Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tilburg

UniPartners Tilburg

UniPartners Tilburg, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Prisma gebouw (P0.3) op het universiteitsterrein van Tilburg University.

 

Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders hard om Tilburgse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven erin dat studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote toegevoegde waarde zijn op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als Junior consultant of uiteindelijk zelfs als Senior consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf in de regio Tilburg. Daarnaast kun je ook een traineeship volgen om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.

 

Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Tilburg biedt heel veel mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Vacatures Tilburg

Procesoptimalisatie
Vestiging Tilburg | Economie & Bedrijfskunde
Drie studentconsultants zullen aan de slag gaan met de procesverbetering rondom het uitvoeren van onderzoek voor Tilburg...
Bekijken
Employer branding
Vestiging Tilburg | Sociaal & Gedrag
De studentconsultant zal aan de slag gaan om de beste manier te vinden voor Installatie Maatschappij H.Ek om zichtbaar t...
Bekijken
Veldonderzoek
Vestiging Tilburg | Sociaal & Gedrag
Help de Gemeente Tilburg een oplossing te vinden voor het afvalprobleem in de regio!
Bekijken

Bestuur

Jill Marsé
Voorzitter
Dit jaar ben ik voorzitter van UniPartners Tilburg. Als voorzitter leid ik het dagelijks bestuur en houd ik overzicht van alle taken. Ook neem ik deel aan het landelijke voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen worden genomen voor het gehele netwerk. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Organisatiewetenschappen afgerond en dit jaar zet ik mij vol enthousiasme in om UniPartners nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/jillmarse/
Lisanne Smulders
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Lisanne Smulders en ben de kwaliteitsmanager van UniPartners Tilburg. Het afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarom was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij UniPartners Tilburg! Gedurende dit jaar zal ik de kwaliteit waarborgen van de processen en deze optimaliseren waar nodig. Daarnaast dien ik op de hoogte te zijn van alle lopende projecten om de uniformiteit van ieder project te waarborgen. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het behoud van de privacywetgeving.
https://www.linkedin.com/in/lisannesmulders/
Manon Wouda
Penningmeester
Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond en dit jaar ben ik de penningmeester van UniPartners Tilburg. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. In het begin van het jaar stel ik een financieel verantwoord beleid op met bijpassende begroting. Gedurende dit jaar is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit beleid nageleefd wordt zodat UniPartners Tilburg financieel gezond blijft.
https://www.linkedin.com/in/manon-wouda/
Cintha Moelands
PR Manager
Naast mijn studie Organisatiewetenschappen ben ik dit jaar PR-manager van UniPartners Tilburg. Hier ben ik verantwoordelijk voor het acquisitieplan van onze vestiging. Daarnaast zorg ik dat UniPartners Tilburg veel onder de aandacht komt bij studenten en bedrijven, om zo de naamsbekendheid te vergroten.
https://www.linkedin.com/in/cinthamoelands/
Maureen Cimmermans
HR Manager
Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Personeelwetenschappen. Dit jaar ben ik HR-manager van UniPartners Tilburg. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van onder andere studentconsultants en commissieleden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons bestuur. Mijn doel is om zowel met ons bestuur als met ons interne netwerk er een gezellig en leerzaam jaar van te maken met interessante projecten en natuurlijk de nodige borrels!
https://www.linkedin.com/in/maureencimmermans/
Robin Goossens
Accountmanager
Mijn naam is Robin Goossens. Sinds februari 2019 ben ik de Accountmanager bij UniPartners Tilburg. Mijn taken zijn het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Tilburg onder potentiele opdrachtgevers en het acquireren van nieuwe projecten. Dit doe ik onder andere door een netwerk op te bouwen en huidige relaties te onderhouden. Daarnaast zal ik als projectmanager diverse projecten gaan begeleiden. Dit combineer ik met mijn Master Strategic Management.
https://www.linkedin.com/in/robingoossens/
Luuk Kuijpers
HRD Manager
Mijn naam is Luuk Kuijpers, 24 jaar en student MSc Strategic Management. Ik zal de functie als HRD- en projectmanager uitvoeren dit jaar. Dit houdt in dat ik mij het komende jaar ga richten op het organiseren van diverse evenementen en het begeleiden/ondersteunen van de studentconsultants. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar veel te leren en mijzelf verder te ontwikkelen tot de consultant die ik in de toekomst hoop te worden.
https://www.linkedin.com/in/kuijpersluuk/
Innovatieve Samenwerking
Vestiging Tilburg | Sociaal
Het onderzoek resulteert in het inzichtelijk maken van samenwerking m.b.t. recente innovaties die betrekking hebben op het MKB....
Lees verder Bekijk alle projecten
Marketingonderzoek
Vestiging Tilburg | Economisch
Gedurende het onderzoek is onderzocht welke kanalen de doelgroep het beste bereiken en wat de behoefte van de doelgroep is m.b.t. huisvestiging....
Lees verder Bekijk alle projecten
Algemene voorwaarden check
Vestiging Tilburg | Sociaal
Gedurende het onderzoek zijn de algemene voorwaarden onder de loep genomen en is er een gebruikersovereenkomst opgesteld....
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Marc Heuvelmans
Partner, Bogaerts & Groenen
"Kennis is macht” elke ondernemer weet dat. Niet zo gek dus dat steeds meer ondernemers de weg vinden naar Unipartners.

