Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Twente

Vacatures Twente

Kwaliteitshandboek opstellen
Vestiging Twente | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij geïnteresseerd in de interne kwaliteit van een bedrijf? En hou je er van om processen uit te pluizen? Dan is de...
Bekijken
Naamsbekendheid, imago onderzoek en soci...
Vestiging Twente | Sociaal & Gedrag
Houd jij je graag bezig met social media en vind jij het interessant om kritisch te kijken naar de naamsbekendheid en he...
Bekijken
Koppelen van (web)applicaties met API
Vestiging Twente | IT & Data
Jij gaat (web)applicaties koppelen! Ben je vaardig in API en wil je dit toepassen in de praktijk? Dan hoor ik graag van ...
Bekijken

UniPartners Twente, dat zijn wij!

Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente.

Al sinds 1993 werken onze studentbestuurders onwijs hard om UT studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

English version

UniPartners is an academic consultancy. We approach companies or they approach us for challanging and exciting opportunities for students. We take all responsibilities with regard to forming the assignment. After this, we recruit students who are motivated and interested to do this. With this opportunity, students can earn money and gain experience in the field!

We believe that students can develop themselves and  can make a huge impact. Besides working as a student, UniPartners offers the opportunity to gain experience in one of our committees. If you would like to run your own enterprise for a year, there is an opportunity to take a (parttime or fulltime) boardyear! You will be part of a challenging, exciting team and join the activities and unique trainings the UniPartners network across the country offers.

Are you interested in what UniPartners offers to you? Subscribe yourself at our website, like us on Facebook and Instagram, send us an email at info@unipartners-twente.nl or just come by at our office, Bastille 329b, located on the campus of the University of Twente. We’d like to share our story!

Universiteit Twente: Bastille 329b

Telefoon: +31 (0)53 431 2975

Email: info@unipartners-twente.nl

Contact opnemen

Bestuur

Jade Lemmink
Voorzitter & Acquisitiemanager
Als voorzitter heb ik een motiverende en ondersteunende rol binnen het bestuur. Samen hebben we doelen opgesteld, en ik zie erop toe dat we deze halen.

Als acquisitiemanager ben ik bezig met het zoeken naar zoveel mogelijk projecten bij bedrijven. Hiervoor ontwikkel ik in een acquisitie jaarplan een strategie die zo doelmatig mogelijk te werk gaat. Het benaderen van bedrijven doe ik telefonisch, via de mail of door aanwezig te zijn bij netwerkevenementen.


Heeft u interesse? Dan kom ik graag langs om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken!
https://www.linkedin.com/in/jade-lemmink-443223167/
Elise Potters
Financial Manager
Als Financial manager ben ik verantwoordelijk voor de financiën van UniPartners Twente. Ik draag zorg over de financiën. Hieronder vallen het opstellen van de begroting, de loonadministratie, facturering, monitoren van de uitgaven, belastingaangifte en het opstellen van een financiëel jaarverslag. Verder ben ik, net als elke bestuurder, projectmanager. Dit houdt in dat ik me bezighoud met de acquisitie en het van begin tot einde begeleiden en managen van projecten.
https://www.linkedin.com/in/elisepotters/
Reinder Boekhoff
Accountmanager
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met bedrijven. Dit doe ik door deze op te bellen, te mailen of langs te gaan op afspraak. Wat ik belangrijk vind, is dat er niet alleen tijdens het project een goede communicatie is, maar dat deze er naderhand ook blijft. Door contact te houden nadat een project is afgerond, horen wij ook wat er met ons advies is gebeurd. Wilt u graag weten wat UniPartners voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!
https://www.linkedin.com/in/reinder-boekhoff-007561168/
Afien Ploeg
HR-manager en kwaliteitsmanager
Ik heb dit jaar twee functies: HR-manager en kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager draag ik zorg voor de processen binnen UniPartners Twente. De kwaliteitsmanager van deze processen kan continue verbeterd worden door enerzijds de documentatie zo eenvoudig mogelijk te maken en anderzijds door er een gestructureerd proces van te maken.
Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de studenten. Ik check de CV’s, neem sollicitaties af en kies de geschikte student voor een project of commissie. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle bestuurs- en commissieleden goed functioneren door evaluaties te houden en teambuildingsactiviteiten te organiseren.
https://www.linkedin.com/in/afien-ploeg-2692a4109/
Marieke Rikkert
Marketingmanager
Unipartners Twente wil vooruit, verbeteren, innoveren en groeien! Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en uitstraling van UniPartners naar studenten van de Universiteit Twente. Daarbij stel ik een marketing jaarplan op en ben ik verantwoordelijk voor al het drukwerk dat geproduceerd wordt vanuit UniPartners Twente.
https://www.linkedin.com/in/marieke-rikkert-37650816a/
Daphne Bröker
Projectmanager
Mijn naam is Daphne Bröker en ik ben projectmanager bij UniPartners Twente.
Naast mijn bestuursjaar ben ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde aan het afronden. UniPartners is voor mij dan ook een kans om mijzelf naast mijn studie verder te ontwikkelen en mijn professionele netwerk uit te breiden.
https://www.linkedin.com/in/daphne-br%C3%B6ker-b46326107/
3D print
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor NEM Energy een van hun oplossingen gemodelleerd in 3D CAD software en dit model fysiek gemaakt m.b.v. 3D-printtechniek....
Lees verder Bekijk alle projecten
Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Holland Casino Enschede een onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid....
Lees verder Bekijk alle projecten
Digitalisering
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Nijhuis Toelevering een project uitgevoerd op het gebied van digitalisering....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Huub Schulte Fischedick
Trainer/coach bij Buro Winners
Jeroen Hatenboer
Oud wethouder in Enschede
Martijn Zomerplaag
Initiatiefnemer Concern4.nl
Ton Wennink
Lid van College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord