Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Parttime bestuursjaar
Vestiging Nijmegen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen slaat een belangrijke brug tussen bedrijven en studenten. Dit doen we door contact te leggen met verschillende bedrijven en te achterhalen welk vraagstuk daar speelt, om deze vervolgens om te zetten in een project. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een promotieonderzoek of een tevredenheidsonderzoek. Deze projecten worden vervolgens uitgevoerd door studenten van de Radboud Universiteit, die hier lekker mee verdienen en een relevante ervaring aan hun CV kunnen toevoegen.

Functieomschrijving

Vanaf september 2019 zijn we op zoek naar zes nieuwe toppers die zich inzetten voor dit concept!

 

In Nijmegen kun je natuurlijk bij allerlei verschillende organisaties een bestuursjaar doen, maar UniPartners biedt je als enige de mogelijkheid om als student een onderneming te runnen. Ons overkoepelende orgaan, UniPartners Nederland, heeft namelijk alleen een faciliterende rol. Dit betekent dat je samen met je bestuur volledig verantwoordelijk bent voor de organisatie ‘UniPartners Nijmegen’ en het opereren ervan. Hierdoor heb je veel vrijheid om je bestuursjaar in te vullen zoals jij wil. Haal je veel afspraken, projecten en daarmee geld binnen, dan mag je dit ook uitgeven waar jij denkt dat nodig is. Zo hebben wij besloten dit jaar een mooie Volkswagen UP te kopen waarmee we nu naar afspraken rijden. The sky is the limit!

 

Verder krijg je gedurende het jaar allerlei exclusieve trainingen over onder andere sales, leiderschap en timemanagement. Zo doe je kennis op in allerlei verschillende gebieden en leer je ook nog veel over jezelf.

 

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het vooral een gezellig bestuursjaar is. Informele activiteiten zijn daarom net zo belangrijk! We eten ’s avonds vaak samen en gaan regelmatig stappen. Daarnaast gaan we deze zomer op ons tweede bestuursweekend en hebben we binnenkort het UniPartners Gala met alle vestigingen in Nederland.

 

Binnen het bestuur hebben we de volgende 6 functies:

1. Voorzitter
2. Penningmeester
3. Marketing manager
4. HR-manager
5. Accountmanager
6. Project- & Kwaliteitsmanager

 

Kijk vooral even op onze Facebook voor een uitgebreide omschrijving van de functies!

Functie-eisen

Als bestuurslid ben je ongeveer 20-25 uur per week bezig met UniPartners. Dit klinkt misschien relatief veel, maar het is zeker nog te combineren met werk of vakken. Verder is het ook echt leuk om elke week actief bezig te zijn met UniPartners, omdat je dan het meest uit je bestuursjaar haalt!

 

Wil je wat meer informatie of ons gewoon een keer face-to-face spreken? Kom dan naar onze informatielunch op 7 mei in E 3.09! Van 12.30 – 13.15 staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Wil je gezellig een keer meelopen op ons mooie kantoor (EOS -1.505)? Stuur dan even een mailtje naar loes.kooijmans@unipartners.nl.

 

Weet je het al zeker? Top! Solliciteer via de knop hieronder of door je motivatie en CV te mailen naar loes.kooijmans@unipartners.nl

De deadline is 20 mei.

Gerelateerde vacatures

Marketingcommissie en salescommissie
Vestiging Nijmegen | Commissie
Bekijken
Bestuursfunctie 2018-2019
Vestiging Nijmegen | Bestuur
Wij zijn per september 2018 weer op zoek naar nieuwe studenten om ons bestuur te versterken!
Bekijken