Het bestuur van Unipartners spant zich in om voor studenten van Tilburg University interessante projecten te werven die voor een faire prijs bij bedrijven worden uitgevoerd. Voor studenten is dit een unieke kans om ervaring in bedrijven op te doen, voor ondernemers een unieke kans om laagdrempelig universitaire kennis in huis tem halen. Wie wil daar niet zijn voordeel mee doen? Daarom is er een Raad van Advies, die het bestuur bij staat met raad en daad, met netwerk en contacten. De output van onze studenten is de input voor uw nieuwe ideeën, laat dat niet schieten!
Florent Claassen
Eigenaar, Claassen Logistics
Rien van Linschoten
Brabo Horeca Groep
Als horecaondernemer werk ik al meer dan twintig jaar met studenten. Niet alleen bij het runnen van de bedrijven maar ook bij het opzetten en het bedenken van concepten.
Het leuke aan studenten is dat ze vaak een veel frissere blik hebben en uit een andere hoek zaken benaderen. Ook het enthousiasme is bij studenten vaak groter dan bij de ervaren professional. Als lid van de raad van advies van Unipartners maar ook als ondernemer raad ik daarom iedereen aan te werken met Unipartners. De frisse blik en het enthousiasme worden hier gecombineerd met een hele professionele benadering.
Nicole Severijns
Citymarketing Tilburg
Tilburg is de groeigrond voor een grote groep ondernemers, variërend van studenten die tijdens hun studie een bedrijf starten tot aan grote familiebedrijven die al meer dan honderd jaar bestaan. Wij zijn als Citymarketing Tilburg ontzettend trots dat er (bijna) 17.000 bedrijven vanuit Tilburg ondernemen en prachtige producten en diensten produceren die zelfs internationaal bekend zijn. Met Tilburg als kweekvijver voor talent willen we de snelle vooruitgang van de bedrijvigheid ondersteunen door WO en HBO studenten te koppelen aan het bedrijfsleven. Zodat beide partijen elkaar beter en sneller weten te vinden. Citymarketing werkt hierin samen met diverse instanties en studentenorganisaties, zoals UniPartners Tilburg. Door zitting in de Raad van Bestuur verbinden we de doelgroepen ‘brains’ aan ‘business’ wat zorgt voor kruisbestuiving van kennis, inleving in elkaars wereld en hopelijk samenwerking voor nu en in de toekomst.
Bas Kapitein
Midpoint Brabant
Midpoint Brabant zet zich -in en vanuit het Hart van Brabant- in voor regionale vernieuwing die leidt tot economische groei mét maatschappelijke meerwaarde. Hierbij werken we nauw samen met ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke partners. Midpoint Brabant mag zich gelukkig prijzen met een regio waarin partners met een brede kennis en expertise vertegenwoordigd zijn. Unipartners Tilburg is zo’n partner! We hebben Unipartners Tilburg leren kennen als een bureau bestaande uit kundige en ambitieuze student-adviseurs. We werken voor een regio die uit wil blinken in het toepassen van innovaties in de praktijk, bij voorkeur in proeftuinomgevingen. Daarbij past het dat de studenten de kans krijgen en nemen om hun meerwaarde te laten zien in projecten en in de werkpraktijk van het bedrijfsleven. Met het oplossen van uiteenlopende vraagstukken draagt Unipartners Tilburg bij aan de groei van het hart van Brabant en aan innovaties die ook buiten die regio effect hebben.Met de hulp van Unipartners Tilburg werken we samen aan een slimme, duurzame economie en samenleving.Dream it. Do it. Make it. Vanuit het Hart van Brabant.
Linda van Hoof
Van Boekel Accountants & Adviseurs
Bart Heerkens
Heerkens van Bavel Groep
Ton Gimbrère
Gemeenteraadslid CDA Gemeente Tilburg
Bas Snels
Directeur Bedrijven Rabobank Tilburg en omstreken
UniPartners maakt het voor studenten van de Universiteit Tilburg mogelijk om praktijk ervaring op te doen bij mooie bedrijven in Tilburg door het uitvoeren van een opdracht of een project. Voor bedrijven geeft dit de mogelijkheid om jonge academici kennis te laten maken met hun bedrijf en om tegen een gereduceerd tarief een opdracht of een project te laten uitvoeren. Denk hierbij aan: marketingplannen, lean projecten, digitalisering, juridische vraagstukken etc. Het mes snijdt aan twee kanten en dit is waarom de Rabobank UniPartners graag ondersteunt.
Kim Ardon
Teamleider Externe en Campus Communicatie bij Tilburg University

Business Partner

Onze Partners