Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Marketing commissie UniPartners Twente
Office Twente | Commissie

Bedrijfsinformatie

Unipartners Twente is een academisch adviesbureau dat vanaf 1993 bestaat. In de afgelopen 25 jaar hebben we een brug geslagen tussen masterstudenten en het bedrijfsleven door op projectbasis advies te geven. Op deze manier kunnen bedrijven op een laagdrempelige manier profiteren van de meest recente academische kennis die beschikbaar is op de Universiteit Twente.

In totaal kent het netwerk van UniPartners 12 verschillende vestigingen in 12 verschillende universiteitssteden. Jaarlijks lossen ongeveer 300 studenten vraagstukken op en brengen hierover advies uit naar bedrijven. Dit landelijke netwerk organiseert trainingen bij interessante bedrijven zoals Deloitte, Achmea en NS.

Nu zoekt UniPartners Twente nieuwe innovatieve manieren om studenten te bereiken en we hebben daarbij jouw hulp nodig! Via verschillende online en offline media en acties op de campus van de Universiteit van Twente en omstreken! Dit doen we met als doel de beste te worden in heel Twente in het helpen van studenten met relevante werkervaring op doen tijdens hun studie! 

Functieomschrijving

UniPartners Twente zoekt naar nieuwe commissieleden om ons marketingteam te versterken. Als lid van de commissie zal je je bezig houden met evenementen organiseren voor zowel bedrijven als studenten en zal je promoacties op de universiteit opzetten. Ook zal je kijken naar samenwerkingen met studieverenigingen om daar een mogelijk evenement te organiseren. In verband met de omstandigheden rondom COVID-19, zal er dit jaar ook een focus liggen op Social Media. Jouw creativiteit kan je toepassen op allerlei manieren zodat jij zo veel mogelijk studenten enthousiast weet te maken! Verder geldt voor deze commissie: Hoeveel tijd deze commissie kost, hangt af van hoeveel jij beschikbaar bent; we zullen ongeveer een keer in de twee weken vergaderen.

Functie-eisen

 

  • Visie op marketing
  • Communicatievaardigheden
  • Taalvaardig in NL/EN/(DU)
  • Sociaal
  • Doorgroeimogelijkheid tot een (parttime) bestuursjaar

Related job offers

Full-/Parttime bestuursjaar
Office Twente | Bestuur
Ben jij op zoek naar een full-/parttime bestuursjaar? Kijk dan bij UniPartners Twente!
Read more
Business commissie
Office Twente | Commissie
Wil jij ervaring opdoen in het bedrijfsleven, professionele skills ontwikkelen en deel uitmaken van een gezellig team? W...
Read more