Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en wil je relevante ervaring opdoen op het gebied van evenementorganisatie? Dan is deze vacature iets voor jou! 

 

Ieder jaar organiseert UniPartners Nijmegen het netwerkevenement ‘The Way UP’. Dit is een netwerkdag waarbij meerdere bedrijven een workshop geven over verschillende relevante onderwerpen. Bovendien zijn er bedrijven aanwezig op de bedrijvenmarkt waar ze hun organisatie pitchen aan studenten. Dit netwerkevent zou jij dit jaar kunnen organiseren! Hier kun jij je talenten laten zien of juist ontwikkelen, zoals onder andere communicatievaardigheden, creatief denken en plannen. Daarnaast ondersteun je de marketingcommissie bij promotieacties voor UniPartners Nijmegen en zijn er regelmatig informele activiteiten samen met de marketingcommissie waar je bij kan aansluiten.  

 

Heb jij affiniteit met organiseren, ben jij zorgvuldig, een echte aanpakker en heb jij een creatief brein? Of zou jij je hier graag verder in willen ontwikkelen? Dan is dit een vacature voor jou! 

 

Eisen van de student: 

–      Affiniteit met organiseren 

–      Zorgvuldig en creatief  

–      Gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen 

–      4-6 uur per week beschikbaar vanaf 18 oktober 2023 tot en met april 2024 

 

 Wij bieden: 

–     Werken in een gezellig team met wie je leuke activiteiten onderneemt 

–     Een fijne plek waar jij je talenten verder kan ontwikkelen 

–     Ruimte om te netwerken met bedrijven 

–     Een waardevolle boost voor je CV 

 

Heb je vragen of en/of wil je meer informatie? Mail dan naar hr-nijmegen@unipartners.nl. Ben je al enthousiast geworden? Dan kan je vóór 26 september (2023) 23:59 uur solliciteren via onze website door je CV en motivatiebrief op te sturen! 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Marketingcommissie 2023-2024
Vestiging Nijmegen | Commissie
Unipartners Nijmegen is op zoek naar marketingcommissieleden.
Bekijken