Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Ieder bedrijf heeft promotie nodig om naamsbekendheid en klandizie te vergroten. Of dit nou via mond op mond reclame gaat, Instagram of via andere platformen, het zorgt ervoor dat een bedrijf floreert. Wil jij UniPartners Nijmegen versterken en je creatieve brein de vrije loop laten? Dan is dit je kans! Bij UniPartners Nijmegen kun jij je talenten laten zien of juist ontwikkelen, zoals onder andere communicatievaardigheden, creatief denken en plannen. Daarnaast ondersteun je de eventcommissie bij het promoten van een netwerkevent en zijn er regelmatig informele activiteiten samen met de eventcommissie waar je bij kan aansluiten.  

 

Heb jij affiniteit met organiseren, ben jij zorgvuldig, een echte aanpakker en heb jij een creatief brein? Of zou jij je hier graag in verder willen ontwikkelen? Dan is dit een vacature voor jou! 

 

Eisen van de student: 

–      Affiniteit met marketing 

–      Zorgvuldig en creatief 

–      Gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen 

–      +-4 uur per week beschikbaar vanaf 18 oktober tot volgend academisch jaar 

 

 Wij bieden: 

–     Werken in een gezellig team met wie je leuke activiteiten onderneemt 

–     Een fijne plek waar jij je talenten en InDesign skills verder kan ontwikkelen 

–     Een waardevolle boost voor je CV 

Voor vragen en/of meer informatie kan je mailen naar hr-nijmegen@unipartners.nl. Ben je al enthousiast geworden? Dan kan je vóór 26 september (2023) 23:59 uur solliciteren via onze website door je CV en motivatiebrief op te sturen! 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Eventcommissie 2023-2024
Vestiging Nijmegen | Commissie
Unipartners Nijmegen is op zoek naar eventcommissieleden.
Bekijken