Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Tilburg

UniPartners Tilburg

UniPartners Tilburg, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Prisma gebouw op het universiteitsterrein van Tilburg University.

 

Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders hard om Tilburgse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven erin dat studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote toegevoegde waarde zijn op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als Junior consultant of uiteindelijk zelfs als Senior consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf in de regio Tilburg. Daarnaast kun je ook een traineeship volgen om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.

 

Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Tilburg biedt heel veel mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

 Contact opnemen

Bestuur

Marlon Smeitink
Voorzitter
Mijn naam is Marlon Smeitink, ik ben 21 jaar en de voorzitter van UniPartners Tilburg. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond in Nijmegen en komend jaar wil ik me graag inzetten in mijn geboorteplaats: Tilburg! Als voorzitter van UniPartners onderhoud ik de strategische contacten met het bedrijfsleven en de universiteit, maar zorg ik ook voor een goede werksfeer in het bestuur. Aan het begin van het jaar stellen we samen het beleid op, zo kunnen we met een goede motivatie en een duidelijk doel aan ons jaar beginnen. Na dit bestuursjaar start ik met de master Ethiek van Bedrijf en Organisatie.
http://www.linkedin.com/in/marlonsmeitink
Meggy van den Berg
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Meggy van den Berg, 21 jaar en afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond. Dit jaar ben ik de kwaliteitsmanager van UniPartners Tilburg waarbij ik verantwoordelijk ben om de kwaliteit binnen de vestiging te waarborgen. Als kwaliteitsmanager zal ik kritisch kijken naar zowel de interne processen als het projectmanagement, en daarbij continue optimaliseren. Daarnaast dien ik op de hoogte te zijn van alle lopende projecten om de uniformiteit van ieder project te waarborgen.
http://www.linkedin.com/in/meggyvandenberg
Frank Wekenborg
Penningmeester
Mijn naam is Frank Wekenborg en ik ben dit jaar de penningmeester van UniPartners Tilburg. Ik ben 19 jaar en tweedejaars Bedrijfseconomie student. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. In het begin van het jaar stel ik een financieel verantwoord beleid op met bijpassende begroting. Gedurende dit jaar is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit beleid nageleefd wordt zodat UniPartners Tilburg financieel gezond blijft.
http://www.linkedin.com/in/frankwekenborg
Kaspar Raijmann
PR Manager
Mijn naam is Kaspar Raijmann, ik heb mijn bachelor International Business Administration bijna afgerond. Na een half jaar in Peru gestudeerd te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden als PR manager bij UniPartners.
Ik ben verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en alle processen die hiermee te maken hebben.
http://www.linkedin.com/in/kaspar-raijmann
Carlijn Opmeer
HR Manager
Mijn naam is Carlijn Opmeer, ik ben 21 jaar en afgelopen jaar ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor Bedrijfseconomie. Dit jaar zal ik de functie als HR-manager binnen Unipartners Tilburg vervullen. Als HR manager zal ik dan ook verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van consultants, bestuursleden, trainees en commissieleden. Daarnaast ondersteun ik mijn medebestuursleden bij hun (persoonlijke) ontwikkeling, onder andere door middel van het organiseren van trainingen door diverse organisaties en het houden van bestuur evaluaties. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van informele activiteiten ten behoeve van de teambuilding.
http://www.linkedin.com/in/carlijnopmeer

Vacatures Tilburg

Marketingmanager
Vestiging Tilburg | Sociaal
UniPartners Tilburg zoekt extra bestuursleden!
Bekijken
Accountmanager
Vestiging Tilburg | Sociaal
UniPartners Tilburg zoekt extra bestuursleden!
Bekijken
Junior Talent Recruiter
Vestiging Tilburg | Economisch
UniPartners Tilburg is op zoek naar Campus Recruiters!
Bekijken

Raad van Advies

Wim Bens
Directievoorzitter, Rabobank Tilburg e.o.
W.T.G. (Wim) Bens MBA (1960) is directievoorzitter van Rabobank Tilburg en omstreken. Naast zijn werk als directievoorzitter vervult hij diverse maatschappelijke functies waaronder die van lid van de raad van toezicht van Unipartners Tilburg. Unipartners geeft ondernemers uit het MKB bedrijf de unieke kans om academische kennis en vernieuwende ideeën van jonge studenten binnen te halen. De studenten maken kennis met het MKB bedrijf en doen unieke ervaring op. Het combineren van talent, kennis en ervaring zorgt dat ondernemers en studenten volgende stappen zetten voor een succesvolle toekomst. Ik draag daar graag aan bij door mijn kennis en netwerk in te zetten voor Tilburg, ondernemers en studenten.
Marc Heuvelmans
Partner, Bogaerts & Groenen
prof. dr. Arjen van den Born
Directeur Onderzoeksinstituut, Tilburg University
Florent Claassen
Eigenaar, Claassen Logistics
Rien van Linschoten
Brabo Horeca Groep
Als horecaondernemer werk ik al meer dan twintig jaar met studenten. Niet alleen bij het runnen van de bedrijven maar ook bij het opzetten en het bedenken van concepten.
Het leuke aan studenten is dat ze vaak een veel frissere blik hebben en uit een andere hoek zaken benaderen. Ook het enthousiasme is bij studenten vaak groter dan bij de ervaren professional. Als lid van de raad van advies van Unipartners maar ook als ondernemer raad ik daarom iedereen aan te werken met Unipartners. De frisse blik en het enthousiasme worden hier gecombineerd met een hele professionele benadering.
Nicole Severijns
Citymarketing Tilburg
Tilburg is de groeigrond voor een grote groep ondernemers, variërend van studenten die tijdens hun studie een bedrijf starten tot aan grote familiebedrijven die al meer dan honderd jaar bestaan. Wij zijn als Citymarketing Tilburg ontzettend trots dat er (bijna) 17.000 bedrijven vanuit Tilburg ondernemen en prachtige producten en diensten produceren die zelfs internationaal bekend zijn. Met Tilburg als kweekvijver voor talent willen we de snelle vooruitgang van de bedrijvigheid ondersteunen door WO en HBO studenten te koppelen aan het bedrijfsleven. Zodat beide partijen elkaar beter en sneller weten te vinden. Citymarketing werkt hierin samen met diverse instanties en studentenorganisaties, zoals UniPartners Tilburg. Door zitting in de Raad van Bestuur verbinden we de doelgroepen ‘brains’ aan ‘business’ wat zorgt voor kruisbestuiving van kennis, inleving in elkaars wereld en hopelijk samenwerking voor nu en in de toekomst.
Bas Kapitein
Midpoint Brabant
Jan Gevers
Van Spaendonck
Van Spaendonck werkt vaker samen met Unipartners. Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en helpen ons bij het ontwikkelen van kennis waar we zelf even niet aan toekomen. We beschouwen hen daarom als een van onze strategische kennispartners. Reden waarom ik onmiddelijk toegezegd heb om mee te denken in de Raad van Advies. En reden ook om hen van harte aan te bevelen.
Linda van Hoof
Van Boekel Accountants & Adviseurs
Bart Heerkens
Heerkens van Bavel Groep

Onze Partners