Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Twente

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente.

 

Al sinds 1993 werken onze studentbestuurders onwijs hard om UT studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Twente loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

Bestuur

Joris Leistra
Voorzitter
Mijn naam is Joris Leistra en ik ben de trotse voorzitter van UniPartners Twente. Als voorzitter heb ik de eer om leiding te mogen geven aan een groep van jonge, intelligente en ambitieuze mensen en zie ik erop toe dat wij onze missie niet uit het oog verliezen: studenten, jullie dus, relevante werkervaring laten opdoen a.d.h.v. interessante en uitdagende projecten. Nu ik mijn Bachelor International Business Administration heb afgerond, heb ik alle tijd voor UniPartners. Dat betekent o.a. veel op afspraak gaan bij bedrijven, het leiden van bestuursvergaderingen en het managen van toffe projecten!
https://nl.linkedin.com/in/joris-leistra-909b47113
Evelien Boerkamp
Penningmeester
Mijn naam is Evelien Boerkamp en ik ben de penningmeester bij UniPartners Twente. Als penningmeester houd ik me bezig met de financiën en zorg ik dat we een gedegen boekhouding hebben. Naast mijn functie als penningmeester doe ik de Master Business Administration (Financial Management) aan de Universiteit Twente.
https://nl.linkedin.com/in/evelienboerkamp
Emmy van Adrichem
Acquisitiemanager
Mijn naam is Emmy van Adrichem en ik ben de acquisitiemanager van UniPartners Twente. Ik zorg ervoor dat het bestuur als geheel veel bedrijven contacteert en daaruit projecten haalt. Daarvoor is het mijn taak om de contactgegevens van de bedrijven te verzamelen, zodat de acquisitie snel en soepel verloopt. Naast dit bestuur ben ik bezig met de Bachelor Industrieel Ontwerpen.
https://nl.linkedin.com/in/emmy-van-adrichem-2292a8129
Yannick Assink
HR manager
Mijn naam is Yannick Assink en ik ben HR manager en kwaliteitsmanager van UniPartners Twente. Als HR manager zorg ik dat voor ieder project er een geschikte studentconsultant wordt gevonden. Naast het HR management waarborg ik ook de kwaliteit van de vestiging als kwaliteitsmanager. Naast mijn werkzaamheden bij UniPartners Twente ben ik volop bezig met mijn Bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente.
https://nl.linkedin.com/in/yannick-assink-2482b3121
Lilian Boerkamp
PR manager
Mijn naam is Lilian Boerkamp en ik de ben PR manager van UniPartners Twente. Een veelzijdige functie, waarbij ik me bezighoud met communicatie op verschillende vlakken: van het onderhouden van de sociale mediakanalen tot het opstellen van nieuwsbrieven, van het ontwerpen van flyers tot het houden van leuke promotieacties. Naast mijn functie als PR manager bij UniPartners Twente studeer ik Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente.
https://nl.linkedin.com/in/lilianboerkamp
Vincent Tekelenburg
Accountmanager
Mijn naam is Vincent Tekelenburg en ik ben de accountmanager van UniPartners Twente. Mijn bezigheden richten zich op het onderhouden van warme contacten binnen ons netwerk en het coördineren van diverse evenementen waar wij op aanwezig zijn. Naast mijn functie als accountmanager bij UniPartners Twente studeer ik International Business Administration aan de Universiteit Twente.
https://nl.linkedin.com/in/vincent-tekelenburg-32b995134

Vacatures Twente

Inventarisatie onderhoudsmonteurs
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente is op zoek naar een student die affiniteit heeft met techniek en marketing.
Bekijken
SEO verbeteren website
Vestiging Twente | Sociaal
UniPartners is op zoek naar een student met kennis op het gebied van SEO.
Bekijken
Softwareontwikkelaar
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente is op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar.
Bekijken
3D print
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor NEM Energy een van hun oplossingen gemodelleerd in 3D CAD software en dit model fysiek gemaakt m.b.v. 3D-printtechniek....
Lees verder Bekijk alle projecten
Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Holland Casino Enschede een onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid....
Lees verder Bekijk alle projecten
Digitalisering
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Nijhuis Toelevering een project uitgevoerd op het gebied van digitalisering....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Jan-Jaap Bats
Netwerker & eigenaar Blue Bats
Huub Schulte Fischedick
Trainer/coach bij Buro Winners
Jeroen Hatenboer
Wethouder in Enschede
Martijn Zomerplaag
Initiatiefnemer Concern4.nl
Arné Bagerman
Voormalig directeur IKT