This search form (with id 1) does not exist!

Internal job offer

Business commissie
Office Amsterdam | Commissie

Bedrijfsinformatie

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau. Op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit zijn wij te vinden in het StudentenD0k. Onze studentbestuurders werken onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we, omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Functieomschrijving

Wil jij sales ervaring opdoen en in contact komen met vooraanstaande bedrijven? Bij de business commissie hou je je bezig met koude en warme acquisitie, volg je exclusieve trainingen en bouw je een professioneel netwerk op.

Functie-eisen

Ben jij communicatief vaardig, wil je in contact komen met vooraanstaande bedrijven en ben je 3 – 6 uur per week beschikbaar?

Solliciteer door je CV en motivatiebrief op te sturen naar amsterdam@unipartners.nl of klik hieronder op direct solliciteren!

Related job offers

Parttime Bestuursjaar
Office Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Read more
Marketing Commissie
Office Amsterdam | Commissie
Wil jij ervaring opdoen met online en offline marketing en creatieve promotie acties bedenken?
Read more