This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Vestiging Nijmegen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een stichting gebonden aan de Radboud Universiteit. Wij zijn een academisch consultancy bureau gerund door en voor studenten. Wij bieden de meest actuele academische kennis aan en daarnaast de meest gedreven studenten. UniPartners Nijmegen is onderdeel van het UniPartners Nederland netwerk. Het is één van de gevestigde 12 vestigingen.

Functieomschrijving

In een bestuursjaar bij UniPartners run jij een jaar lang, samen met een bestuur van zeven anderen, je eigen onderneming! Samen met de rest van je bestuur ben je verantwoordelijk voor alle aspecten die komen kijken bij het runnen van een onderneming. Je acquireert projecten bij zowel grote bedrijven als MKB’ers. Hierbij zal je ook zelf de projecten managen om ze tot een goed einde te brengen. Binnen het bestuur is iedereen verantwoordelijk voor acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je jouw eigen functie waarin je jezelf kan ontwikkelen. Tijdens het bestuursjaar krijg je ook veel exclusieve trainingen om jezelf nog verder te ontwikkelen!

 

Functie-eisen

Als bestuurslid spendeer je ongeveer 20-25 uur per week aan UniPartners. Dit kan natuurlijk verschillen per week en als je druk bent met bijvoorbeeld tentamens kan daar uiteraard rekening mee worden gehouden.
De twee plaatsen die vrijkomen lopen vanaf februari 2020 tot ongeveer februari 2021!

Interesse? Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd een keertje binnenlopen bij ons op kantoor, EOS-1.505. Of wil je liever al een keertje meelopen op ons kantoor? Mail dan naar juul.hartman@unipartners.nl

Weet je het al zeker? Solliciteer dan tot en met 31 januari. Dat kan door de knop hieronder óf door je motivatie en CV te mailen naar juul.hartman@unipartners.nl

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures