de koude acquisitie. Dit betekent dat ik bedrijven die nog nooit iets met UniPartners Maastricht hebben gedaan, over moet halen waarom de Maastrichtse studenten hun bedrijf nou zo goed kunnen ondersteunen. Daarnaast begeleid ik ook de Business Commissie die wij hebben. Zij ondersteunen het bestuur met hoofdzakelijk koude acquisitie.
https://www.linkedin.com/in/anilcan-zorlu%C3%B6zpinar-a28254137/

Vacatures Maastricht

Behoefte-onderzoek
Vestiging Maastricht | Economisch
In dit project ga je een behoefte-onderzoek uitvoeren onder vierdejaars studenten en pas afgestudeerde van diverse creat...
Bekijken
Vacature Projectbureau A2 Maastricht
Vestiging Maastricht | Sociaal
Bekijken
Vacature Gemeente Maastricht
Vestiging Maastricht | Sociaal
Bekijken
Klanttevredenheidsonderzoek
Vestiging Maastricht | Sociaal
Accon AVM specialiseert zich op het gebied van accounting en advies. De afgelopen tijd heeft de organisatie verschillende processen doorlopen. De klanten van Accon bestaan vooral uit agro en de MKB sector. Verwacht wordt dat deze klanten de veranderingen op verschillende manieren ervaren. Accon zou hier graag inzicht in willen verkrijgen. UniPartners is gevraagd om hiervoor een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren....
Lees verder Bekijk alle projecten
Behoefteonderzoek
Vestiging Maastricht | Sociaal
De doelstelling van het behoefteonderzoek is het inzichtelijk maken van de behoeften en de klanttevredenheid van de klanten van de nieuwe Aldi vestiging....
Lees verder Bekijk alle projecten
Data onderzoek
Vestiging Maastricht | Sociaal
De doelstelling van het onderzoek is het achterhalen van informatie uit objectieve databases m.b.t. de bevolkingsgroei(krimp) en leegstand in de regio Zuid-Nederland....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Benedict Persoon
Raad van Advies
Docent Economie en Marketing Hotel Management School Maastricht. Gespecialiseerd in ICT, marketingstrategie en organiserend vermogen
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Claire Souren
Raad van Advies
Project leider bij Arvalis. Verantwoordelijk voor het creëren van partnerschappen met betrekking tot de agro/food industrie.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx.