This search form (with id 1) does not exist!

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Rutger Bijl
Voorzitter
Mijn naam is Rutger Bijl en ik ben de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met een minor Finance aan de RUG. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de bewaking van het beleid en de visie van UniPartners Groningen, het ondersteunen en leiden van het bestuur en het onderhouden van relaties. Mijn uiteindelijke doel is om met een hechte groep UniPartners verder te ontwikkelen en nog beter op de kaart te zetten.
https://www.linkedin.com/in/rutger-bijl-218692129/
Jasmin Schelhaas
Secretaris
Mijn naam is Jasmin Schelhaas en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Naast
mijn bestuursjaar ben ik begonnen met de master Biomedical Sciences – Science, Business
and Policy aan de RUG. Als secretaris en bestuurder ben ik naast projectmanagement
activiteiten verantwoordelijk voor de formalisering & optimalisering van interne en externe
processen. Mijn doel is om door middel van mijn faciliterende, controlerende en
organisatorische rol kwaliteit te waarborgen en UniPartners Groningen naar een nog hoger
level te brengen.
https://www.linkedin.com/in/jschelhaas/
Jouke Rijpkema
Penningmeester
Ik ben Jouke Rijpkema en ik ben komend jaar de penningmeester van UniPartners Groningen. Ik heb
Economics gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ga dit komend jaar aanvullen met een premaster in
Fiscaal Recht. Als penningmeester bij UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de
adminsitratie en het maken van de financiele beslissingen. Komend jaar is het mijn doel om de
administratie te optimaliseren en door effectief financieel management UniPartners Groningen te
laten bloeien.
https://www.linkedin.com/in/jouke-rijpkema-ba130b129/
Julie Snel
HR-Manager
Mijn naam is Julie Snel en ik ben de Human Resource Manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik de bachelor Psychology aan de RUG aan het afronden. Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van UPG en organiseer ik trainingen om de interne groei te stimuleren. Het is mijn doel om zo veel mogelijk gemotiveerde studenten de kans te bieden om praktijkervaring op te doen en ze uitdagen om er het meest uit te laten halen.
https://www.linkedin.com/in/julie-snel-41476517a/
Anna Zwiggelaar
Marketing Manager
Mijn naam is Anna Zwiggelaar en ik ben de Marketing Manager van UniPartners Groningen. Ik heb de bachelor International Business afgerond en ga nu beginnen met de master Supply Chain Management. Binnen UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Hiervoor houd ik de social media kanalen bij en zorg ik voor de verspreiding van promotiemateriaal en het opzetten van leuke acties. Daarnaast begeleid ik de Marketing & Branding commissie die mij ondersteunt in mijn taken.
https://www.linkedin.com/in/anna-zwiggelaar-504580159/
Jeffrey Veldboer
Accountmanager
Mijn naam is Jeffrey Veldboer en ik ben sinds februari Accountmanager bij UniPartners Groningen. Ik heb net mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond en ben begonnen aan de master Finance. Als Accountmanager ben ik samen met Oscar en Rutger verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten, het binnenhalen van nieuwe projecten en de begeleiding van de Business commissie. Het doel is om studenten en bedrijven verder te helpen en daarnaast waardevolle ervaring op te doen voor de toekomst.
https://www.linkedin.com/in/jeffrey-veldboer-10abb2161/
Sven Markus
Accountmanager
Mijn naam is Sven Markus en ik ben Accountmanager bij UniPartners Groningen. Na de bachelor Technische Bedrijfskunde ben ik begonnen met de master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten, het effectief beheren van relaties en het ondersteunen van de Business Commissie. Het begeleiden van studentconsultants en het managen van de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de student valt onder mijn rol als Projectmanager.
https://www.linkedin.com/in/sven-markus-a3780991/

Project vacatures

Vacature Zinn
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Lijkt het jou interessant om theoretische kennis in de praktijk te testen en tegelijkertijd het bedrijfsproces te optima...
Read more
Document Management System optimization
Vestiging Groningen | IT & Data
Are you interested in the internal processes of one of the biggest shipbuilders in the northern Netherlands?
Read more
Document Management Systeem optimalisati...
Vestiging Groningen | IT & Data
Ben jij geïnteresseerd in de interne gang van zaken bij één van de grootste scheepsbouwbedrijven in Noord Nederland?
Read more

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Vacancy Event committee
Vestiging Groningen | Commissie
Are you willing to inspire your fellow students by organizing events? Do you want to expand your network and get in touc...
Read more
Part-time bestuursleden 2019-2020
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Business commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners Groningen willen ondersteunen met acquisitie!
Read more

Afgeronde projecten

Klantonderzoek
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar de huidige samenwerking en toekomstvisie vanuit klantperspectief
Read more
Mixed method study naar welkomstbijeenko...
Vestiging Groningen | Sociaal
Bij Noorderpoort is onderzocht hoe de welkomstbijeenkomsten worden ervaren onder verschillende relevante partijen.
Read more

Evenementen commissie

Jesper, Christiaan, Ruben, Max en Eva

Als Evenementen commissie organiseren wij evenementen waar studenten en bedrijven met elkaar kennis kunnen maken. Op deze evenementen kunnen  studenten op een interactieve manier leren over uitdagingen waar bedrijven zoal tegenaan lopen, terwijl de bedrijven op hun beurt weer nieuwe inzichten kunnen opdoen die zij kunnen toepassen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Als commissie zijn wij verantwoordelijk voor onder andere de acquisitie van sponsors, promotie van het evenement en financiën. Vanuit UniPartners krijgen we erg veel vrijheid om zelf invulling te geven aan het evenement, maar ze bieden ook de juiste ondersteuning wanneer het nodig is. Verder biedt UniPartners ook de mogelijkheid om zelf naar events of trainingen te gaan, waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. Elke maandag koken en eten we gezellig samen voordat we gaan vergaderen. Na die tijd gaan we vaak nog even borrelen. De Evenementen commissie doen bij UniPartners is een leerzame, gezellige ervaring waar je veel leuke nieuwe mensen leert kennen!

 

 

Marketing & Branding commissie

Vera, Gosha en Marloes

Het doel van deze commissie is om de naamsbekendheid van UniPartners Groningen te vergroten. Wij houden ons bezig met de social media, off- en online promotieacties, marktonderzoek en informatiemarkten. Wij hebben voor UniPartners gekozen omdat wij naast onze studie meer praktische ervaring en kennis wilde opdoen op het gebied van Marketing en Branding. Door met elkaar binnen deze commissie te werken leren wij nieuwe vaardigheden. Daarnaast faciliteert UniPartners ons ook door verschillende trainingen, events en andere interessante ervaringen aan te bieden. Al met al is UniPartners een hardwerkende organisatie met veel enthousiastelingen die 100% geven. Er hangt dan ook een fijne sfeer om jezelf in te ontwikkelen.

Business commissie

Ferdi, Demi, Liset en Maarten

Goed nieuws! Ook dit jaar is er weer een gemotiveerde Business Commissie gevormd die de taak op zich heeft genomen om nieuwe projecten binnen te slepen en de naamsbekendheid van UniPartners rondom Groningen te vergroten. De commissie wordt geleid door voorzitster Liset, die wordt ondersteund door junior accountmanagers Maarten, Ferdi en Demi. We willen graag leren om zowel ons bestaande netwerk te gebruiken, en tegelijkertijd de koude acquisitie succesvol uit te voeren. We kijken ernaar uit om onszelf uit te dagen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor hebben wij een commissie-breed beleid opgesteld samen met persoonlijke doelstellingen die we willen bereiken. Naast deze formele commissie-activiteiten, is er ook genoeg ruimte om gezellig met elkaar te borrelen en andere leuke activiteiten te ondernemen.

Interne organen

Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Tom Berger
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/
Femke Cnossen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/femke-cnossen-90a62085/

Onze Partners