Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Twente

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente.

 

Al sinds 1993 werken onze studentbestuurders onwijs hard om UT studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Twente loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

Bestuur

Daphne Bröker
Voorzitter
Mijn naam is Daphne Bröker en ik ben de voorzitter van UniPartners Twente. Als voorzitter heb ik een ondersteunende, motiverende en coördinerende rol. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid en het toezien op de uitvoering hiervan gedurende het jaar. Daarnaast houd ik overzicht over iedereens taken en zie ik erop toe dat deze uitgevoerd worden. Verder vertegenwoordig ik de vestiging bij landelijke besluitvorming en onderhoud ik externe relaties.
Naast mijn bestuursjaar ben ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde aan het afronden. UniPartners is voor mij dan ook een kans om mijzelf naast mijn studie verder te ontwikkelen en mijn professionele netwerk uit te breiden.
https://www.linkedin.com/in/daphne-br%C3%B6ker-b46326107/
Elise Potters
Financial Manager
Als Financial manager ben ik verantwoordelijk voor de financiën van UniPartners Twente. Ik draag zorg over de financiën. Hieronder vallen het opstellen van de begroting, de loonadministratie, facturering, monitoren van de uitgaven, belastingaangifte en het opstellen van een financiëel jaarverslag. Verder ben ik, net als elke bestuurder, projectmanager. Dit houdt in dat ik me bezighoud met de acquisitie en het van begin tot einde begeleiden en managen van projecten.
https://www.linkedin.com/in/elisepotters/
Jade Lemmink
Acquisitiemanager
Als acquisitiemanager ben ik bezig met het zoeken naar zoveel mogelijk projecten bij bedrijven. Hiervoor ontwikkel ik in een acquisitie jaarplan een strategie die zo doelmatig mogelijk te werk gaat. Het benaderen van bedrijven doe ik telefonisch, via de mail of door aanwezig te zijn bij netwerkevenementen.
Naast de acquisitie voer ik ook het projectmanagement uit in het bestuursjaar bij UniPartners. Dit houdt in dat ik het project van begin tot eind begeleid om tot een optimaal eindresultaat te komen. Enkele taken die ik hiervoor uitvoer zijn: het plannen en voeren van een kennismakingsgesprek met het bedrijf, het schrijven van een offerte, het zoeken van een student, het presenteren van het eindrapport en het evalueren.

Heeft u interesse? Dan kom ik graag langs om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken!
https://www.linkedin.com/in/jade-lemmink-443223167/
Reinder Boekhoff
Accountmanager
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met bedrijven. Dit doe ik door deze op te bellen, te mailen of langs te gaan op afspraak. Wat ik belangrijk vind, is dat er niet alleen tijdens het project een goede communicatie is, maar dat deze er naderhand ook blijft. Door contact te houden nadat een project is afgerond, horen wij ook wat er met ons advies is gebeurd. Wilt u graag weten wat UniPartners voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!
https://www.linkedin.com/in/reinder-boekhoff-007561168/
Afien Ploeg
HR-manager en kwaliteitsmanager
Ik heb dit jaar twee functies: HR-manager en kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager draag ik zorg voor de processen binnen UniPartners Twente. De kwaliteitsmanager van deze processen kan continue verbeterd worden door enerzijds de documentatie zo eenvoudig mogelijk te maken en anderzijds door er een gestructureerd proces van te maken.
Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de studenten. Ik check de CV’s, neem sollicitaties af en kies de geschikte student voor een project of commissie. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle bestuurs- en commissieleden goed functioneren door evaluaties te houden en teambuildingsactiviteiten te organiseren.
https://www.linkedin.com/in/afien-ploeg-2692a4109/
Marieke Rikkert
Marketingmanager
Unipartners Twente wil vooruit, verbeteren, innoveren en groeien! Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en uitstraling van UniPartners naar studenten van de Universiteit Twente. Daarbij stel ik een marketing jaarplan op en ben ik verantwoordelijk voor al het drukwerk dat geproduceerd wordt vanuit UniPartners Twente.
https://www.linkedin.com/in/marieke-rikkert-37650816a/

Vacatures Twente

Webshop creëren
Vestiging Twente | IT & Data
Bouw een webshop samen met het projectteam bestaande uit medewerkers van het bedrijf!
Bekijken
Pilot nieuwe dienst
Vestiging Twente | Economie & Bedrijfskunde
Je zult een eenvoudige, toch interessante, pilot uitvoeren over het wel of niet invoeren van een nieuwe dienst bij een v...
Bekijken
Vacature: SEO, SEA en webdesign
Vestiging Twente | IT & Data
Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan die gerelateerd is aan weboptimalisatie? Dan zoeken wij jou!
Bekijken
3D print
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor NEM Energy een van hun oplossingen gemodelleerd in 3D CAD software en dit model fysiek gemaakt m.b.v. 3D-printtechniek....
Lees verder Bekijk alle projecten
Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Holland Casino Enschede een onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid....
Lees verder Bekijk alle projecten
Digitalisering
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Nijhuis Toelevering een project uitgevoerd op het gebied van digitalisering....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Huub Schulte Fischedick
Trainer/coach bij Buro Winners
Jeroen Hatenboer
Oud wethouder in Enschede
Martijn Zomerplaag
Initiatiefnemer Concern4.nl
Ton Wennink
Lid van College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord