Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Student Consultancy Day
Vestiging Nederland | Besloten

Beste student consultants,
 
Om jullie te bedanken voor jullie inzet voor UniPartners organiseren wij speciaal voor de student consultants op vrijdag 3 mei de Student Consultancy Day. Heb jij altijd al willen weten hoe het nou is om werken bij een consultantybedrijf uit ‘the big five’, namelijk Deloitte, dan ben je op dit event aan het juiste adres.
 
Maar, wat kan ik dan daarnaast verwachten van dit evenement?
1. Eerst zal er een Design Thinking workshop gegeven worden, hierin zal je kennis maken met de eenvoudige, maar innovatieve ‘Design Thinking’ methode. Deze methode geeft handvaten om (complexe) problemen op te lossen en inzichtelijk te maken. De methode gaat om denken én handelen, maar op een hele andere manier dan je gewend bent! Na deze workshop val jij elk vraagstuk aan als een echte Design Thinker en weet jij hoe je de doelgroep van het probleem kan betrekken om gericht te vernieuwen.
 
2. Vervolgens gaan we door middel van de Business Chemistry test ook kijken hoe jullie, met verschillende persoonlijkheden binnen een team, beter en effectiever kunnen gaan samenwerken. Hierbij krijg je persoonlijk advies over hoe je je communicatiestijl of gedrag soms moet aanpassen om samen als team tot een beter resultaat te komen.
 
3. Afsluitend zal er een borrel zijn bij het café in het pand van Deloitte zelf, waarbij er consultants van verschillende afdelingen aan zullen sluiten om al jullie vragen te beantwoorden.
 
Schrijf je dus snel in!
 
Let op! Er geldt: first come, first serve.

Aanwezige bedrijven

Meer events

OGSM training
Vestiging Nederland | Besloten
OGSM-training op 2 september in de middag
Bekijken
Salesforce training
Vestiging Nederland | Besloten
SF training donderdag 29 augustus van 09:15-12:00 te Eindhoven
Bekijken
Salesforce training
Vestiging Nederland | Besloten
Training op maandag 26 augustus van 12:45-15:30 te Utrecht
Bekijken