Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Ruben Groen
Voorzitter
Ik ben Ruben Groen en ben sinds begin februari de nieuwe Voorzitter van Unipartners Groningen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen en leiden van het bestuur in allerlei activiteiten en verantwoordelijkheden. Alhoewel de rol van voorzitter moeilijk te definiëren is, spreekt de veelzijdigheid en afwisseling mij juist aan in deze rol.
Unipartners biedt mij de kans om naast mijn studie Bedrijfskunde de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Verder spreekt Unipartners mij aan, omdat je met zijn allen een onderneming runt die ook landelijk actief is en je veel interessante trainingen kan volgen.
https://www.linkedin.com/in/ruben-groen-0124a6175/
Jan-Pieter Boersma
Secretaris
Mijn naam is Jan-Pieter Boersma en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursfunctie ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor Bedrijfskunde – Technologiemanagement aan de RUG. Daarnaast ben ik vaak op en naast de tennisbaan te vinden. Als secretaris en bestuurder ben ik naast projectmanagement verantwoordelijk voor de kwaliteit en optimalisering van interne en externe processen. Mijn doel is door middel van een ondersteunende en controlerende rol de kwaliteit van UniPartners Groningen te waarborgen en constant bezig te zijn hoe deze processen nog verder te verbeteren.
https://www.linkedin.com/in/jpboersma/
Maaike Stad
Penningmeester
Mijn naam is Maaike Stad en ik ben sinds augustus de Penningmeester van UniPartners Groningen. Ik heb in februari mijn bachelor Bedrijfskunde (Technology Management) afgerond. Komend februari zal ik starten met mijn master. Naast UniPartners werk ik 2 dagen in de week op het hoofdkantoor van Belsimpel. Als penningmeester bij UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de administratie en het maken van de financiële beslissingen. Mijn doel is om zowel studenten als bedrijven verder te helpen door waarde toevoegende projecten te begeleiden.
https://www.linkedin.com/in/maaikestad/
Michèlle Maduro
HR-Manager
Mijn naam is Michèlle Maduro en ik ben de HR-manager van Unipartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar zit ik in mijn derde jaar van de studie International Business aan de RUG. Als HR- manager ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van Unipartners Groningen en ik organiseer trainingen om zo de persoonlijke groei intern te stimuleren. Het is mijn doel om zowel nationale als internationale studenten de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen door ze de kans te bieden om praktijkervaring op te doen en ze leuke uitdagen te bieden.
https://www.linkedin.com/in/michèlle-maduro/
Welmoed Kuipers
Marketing Manager
Mijn naam is Welmoed Kuipers en ik ben de Marketing Manager van UniPartners. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor de offline en online promotie zowel naar bedrijven als naar studenten toe, het onderhouden van externe contacten met studenten- en studie verenigingen en het ondersteunen van de Marketing & Branding commissie.
https://www.linkedin.com/in/welmoed-kuipers-abb57b16b/
Demi Pot
Accountmanager
Mijn naam is Demi, en komend jaar ben ik accountmanager bij UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar rond ik de pre- MSc Change Management aan de RUG af. Samen met Stefan ben ik verantwoordelijk van relatiebeheer en acquisitie van nieuwe bedrijven en uitdagende projecten. Mijn doel is om veel bedrijven, in en rondom Groningen, op de hoogte te brengen van wie UniPartners is en wat wij doen. Ik kijk uit naar een leerzaam ontwikkelingsjaar met veel gezelligheid en mooie herinneringen die mij later verder kunnen helpen.
https://www.linkedin.com/in/demipot/
Stefan Klaassens
Accountmanager
Ik ben Stefan Klaassens en sinds augustus ’20 ben ik de nieuwe accountmanager bij UniPartners Groningen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe bedrijven en het onderhouden van de relatie met deze bedrijven, zodat wij onze studenten hier in kunnen zetten om relevante vraagstukken op te lossen. Komend jaar rond ik mijn master Strategic Innovation Management aan de RUG af en hoop ik alle geleerde theorie van voorgaande jaren in te kunnen zetten om UniPartners Groningen naar een nòg hoger level te brengen. Ik kijk uit naar een jaar gevuld met te gekke ervaringen, lastige uitdagingen en mooie leermomenten!
https://www.linkedin.com/in/stefan-klaassens-35077a70/

Project vacatures

Vacancy De Ree
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Do you agree with the statement that "all answers can be found in the past?"
Read more
Vacancy Hooikoortsradar
Vestiging Groningen | Maatschappij & Milieu
Are you curious about when and why you, a friend or a family member has hay fever complaints?
Read more
Document Management System optimization
Vestiging Groningen | IT & Data
Are you interested in the internal processes of one of the biggest shipbuilders in the northern Netherlands?
Read more

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Part-time bestuursleden 2021-2022
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Business commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners Groningen willen ondersteunen met acquisitie!
Read more
Vacature Marketing & Branding commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die ons willen helpen de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten!
Read more

Afgeronde projecten

Het controleren en opstellen van de alge...
Vestiging Groningen | Sociaal
Risico’s met betrekking tot toekomstige protocollen afgedekt
Read more
Brainstorm over beleggingsstrategie
Vestiging Groningen | Economisch
Het ontwikkelen van een investeringstool om de koers van aandelen te bepalen.
Read more
Het ontwikkelen van een sociale kaart
Vestiging Groningen | Sociaal
Het ontwikkelen van een sociale kaart in MyMaps, waardoor zorginstellingen en seniorenwoningen in kaart zijn gebracht.
Read more

Evenementen commissie

 

Nicolás, Angelos, Cosmina, Marisca & Ezz

 

The main target of the Event Committee is to built a bridge between companies and talented students by organizing a series of events. During these events, students from multiple fields will be given the opportunity to develop important soft skills, critical for their future professional career. Responsible to help them thrive through these events will be the companies themself. Our job is to acquire companies related to the topics of the events to sponsor the project. In addition, we are responsible to promote the events so that more and more talented students get familiar with the existence and the main goal of UniPartners, and finally we manage the finances of the projects. We are given complete freedom from UniPartners to select the topics for the events, offering us also the necessary guidance and support. Moreover, the existing network of UniPartners consists a fertile ground to organize successful and interesting workshops, while at the same time one of our goals is to expand that network of associates and friends. The event committee was formed during the unique times of COVID-19, a fact that we encounter as an extra challenge. Therefore, by being ambitious and confident we will achieve our goals. Being part of the Event committee at UniPartners is an opportunity to evolve yourself, increase you practical knowledge, have fun and make new friends!

 

Marketing & Branding commissie

Thomas, Maike, Laura & Rutger

 

Het hoofddoel van deze commissie is de vergroting van de naamsbekendheid van UniPartners. Om dit doel te bereiken houden wij ons bezig met gevarieerde marketinggerelateerde activiteiten, zowel online als offline. Hierbij kun je denken aan het creëren an social media posts, het ontwikkelen en uitdelen van promotiemateriaal en het bedenken van activiteiten voor de Keiweek, waarbij ook een stukje acquisitie aan de orde komt. Wij contacteren bijvoorbeeld bedrijven voor het aangaan van winacties. Het leuke aan deze commissie is de vrijheid en de uitdaging die je krijgt om samen met je commissieleden te sparen over acties en deze uit te voeren, waar je al je creativiteit op los kan laten. Ook krijg je als commissielid veel trainingen aangeboden, wat deze commissie extra leerzaam maakt. Het is een goede plek om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Business commissie

 

Ferdi, Demi, Liset & Maarten

 

Goed nieuws! Ook dit jaar is er weer een gemotiveerde Business Commissie gevormd die de taak op zich heeft genomen om nieuwe projecten binnen te slepen en de naamsbekendheid van UniPartners rondom Groningen te vergroten. De commissie wordt geleid door voorzitster Liset, die wordt ondersteund door junior accountmanagers Maarten, Ferdi en Demi. We willen graag leren om zowel ons bestaande netwerk te gebruiken, en tegelijkertijd de koude acquisitie succesvol uit te voeren. We kijken ernaar uit om onszelf uit te dagen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor hebben wij een commissie-breed beleid opgesteld samen met persoonlijke doelstellingen die we willen bereiken. Naast deze formele commissie-activiteiten, is er ook genoeg ruimte om gezellig met elkaar te borrelen en andere leuke activiteiten te ondernemen.

Interne organen

Herwin Kompagnie
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/herwinkompagnie/
Dick de Waard
Raad van Advies
Dick de Waard is voorzitter van de vakgroep Accountancy en directeur van de Executive Master of Accountancy bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar MVO aan University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez. Alsmede is hij registeraccountant en is hij als partner verbonden geweest aan EY Accountants LLP, waar hij 35 jaar heeft gewerkt.

https://www.linkedin.com/in/dick-de-waard-6538658/
Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Tom Berger
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/
Femke Cnossen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/femke-cnossen-90a62085/

Onze Partners