Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Bij UniPartners Nijmegen kun je de volgende 8 functies vervullen:

  • Voorzitter
  • HR-manager
  • Penningmeester
  • Kwaliteitsmanager
  • Marketing- en Eventmanager
  • Account Manager (3x)

Functie-eisen

Lijkt het je wat om met 7 andere bestuurders aan het hoofd te staan van een organisatie? Ben je een gemotiveerde student die naast zijn/haar studie zich extra in wil zetten? Solliciteer dan door uiterlijk 11 mei een mail te sturen naar hr-nijmegen@unipartners.nl met daarin je CV en een motivatiebrief! Zet in deze motivatiebrief waarom jij een functie wilt bekleden, waarom jij geschikt bent én welke 3 functies in een top 3 je het meest aanspreken!

Ben jij geïnteresseerd of wil je nog meer weten, kom dan vooral langsop ons kantoor, of stuur een mailtje naar hr-nijmegen@unipartners.nl!

 

 

 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures