Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Tilburg

UniPartners Tilburg

UniPartners Tilburg, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Prisma gebouw op het universiteitsterrein van Tilburg University.

 

Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders hard om Tilburgse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven erin dat studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote toegevoegde waarde zijn op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als Junior consultant of uiteindelijk zelfs als Senior consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf in de regio Tilburg. Daarnaast kun je ook een traineeship volgen om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.

 

Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Tilburg biedt heel veel mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

 Contact opnemen

Bestuur

Marlon Smeitink
Voorzitter
Mijn naam is Marlon Smeitink, ik ben 21 jaar en de voorzitter van UniPartners Tilburg. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond in Nijmegen en komend jaar wil ik me graag inzetten in mijn geboorteplaats: Tilburg! Als voorzitter van UniPartners onderhoud ik de strategische contacten met het bedrijfsleven en de universiteit, maar zorg ik ook voor een goede werksfeer in het bestuur. Aan het begin van het jaar stellen we samen het beleid op, zo kunnen we met een goede motivatie en een duidelijk doel aan ons jaar beginnen. Na dit bestuursjaar start ik met de master Ethiek van Bedrijf en Organisatie.
http://www.linkedin.com/in/marlonsmeitink
Meggy van den Berg
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Meggy van den Berg, 21 jaar en afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond. Dit jaar ben ik de kwaliteitsmanager van UniPartners Tilburg waarbij ik verantwoordelijk ben om de kwaliteit binnen de vestiging te waarborgen. Als kwaliteitsmanager zal ik kritisch kijken naar zowel de interne processen als het projectmanagement, en daarbij continue optimaliseren. Daarnaast dien ik op de hoogte te zijn van alle lopende projecten om de uniformiteit van ieder project te waarborgen.
http://www.linkedin.com/in/meggyvandenberg
Frank Wekenborg
Penningmeester
Mijn naam is Frank Wekenborg en ik ben dit jaar de penningmeester van UniPartners Tilburg. Ik ben 19 jaar en tweedejaars Bedrijfseconomie student. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. In het begin van het jaar stel ik een financieel verantwoord beleid op met bijpassende begroting. Gedurende dit jaar is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit beleid nageleefd wordt zodat UniPartners Tilburg financieel gezond blijft.
http://www.linkedin.com/in/frankwekenborg
Kaspar Raijmann
PR Manager
Mijn naam is Kaspar Raijmann, ik heb mijn bachelor International Business Administration bijna afgerond. Na een half jaar in Peru gestudeerd te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden als PR manager bij UniPartners.
Ik ben verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en alle processen die hiermee te maken hebben.
http://www.linkedin.com/in/kaspar-raijmann
Carlijn Opmeer
HR Manager
Dit jaar ben ik de HR manager van UniPartners Tilburg. Als HR manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van projectuitvoerders/consultants, bestuursleden, trainees en commissieleden. Daarnaast ondersteun ik mijn medebestuursleden bij hun (persoonlijke) ontwikkeling, onder andere door middel van het organiseren van trainingen door diverse organisaties en het houden van bestuursevaluaties. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van informele activiteiten ten behoeve van de teambuilding.
http://www.linkedin.com/in/carlijnopmeer

Vacatures Tilburg

Toolontwikkeling voor innovatieve samenw...
Vestiging Tilburg | Economisch
Als consultant zul je een tool ontwikkelen ter bevordering van innovatieve samenwerking tussen MKB ondernemingen
Bekijken
Brancheonderzoek Bedrijfsapplicaties
Vestiging Tilburg | Economisch
Onderzoek naar de kritische succesfactoren van salaris- & personeelsadministratiesystemen
Bekijken
Onderzoek naar Digitale Platformen
Vestiging Tilburg | Economisch
Als consultant onderzoek je de kritische succesfactoren van digitale platformen!
Bekijken

Raad van Advies

Wim Bens
Directievoorzitter, Rabobank Tilburg e.o.
Marc Heuvelmans
Partner, Bogaerts & Groenen
prof. dr. Arjen van den Born
Directeur Onderzoeksinstituut, Tilburg University
Florent Claassen
Eigenaar, Claassen Logistics

Onze Partners