Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Twente

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente.

 

Al sinds 1993 werken onze studentbestuurders onwijs hard om UT studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Twente loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

Bestuur

Niek Wattel
Voorzitter
Als voorzitter ben ik het gezicht van UniPartners Twente. Mijn taken bestaan uit het opstellen van het beleid en het toezicht houden op de uitvoering gedurende het jaar. Daarnaast ben ik het contactpersoon voor externe relaties. Het belangrijkste is echter de aansturing en ondersteuning van het bestuur, waardoor UniPartners Twente als een eenheid naar een hoger plan getild wordt.
https://www.linkedin.com/in/niek-wattel-8303aa14a/
Ieke Schrader
Financial Manager
Als Financial Manager ben ik verantwoordelijk voor de financiele zaken binnen Unipartners Twente. Dit houdt in dat ik de factureringen, loonbetalingen en boekhouding gedurende het jaar onder mijn hoede neem. Aan het begin van het jaar heb ik aan de hand van het beleid de begroting opgesteld.
https://www.linkedin.com/in/ieke-schrader-ab34a3b9/
Erik Matel
Acquisitiemanager
Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bedrijven uit de regio Twente. Daarnaast ben ik projectmanager en ben ik verantwoordelijk voor diverse uitdagende projecten. In samenwerking met de vijf andere bestuurders, commissies en studenten van de UT gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wilt u meer weten? Neem dan contact met me op en bespreek ik graag de mogelijkheid tot samenwerking.
https://www.linkedin.com/in/erik-matel-2467b993/
Els van der Steen
Acquisitiemanager
Als acquisitiemanager ben ik ben ik altijd op zoek naar uitdagingen om bedrijven in de regio Twente
te verstreken en daarnaast bepaal ik de acquisitiestrategie van UniPartners Twente. Samen met mijn
collega-bestuurders en de studenten van de Universiteit Twente pakken we graag de vraagstukken
binnen uw bedrijf aan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op en ik leg u met plezier het
concept van UniPartners uit.
https://www.linkedin.com/in/elsvdsteen/
Thijs Broekhuijsen
HR-manager en kwaliteitsmanager
Ik heb dit jaar twee functies: HR-manager en kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager draag ik zorg voor de processen binnen UniPartners Twente. De kwaliteitsmanager van deze processen kan continue verbeterd worden door enerzijds de documentatie zo eenvoudig mogelijk te maken en anderzijds door er een gestructureerd proces van te maken.
Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de studenten. Ik check de CV’s, neem sollicitaties af en kies de geschikte student voor een project of commissie. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle bestuurs- en commissieleden goed functioneren door evaluaties te houden en teambuildingsactiviteiten te organiseren.
https://www.linkedin.com/in/thijs-broekhuijsen-779793138/
David-Charles van der Griend
Marketingmanager
Unipartners Twente wil vooruit, verbeteren, innoveren en groeien! Alle kenmerken van een jonge ambitieuze onderneming, die ik terugzie bij mezelf. Als Public Relation Manager, ben ik dan ook constant bezig om met een vernieuwende innovatieve blik te blijven kijken naar bestaande uitdagingen. Dit doe ik door verschillende werkvelden te combineren. Mijn sociaalpsychologische opleiding en mijn sales en financiën gerelateerde achtergrond geven mij een frisse blik die leidt tot een ‘360 brand marketing’ georiënteerde beleidsaanpak. Gesterkt door een jong internationaal commissie team richt ik me dit jaar op het verbeteren van de naamsbekendheid van UniPartners Twente op de Universiteit Twente en in de gehele regio Twente. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs!
https://www.linkedin.com/in/david-charles-van-der-griend-9b727873/
Carsten van Roon
Eventmanager
Als Eventmanager is het mijn doel en taak om meer naamsbekendheid te creëren op regionaal niveau met bedrijven alsmede studenten op de Universiteit Twente. Dit ga ik doen door dit jaar een netwerkevenement te organiseren waarbij studenten en bedrijven tot elkaar komen door middel van een nuttige, leuke en leerzame dag. Hierbij zullen bijvoorbeeld trainingen en workshops worden gegeven aan studenten. Verder organiseer ik kleinere interne evenementen en zet dit uit binnen onze vestiging voor leden van het bestuur, commissies, Raad van Toezicht en Raad van Advies. Daarnaast inventariseer ik alle externe evenementen binnen onze regio waarbij bedrijven betrokken zijn. Dit zet ik intern uit zodat we mogelijk nieuwe leads kunnen acquireren indien wij daar ons als UniPartners Twente vertegenwoordigen. Tot slot ben ik tevens projectmanager wat betekent dat ik nieuwe projecten werf en manage. Wilt u meer weten of ik wat voor u wat kan betekenen in een waardevolle samenwerking? Aarzel niet, en neem contact met mij op!
https://nl.linkedin.com/in/cvanroon1

Vacatures Twente

Zelfstandige front end ontwikkelaar
Vestiging Twente | IT & Data
Ga aan de slag als front end ontwikkelaar bij een innovatief bedrijf in Hengelo!
Bekijken
Proactieve student voor CRM-systeem
Vestiging Twente | Technisch
Als studentconsultant ga je een handleiding schrijven voor een nieuw CRM systeem binnen een innovatief bedrijf.
Bekijken
IT student met ervaring in Lightspeed
Vestiging Twente | IT & Data
Ga aan de slag als IT'er bij een specialistische webshop
Bekijken
3D print
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor NEM Energy een van hun oplossingen gemodelleerd in 3D CAD software en dit model fysiek gemaakt m.b.v. 3D-printtechniek....
Lees verder Bekijk alle projecten
Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Holland Casino Enschede een onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid....
Lees verder Bekijk alle projecten
Digitalisering
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Nijhuis Toelevering een project uitgevoerd op het gebied van digitalisering....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Huub Schulte Fischedick
Trainer/coach bij Buro Winners
Jeroen Hatenboer
Oud wethouder in Enschede
Martijn Zomerplaag
Initiatiefnemer Concern4.nl
Ton Wennink
Lid van College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord