Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Unipartners Nijmegen is op zoek naar marketing- en sales commissieleden.

De marketing commissies houdt zich bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners onder studenten. Hierbij ben je met je team verantwoordelijk voor het organiseren van ludieke acties en organiseer je het jaarlijks evenement The Way UP!

 

Bij de salescommissie leren wij je de beste manieren om bedrijven te benaderen. Daarnaast leer je hoe een acquisitieproces verloopt bij een consultancy organisatie en ga je hier zelf ook mee aan de slag. Verder is er de mogelijkheid om samen te werken aan verschillende projecten in samenwerking met het bestuur.

 

Binnen beide commissie is er veel ruimte voor informele activiteiten en gezelligheid! Dit vul je helemaal samen met je commissie in. Voor vragen bel of app Meike: 06-28434875 of kom een keer langs op ons kantoor. We zien graag je CV tegemoet via hr-nijmegen@unipartners.nl of reageer via “Direct solliciteren”.

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures