This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Bestuur

Functieomschrijving

Wil jij nog een uitdaging tijdens je studententijd? Lijkt het jou wat om een eigen onderneming te runnen? Ervaring op te doen in consultancy en projectmanagement? Onderdeel te zijn van een ambitieus, gemotiveerd en gezellig team? Dan is een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen passend voor jou! Wij zijn weer op zoek naar gedreven nieuwe bestuursleden vanaf september 2020.

 

UniPartners Nijmegen is een consultancy bureau gebonden aan de Radboud Universiteit, dat wordt gerund door studenten. Als bestuurslid draai je een jaar lang mee in een gezellig en hecht team van acht ambitieuze en gemotiveerde studenten. Gedurende dit jaar is je doel enerzijds studenten een relevante bijbaan bieden door ze de kans te geven ervaring op te doen als consultant. Anderzijds wil je organisaties verder helpen door te kijken waar de student met zijn of haar relevante kennis van toegevoegde waarde kan zijn. Binnen het bestuur ben je verantwoordelijk voor je specifieke functie, maar ook voor het acquireren en begeleiden van projecten.

 

De specifieke functies binnen het bestuur zijn:

–          Voorzitter

–          Penningmeester

–          HR-manager en Secretaris

–          Marketing- en Eventmanager

–          Project- en Kwaliteitsmanager

–          Accountmanager

 

Verder krijg je het hele jaar door professionele trainingen en profiteer je van de contacten en kennis uit het landelijk netwerk. Oud-UniPartners bestuurders groeien vaak door naar leuke functies binnen bedrijven en zien een bestuursjaar bij UniPartners als een zeer waardevolle ervaring voor hun carrière. Als bestuurslid werk je ongeveer 20-25 uur per week aan UniPartners gedurende een heel jaar (vanaf september 2020 tot september 2021).

 

 

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer!

Of plan een online kopje koffie met onze HR-manager voor meer informatie. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar juul.hartman@unipartners.nl. Kijk ook eens op onze Facebook, Instagram (@unipartners_nijmegen) en LinkedIn om een gevoel te krijgen bij de organisatie en te kijken of dit eventueel bij je zou passen! De deadline om te solliciteren is 22 mei 2020. Solliciteren kan door de knop hieronder of door je CV + motivatie te sturen naar het bovenstaande mailadres!

 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures