Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in HUBspot in het centrum van Leiden!

 

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

David Stuurman
Voorzitter
Naast mijn masterstudie Financial Economics aan de Erasmus Universiteit ben ik in september een nieuwe uitdaging aangegaan. Samen met zeven fantastische collega’s streven wij er dit jaar naar om de jongste UniPartners vestiging een vliegende start te geven. Daarnaast stuur ik het bestuur aan en ondersteun ze waar dat nodig is. Met een gloednieuw kantoorpand weet ik zeker dat wij van dit jaar een groot succes gaan maken.
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Joost van der Zwan
Kwaliteitsmanager
Gedurende mijn bestuursjaar bij UniPartners Leiden ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement. Daarmee ben ik onder andere verantwoordelijk voor het informatiemanagement, de formalisering en standaardisering van de processen, het waarborgen van de kwaliteit van alle uitgaande contacten en voor het behouden van de interne kwaliteit binnen ons bestuur. Vol enthousiasme, energie en met een heel gaaf team ga ik dit jaar met een enorm goed gevoel tegemoet! Het belooft een succesvol jaar te worden.
https://www.linkedin.com/in/jsvdzwan?authType=NAME_SEARCH&authToken=3C54&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A255787030%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1475159177023%2Ctas%3Ajoost
Karsten Hovinga
Acquisitie Manager
Als Acquisitie manager ben ik verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe bedrijven voor projecten binnen UniPartners Leiden. Binnen het bestuur en de Business Commissie coördineer ik de acquisitiewerkzaamheden, die vooral bestaan uit koud bellen, blitzen en het bezoeken van netwerkevenementen. Naast mijn functie bij UniPartners studeer ik Financieel Recht aan de Universiteit Leiden.
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a?authType=NAME_SEARCH&authToken=HLKD&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A283593449%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1475159208064%2Ctas%3Akarsten
Joran Rust
Acquisitie Manager
Komend bestuursjaar zal ik me als acquisitiemanager bezighouden met het acquireren van bedrijven en het uitbreiden van het netwerk van UniPartners. UniPartners Leiden is een opkomende vestiging binnen het UniPartners netwerk, waardoor het acquireren van bedrijven extra leuk en uitdagend is. Behalve zelf bedrijven en organisaties te benaderen heb ik binnen het team de taak om de andere bestuursleden te coördineren en te ondersteunen op het gebied van warme acquisitie. Naast mijn functie bij UniPartners studeer ik Internationale Organisaties en Betrekkingen aan de Universiteit Leiden.
https://www.linkedin.com/in/joran-rust-526436107/
Michelle Rozenbroek
Acquisitie Manager
Als Acquisitie manager ligt voor mij de uitdaging om de acquisitie van UniPartners Leiden nog beter te organiseren en nog meer projecten binnen te halen. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de opzet en de werking van de nieuwe Business Commissie, waarmee we nog intensiever gaan acquireren. UniPartners is voor mij de perfecte manier om naast het kennisgebied ook ervaring op te doen in een professionele omgeving waarin ik vaardigheden op verschillende vlakken kan ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/michelle-rozenbroek-ab705893/
Melinda van Os
Human Resources Manager
In februari heb ik de switch gemaakt van Acquisitie Manager naar HR-manager en dat is tot nu toe een hele leuke en leerzame keuze gebleken. Ik heb enerzijds voor deze verandering gekozen, omdat ik het erg waardevol vind om in één bestuursjaar twee functies te kunnen bekleden, anderzijds was ik erg benieuwd naar de meer sociale kant van een bestuursjaar in plaats van het meer commerciële. Als HR-manager voer ik de sollicitaties uit voor zowel de nieuwe bestuursleden als commissieleden en juniorconsultants. Daarnaast ben ik bezig om voor het bestuur interessante trainingen te organiseren en natuurlijk zorg te dragen voor leuke bestuursuitjes. Mijn doel voor het laatste half jaar? UniPartners Leiden verder te brengen dan dat we nu al zijn met nog meer mooie projecten en juniorconsultants die bij ons aan de slag kunnen!
https://www.linkedin.com/in/melindavanos?authType=NAME_SEARCH&authToken=vVYV&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A417336313%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1475159320694%2Ctas%3Amelinda
Lidewij van Ham
Public Relations Manager
Als PR-manager ben ik onder andere verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van UniPartners. Omdat UniPartners Leiden een nieuwe vestiging is, ligt hier nog een grote uitdaging. Voor mij is dit een ideale aanvulling op de academische kennis die reeds heb opgedaan gedurende mijn Bachelor. Afgelopen februari ben ik ook begonnen met mijn master ‘Economic and Consumer Psychology’ aan de Universiteit Leiden, een studie die goed aansluit bij mijn werkzaamheden bij UniPartners. Samen met mijn andere 7 bestuurders heb ik ontzettend veel zin om dit jaar tot een geweldig succes te maken.
https://www.linkedin.com/in/lidewij-van-ham-196793139/
Jurriaan Dane
Financial Manager
Mijn naam is Jurriaan, en ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor rechtsgeleerdheid. Ik bekleed dit jaar de functie van Financial Manager binnen het bestuur van UniPartners Leiden. Tevens zal ik, net als alle andere bestuursleden, de functie van Project Manager vervullen. De opstartweken zijn nu achter de rug, waarbij we ons hebben gevestigd in HUBspot op de Langegracht. We hebben er allemaal heel veel zin in, dus het belooft een mooi jaar te gaan worden met een hoop leuke projecten!
https://www.linkedin.com/in/jurriaan-d-1b687123?authType=NAME_SEARCH&authToken=87NN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A82759386%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1475159485879%2Ctas%3Ajurriaa

Gerelateerde vacatures

Bestuursfunctie UniPartners Leiden
Vestiging Leiden | Bestuur
Bestuursfunctie UniPartners Leiden
Bekijken