Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Tilburg

UniPartners Tilburg

UniPartners Tilburg, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Prisma gebouw (P0.3) op het universiteitsterrein van Tilburg University.

 

Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders hard om Tilburgse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven erin dat studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote toegevoegde waarde zijn op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als Junior consultant of uiteindelijk zelfs als Senior consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf in de regio Tilburg. Daarnaast kun je ook een traineeship volgen om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.

 

Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Tilburg biedt heel veel mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Vacatures Tilburg

Juridisch onderzoek
Vestiging Tilburg | Juridisch
Je zal met jouw juridische kennis aan de slag gaan met het standaardiseren van diverse templates van een BV o.a. de AVG
Bekijken
Parttime Bestuurslid
Vestiging Tilburg | Economie & Bedrijfskunde
Wij zijn opzoek naar een ambitieuze student die deze bestuursfunctie wilt vervullen vanaf midden januari!
Bekijken
Strategisch marketingplan op het gebied ...
Vestiging Tilburg | Economie & Bedrijfskunde
Het doel van dit project is om de markt van sportrecht te onderzoeken en een praktisch en direct bruikbaar aanvalsplan v...
Bekijken

Bestuur

Jill Marsé
Voorzitter
Dit jaar ben ik voorzitter van UniPartners Tilburg. Als voorzitter leid ik het dagelijks bestuur en houd ik overzicht van alle taken. Ook neem ik deel aan het landelijke voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen worden genomen voor het gehele netwerk. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Organisatiewetenschappen afgerond en dit jaar zet ik mij vol enthousiasme in om UniPartners nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/jillmarse/
Lisanne Smulders
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Lisanne Smulders en ben de kwaliteitsmanager van UniPartners Tilburg. Het afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarom was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij UniPartners Tilburg! Gedurende dit jaar zal ik de kwaliteit waarborgen van de processen en deze optimaliseren waar nodig. Daarnaast dien ik op de hoogte te zijn van alle lopende projecten om de uniformiteit van ieder project te waarborgen. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het behoud van de privacywetgeving.
https://www.linkedin.com/in/lisannesmulders/
Manon Wouda
Penningmeester
Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond en dit jaar ben ik de penningmeester van UniPartners Tilburg. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. In het begin van het jaar stel ik een financieel verantwoord beleid op met bijpassende begroting. Gedurende dit jaar is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit beleid nageleefd wordt zodat UniPartners Tilburg financieel gezond blijft.
https://www.linkedin.com/in/manon-wouda/
Cintha Moelands
PR Manager
Naast mijn studie Organisatiewetenschappen ben ik dit jaar PR-manager van UniPartners Tilburg. Hier ben ik verantwoordelijk voor het acquisitieplan van onze vestiging. Daarnaast zorg ik dat UniPartners Tilburg veel onder de aandacht komt bij studenten en bedrijven, om zo de naamsbekendheid te vergroten.
https://www.linkedin.com/in/cinthamoelands/
Maureen Cimmermans
HR Manager
Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Personeelwetenschappen. Dit jaar ben ik HR-manager van UniPartners Tilburg. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van onder andere studentconsultants en commissieleden. Daarnaast ben ik verantwoordelijkheid voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons bestuur. Mijn doel is om zowel met ons bestuur als met ons interne netwerk er een gezellig en leerzaam jaar van te maken met interessante projecten en natuurlijk de nodige borrels!
https://www.linkedin.com/in/maureencimmermans/
Innovatieve Samenwerking
Vestiging Tilburg | Sociaal
Het onderzoek resulteert in het inzichtelijk maken van samenwerking m.b.t. recente innovaties die betrekking hebben op het MKB....
Lees verder Bekijk alle projecten
Marketingonderzoek
Vestiging Tilburg | Economisch
Gedurende het onderzoek is onderzocht welke kanalen de doelgroep het beste bereiken en wat de behoefte van de doelgroep is m.b.t. huisvestiging....
Lees verder Bekijk alle projecten
Algemene voorwaarden check
Vestiging Tilburg | Sociaal
Gedurende het onderzoek zijn de algemene voorwaarden onder de loep genomen en is er een gebruikersovereenkomst opgesteld....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Wim Bens
Directievoorzitter, Rabobank Tilburg e.o.
Jonge mensen hebben verfrissende en verrassende ideeën. Ondernemers in Tilburg houden van aanpakken en hebben veel ervaring huis. De Universiteit van Tilburg heeft veel academische kennis beschikbaar en wil die graag ontsluiten. Met Unipartners stellen wij jonge academici in staat om ervaring op te doen bij bedrijven en krijgen ondernemers de unieke kans om actuele kennis van hoogwaardig niveau binnen te halen.

Om die reden heb ik besloten om deel te nemen in de Raad van Advies van Unipartners. Mijn naam is Wim Bens, directievoorzitter Rabobank Tilburg en omstreken.
Marc Heuvelmans
Partner, Bogaerts & Groenen
"Kennis is macht” elke ondernemer weet dat. Niet zo gek dus dat steeds meer ondernemers de weg vinden naar Unipartners.

Het bestuur van Unipartners spant zich in om voor studenten van Tilburg University interessante projecten te werven die voor een faire prijs bij bedrijven worden uitgevoerd. Voor studenten is dit een unieke kans om ervaring in bedrijven op te doen, voor ondernemers een unieke kans om laagdrempelig universitaire kennis in huis tem halen. Wie wil daar niet zijn voordeel mee doen? Daarom is er een Raad van Advies, die het bestuur bij staat met raad en daad, met netwerk en contacten. De output van onze studenten is de input voor uw nieuwe ideeën, laat dat niet schieten!
prof. dr. Arjen van den Born
Directeur Onderzoeksinstituut, Tilburg University
Florent Claassen
Eigenaar, Claassen Logistics
Rien van Linschoten
Brabo Horeca Groep
Als horecaondernemer werk ik al meer dan twintig jaar met studenten. Niet alleen bij het runnen van de bedrijven maar ook bij het opzetten en het bedenken van concepten.
Het leuke aan studenten is dat ze vaak een veel frissere blik hebben en uit een andere hoek zaken benaderen. Ook het enthousiasme is bij studenten vaak groter dan bij de ervaren professional. Als lid van de raad van advies van Unipartners maar ook als ondernemer raad ik daarom iedereen aan te werken met Unipartners. De frisse blik en het enthousiasme worden hier gecombineerd met een hele professionele benadering.
Nicole Severijns
Citymarketing Tilburg
Tilburg is de groeigrond voor een grote groep ondernemers, variërend van studenten die tijdens hun studie een bedrijf starten tot aan grote familiebedrijven die al meer dan honderd jaar bestaan. Wij zijn als Citymarketing Tilburg ontzettend trots dat er (bijna) 17.000 bedrijven vanuit Tilburg ondernemen en prachtige producten en diensten produceren die zelfs internationaal bekend zijn. Met Tilburg als kweekvijver voor talent willen we de snelle vooruitgang van de bedrijvigheid ondersteunen door WO en HBO studenten te koppelen aan het bedrijfsleven. Zodat beide partijen elkaar beter en sneller weten te vinden. Citymarketing werkt hierin samen met diverse instanties en studentenorganisaties, zoals UniPartners Tilburg. Door zitting in de Raad van Bestuur verbinden we de doelgroepen ‘brains’ aan ‘business’ wat zorgt voor kruisbestuiving van kennis, inleving in elkaars wereld en hopelijk samenwerking voor nu en in de toekomst.
Bas Kapitein
Midpoint Brabant
Midpoint Brabant zet zich -in en vanuit het Hart van Brabant- in voor regionale vernieuwing die leidt tot economische groei mét maatschappelijke meerwaarde. Hierbij werken we nauw samen met ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke partners. Midpoint Brabant mag zich gelukkig prijzen met een regio waarin partners met een brede kennis en expertise vertegenwoordigd zijn. Unipartners Tilburg is zo’n partner! We hebben Unipartners Tilburg leren kennen als een bureau bestaande uit kundige en ambitieuze student-adviseurs. We werken voor een regio die uit wil blinken in het toepassen van innovaties in de praktijk, bij voorkeur in proeftuinomgevingen. Daarbij past het dat de studenten de kans krijgen en nemen om hun meerwaarde te laten zien in projecten en in de werkpraktijk van het bedrijfsleven. Met het oplossen van uiteenlopende vraagstukken draagt Unipartners Tilburg bij aan de groei van het hart van Brabant en aan innovaties die ook buiten die regio effect hebben.Met de hulp van Unipartners Tilburg werken we samen aan een slimme, duurzame economie en samenleving.Dream it. Do it. Make it. Vanuit het Hart van Brabant.
Jan Gevers
Van Spaendonck
Van Spaendonck werkt vaker samen met Unipartners. Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en helpen ons bij het ontwikkelen van kennis waar we zelf even niet aan toekomen. We beschouwen hen daarom als een van onze strategische kennispartners. Reden waarom ik onmiddelijk toegezegd heb om mee te denken in de Raad van Advies. En reden ook om hen van harte aan te bevelen.
Linda van Hoof
Van Boekel Accountants & Adviseurs
Bart Heerkens
Heerkens van Bavel Groep

Business Partner

Onze Partners