This search form (with id 1) does not exist!

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch studenten consultancybureau gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 bieden wij Utrechtse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde zijn wanneer ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder, terwijl je ook nog eens lekker bijverdiend! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

 

Vacatures Utrecht

Vacature - (bedrijfs-)economiestudent ge...
Vestiging Utrecht | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij een bachelor- of masterstudent (bedrijfs-)economie en op zoek naar een goed betaalde bijbaan?
Bekijken
Vacature - Rechtenstudent gezocht
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent rechten en op zoek naar een uitdaging?
Bekijken
Werkstudent gezocht!
Vestiging Utrecht | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Amsterdam?
Bekijken

Interne vacatures Utrecht

Vacature commissie
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor ee...
Bekijken
Vacature Parttime Bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2020 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature marketing commissie
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor de...
Bekijken

Bestuur

Mathijs van den Broek
Voorzitter
Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van het beleid van UniPartners
Utrecht, aanspreekpunt voor externe relaties en vertegenwoordiger van onze vestiging in de
landelijke besluitvorming. Daarnaast motiveer en ondersteun ik mijn medebestuurders, zie
ik erop toe dat taken goed uitgevoerd kunnen worden en dat wij – gezamenlijk als bestuur –UniPartners Utrecht blijven verbeteren en ontwikkelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van UniPartners Utrecht blijven waarborgen.
https://www.linkedin.com/in/mathijs-van-den-broek-ba02a7145/
Caroline van Geuns
Marketing Manager + Vice voorzitter
Als Marketing Manager ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Dit doe ik door bijvoorbeeld leuke (weggeef)acties te bedenken, het verspreiden van promotiemateriaal en de sociale media kanalen up-to-date te houden. Komend jaar zal ik ook verantwoordelijk zijn voor de Marketing Commissie, die mij zal ondersteunen in alle online en offline promotie.
https://www.linkedin.com/in/caroline-van-geuns-96707b149/
Judith van der Nat
Financieel Manager
Als Financieel Manager ben ik, naast het begeleiden van onze projecten, verantwoordelijk voor de financiële zaken van UniPartners Utrecht. Ik hou mij daarom bezig met het versturen van facturen, de boekhouding en het opstellen en navolgen van de begroting. Het is van belang dat UniPartners Utrecht ook in de toekomst een financieel gezonde organisatie blijft. Dit betekent dat inkomsten en uitgaves nauwkeurig in de gaten moeten gehouden worden. Daarnaast moeten er duurzame investeringen worden gedaan waar toekomstige besturen profijt van zullen hebben.
https://www.linkedin.com/in/judith-van-der-nat-87038b185/
Ryanne Pisa
HR-Manager
Als HR-Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van consultants, commissieleden en bestuursleden. Ik check CV’s, voer sollicitatiegesprekken en kies zo de juiste student voor een project of commissie. Daarnaast houd ik me bezig met de groei van mijn bestuur door middel van het organiseren van trainingen, het monitoren van persoonlijke ontwikkeling en het doen van bestuursevaluaties.
https://www.linkedin.com/in/ryanne-pisa-70a90217b/
Daniël Sprokkereef
PR-Manager
Als PR-manager zal ik mij focussen op de relaties met studenten, studie- en studentenverenigingen. In Utrecht is vrijwel elke soort student of vereniging gerepresenteerd en ik vind het een interessante uitdaging om te onderzoeken wat UniPartners voor hen kan betekenen. Ons doel is zoveel mogelijk studenten relevante werkervaring op te laten doen, dus het is voor mij erg belangrijk dat het contact met ons als zo laagdrempelig mogelijk gezien wordt. Daarnaast zal ik mij dit jaar bezighouden met het organiseren van evenementen zoals workshops, carrièredagen en natuurlijk de borrels!
https://www.linkedin.com/in/dani%C3%ABl-sprokkereef-449448172/
Rosalie de Bruin
Kwaliteitsmanager
Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het optimaliseren van interne processen binnen de Unipartners vestiging en de externe communicatie. Ook heb ik een faciliterende rol binnen het bestuur, waar de focus ligt op het helpen van mijn medebestuursleden zodat zij op een zo goed mogelijke wijze hun werkzaamheden kunnen verrichten. Voor deze functie is het daarom van belang dat ik oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze heb. Zelf heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij Unipartners om mijzelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Het runnen van een eigen onderneming samen met een gemotiveerd en gezellig studententeam lijkt me een erg leerzame en leuke ervaring.
https://www.linkedin.com/in/rosalie-de-bruin-10a71b174/
Denzel Johns
Accountmanager
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties en contacten met bedrijven. Ik mag daarnaast een evenement organiseren voor al onze partners en de bedrijven met wie wij in zee zijn gegaan. Als laatste ben ik verantwoordelijk voor het documenteren van alle gesprekken. Hoe alles verliep, wat er goed ging en ga zo maar door.
https://www.linkedin.com/in/denzel-johns-2973b7143/
Jesse van Spijk
Accountmanager
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de koude acquisitie binnen het bestuur. Daarnaast zet ik blitzacties op en zoek ik netwerkevenementen uit met als doel het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Utrecht onder bedrijven. Verder ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de de business commissie, die het bestuur ondersteunt bij het voeren van acquisitie.
https://www.linkedin.com/in/jessevanspijk/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Dolf L'Ortye
Raad van Advies
Dolf is een ervaren management consultant, met name in de (financiële) dienstensector. Dolf houdt zich als adviseur bezig met vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en besturing. Het is zijn overtuiging dat een adviseur effect heeft als hij/zij het doorgronden van de inhoud van het vraagstuk combineert met aandacht voor de groei van het klantteam waarmee gewerkt wordt. Hij draagt Unipartners een warm hart toe omdat het een ideale manier is voor ambitieuze studenten om vroeg in hun carrière te proeven aan het vak van management consultant.
https://www.linkedin.com/in/dolf-l-ortye-13860b?authType=name&authToken=we-L&trk=Skyline_click_NBM&sl=NBM%3B214167713%3A1469442939321%3B0%3B11866206%3B
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Inge Brinkman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ibrinkman/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Nienke Gooijer - Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten