Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Utrecht

UniPartners Utrecht

UniPartners Utrecht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het centrum van Utrecht in het Pnyx universiteitsgebouw van Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Utrechtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Stijn Ticheloven
Voorzitter
Mijn naam Is Stijn. Als voorzitter vind ik het belangrijk dat UniPartners Utrecht zich profileert als een toekomstgerichte organisatie die hoge kwaliteit levert. In mijn functie zie ik erop toe dat dit streven wordt nageleefd en het beleid naar behoren wordt uitgevoerd. Ik houd me bezig met het aansturen en ondersteunen van de andere bestuurders en ben ervoor verantwoordelijk dat iedereen zijn of haar taak goed uit kan voeren. Op deze manier hoop ik dat we als bestuur UniPartners Utrecht gezamenlijk naar een hoger niveau brengen!
https://www.linkedin.com/in/stijn-ticheloven-b6335a134/
Maria Konijnenberg
Penningmeester
Mijn naam is Maria en ik ben dit jaar de Penningmeester van UniPartners Utrecht. Daarnaast studeer ik Scheikunde aan de Universiteit van Utrecht. Als penningmeester is het mijn taak de financiën van onze vestiging te verzorgen. Ik stel aan het begin van het jaar de begroting op, factuur onze opdrachtgevers en betaal onze Junior Consultants. Een leuke afwisseling van mijn studie dus!
https://www.linkedin.com/in/maria-konijnenberg-577501105/
Pebbels Menge
Kwaliteitsmanager
Ik ben Pebbels en ik studeer Notarieel Recht, als kwaliteitsmanager streef ik ernaar de kwaliteit te standaardiseren en optimaliseren om tot een meer efficiënte manier van bedrijfsvoering te komen. Mijn rol als kwaliteitsmanager is een faciliterende rol en ik zorg ervoor dat bestuursleden op een zo goed mogelijke manier hun werkzaamheden verrichten. Zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het informatiemanagement (bestandsbeheer en intern informatiesysteem) en daarnaast fungeer ik als kritische eindredacteur voor wat betreft offertes, contracten en dergelijke.
https://www.linkedin.com/in/pebbels-menge-45515114b/
Jan Willis Nillessen
Marketingmanager
Mijn naam is Jan Willis en ik ben de marketingmanager van UniPartners Utrecht! Hiernaast maak ik dit jaar mijn bachelor Sociale Geografie aan de UU af en volg ik een minor Bestuur- en Organisatiewetenschap. Ik ben verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Dit doe ik door onder andere promotiemateriaal te maken, deze te verspreiden en door promotie-acties te organiseren. Daarnaast beheer ik de ‘social media’, zoals Facebook, instagram en LinkedIn. Samen met het UniPartners netwerk ben ik ook mede verantwoordelijk voor landelijke promotieacties!
htt/www.linkedin.com/in/jan-willis-nillessen-9206ps:/21153/
Jan-Jaap Gerritsma
Accountmanager
Hetgeen dat UniPartners onder andere draaiende houdt, zijn vanzelfsprekend de projecten. Als accountmanager van UniPartners Utrecht ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met bedrijven en nieuwe contacten maken middels koude acquisitie. Ik vind dit een geweldige functie omdat ik hiermee veel in contact kom met het bedrijfsleven en hiermee mijn kennis kan verbreden, ook buiten mijn studie sociale geografie en planologie om!
https://www.linkedin.com/in/jan-jaap-gerritsma-b33a32138/
Merle Steggink
Human Resource manager
Mijn naam is Merle en ik ben dit jaar de Human Resource Manager bij UniPartners Utrecht. Ik heb Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de recruitment van talentvolle studenten voor onze projecten. Ook houd ik mij bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mijn bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/merle-steggink-350a30a2/
Ferry van der Haar
Eventmanager
Mijn naam is Ferry van der Haar. Ik ben dit jaar de eerste eventmanager van Unipartners Utrecht. Mijn taak hierbij is om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn binnen het netwerk om evenementen te organiseren. Deels om de naamsbekendheid te vergroten naar universitaire studenten, deels om bedrijven in de regio Utrecht de mogelijkheid te geven om de topconsultants van de toekomst te leren kennen.
https://www.linkedin.com/in/ferry-van-der-haar-542b15a5/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Dolf L'Ortye
Raad van Advies
Dolf is een ervaren management consultant, met name in de (financiële) dienstensector. Dolf houdt zich als adviseur bezig met vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en besturing. Het is zijn overtuiging dat een adviseur effect heeft als hij/zij het doorgronden van de inhoud van het vraagstuk combineert met aandacht voor de groei van het klantteam waarmee gewerkt wordt. Hij draagt Unipartners een warm hart toe omdat het een ideale manier is voor ambitieuze studenten om vroeg in hun carrière te proeven aan het vak van management consultant.
https://www.linkedin.com/in/dolf-l-ortye-13860b?authType=name&authToken=we-L&trk=Skyline_click_NBM&sl=NBM%3B214167713%3A1469442939321%3B0%3B11866206%3B
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Nienke Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/

Vacatures Utrecht

Vacature - adviseren over zelfstandige u...
Vestiging Utrecht | Sociaal & Gedrag
Wil je een goedbetaalde bijbaan in het begin van het collegejaar en heb je ervaring met het uitvoeren van kwantitatief o...
Bekijken
Vacature - C# programmeur
Vestiging Utrecht | Technisch
Ben jij op zoek naar een goed betaalde bijbaan voor de zomerperiode op het gebied van C# development?
Bekijken
Vacature financiële productanalyse - Zi...
Vestiging Utrecht | Economie & Bedrijfskunde
Wil jij deze zomervakantie een goed zakcentje verdienen?
Bekijken
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten