This search form (with id 1) does not exist!

Event

Vestiging Eindhoven | Open

De Agile Scrum methode wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast. Zowel in grote als in kleine bedrijven wordt Scrum gebruikt.

Maar wat is Scrum precies?

 

Tijdens de Scrum workshop zal je op speelse wijze, door middel van een game, kennismaken met de wat minder makkelijk te begrijpen concepten van Scrum, zoals Velocity en het inschatten met behulp van Story Points.

Normaal gesproken zitten de Developers en Product Owners tegenover elkaar aan tafel. Beiden zijn onderdeel van een team, maar hierin hebben zij andere belangen. Tijdens de Scrum workshop krijg je beide kanten van dit proces te zien, leer je nadenken vanuit het perspectief van de Developer, maar ook vanuit de Product Owner (value voor de business).

Dit geeft je inzicht in het gedrag van de andere persoon. Tijdens de training ga je daadwerkelijk implementeren, hier hoef je geen specifieke kennis of vaardigheden voor te hebben.

 

De volledige Scrum workshop duurt ongeveer 3 uur en vergt geen voorbereiding.

 

Trainer

De Scrum workshop wordt gegeven door onze trainingspartner Brunel.

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze training door te klikken op onderstaande knop, of door een mailtje te sturen naar hr-eindhoven@unipartners.nl .

Aanwezige bedrijven

Meer events

UP 2 Consultancy
Vestiging Eindhoven | Open
Bekijken
Training: Wat is jouw voorkleur?
Vestiging Eindhoven | Open
Bekijken
UniPartners Eindhoven | Hackathon
Vestiging Eindhoven | Open
Capture the flags and win the hackathon!
Bekijken