This search form (with id 1) does not exist!

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: +31 (0)10 4082543
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Junior Enterprise Commissie Rotterdam
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Junior Enterprise Commissie crew van UniPar...
Bekijken
Parttime bestuursjaar
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Event Committee
Vestiging Rotterdam | Commissie
Do you want to boost your CV and organise the UP Consultancy Day? Join the Event Committee of UniPartners Rotterdam!
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Interne Processen Project voor Loudon Me...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Loudon met het ontwikkelen van een efficiënte organisatiestructuur!
Bekijken
HR-strategie voor Euser
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Euser met het ontwikkelen van een effectieve HR-strategie
Bekijken
Marketing Strategy for Mundo
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Mundo International Logistics in further developing their marketing strategy.
Bekijken

Bestuur

Janna Oudijn
Voorzitter
Mijn naam is Janna Oudijn en ik ben 23 jaar oud. Dit jaar vervul ik de functie Voorzitter binnen UniPartners Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn minor strategy consulting aan de Erasmus Universiteit. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke en vertegenwoordig ik onze vestiging in de landelijke besluitvorming. Verder houd ik me bezig met het motiveren en ondersteunen van bestuurders, het onderhouden van contact met zowel interne organen als externe relaties en het bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Rotterdam. Daarnaast vind ik het persoonlijk erg belangrijk om constante focus te hebben op het blijven innoveren en het inspelen op trends in onze omgeving en het beleid en de visie hier op aan te passen. Een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam biedt mij de uitdaging om samen met een enthousiast en ambitieus team onze eigen onderneming naar een hoger niveau te tillen. Met UniPartners ben ik van plan om op zowel professioneel als op sociaal gebied mijn netwerk uit te breiden en daarnaast ga ik proberen alles te halen uit deze leerzame ervaring!
https://www.linkedin.com/in/janna-oudijn-872aa682/
Ella van der End
Kwaliteitsmanager
Ik ben Ella van der End, 20 jaar en voor het komende halfjaar kwaliteitsmanager van UniPartners Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn bachelor van Bestuurskunde. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de continue verbetering van de kwaliteit van alle interne processen en externe communicatie. Het is voor deze functie belangrijk dat je een oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze hebt. Daarbij ben je als kwaliteitsmanager op de hoogte van alle processen en kan je bijspringen bij andere functies als dat nodig is. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik ervaring op wil doen met het runnen van je eigen onderneming en ik geïnteresseerd ben in consultancy. Daarbij biedt UniPartners de mogelijkheid om mijn netwerk uit te breiden en mij op professioneel en sociaal gebied verder te ontwikkelen met een gezellig team. Ik kijk uit naar een leerzaam en uitdagend jaar dat bijdraagt aan mijn zelfontwikkeling en kennis.
https://www.linkedin.com/in/ella-van-der-end-057346172/
Danai Bachari
Acquisitiemanager
Hi! Mijn naam is Danai Bachari en ik ben 23 jaar. Na een stage in Denemarken en het afronden van het bachelor programma Bedrijfskunde vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Komend jaar ga ik mij dan ook focussen op de bestuursfunctie acquisitiemanager bij UniPartners Rotterdam. Hier hoop ik mijzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau.

Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor het verwerven van consultancyprojecten. Hiernaast ga ik deze projecten ook managen. Hiervoor zal ik de studentconsultant begeleiden bij zijn of haar werkzaamheden en het contact met de opdrachtgever. Dit jaar ben ik erop gericht om zoveel mogelijk leuke en uitdagende projecten binnen te halen om de studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam van te voorzien.
https://www.linkedin.com/in/danai-bachari-237345103/
Eric van Uffelen
Accountmanager
Ik ben Eric van Uffelen, 24 jaar oud en doe momenteel de Master Fiscale Economie – Directe belastingen aan de Erasmus School of Economics. Ik woon sinds juni in Rotterdam. Binnen het bestuur van UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Accountmanager. Ik ben Unipartners gaan doen omdat ik het belangrijk vind om mijzelf naast mijn studie te ontwikkelen. Consulting vind ik een interessant vakgebied en dit is een unieke kans om te kijken of dit wat voor mij is. Als Accountmanager zoek je al snel naar uitdagingen waar bedrijven mee worstelen en kijk je of wij ze van dienst kunnen zijn d.m.v. een project, dit ligt sterk in het verlengde van mijn interessegebied. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te staan met bedrijven en ondernemers. Ik zie dit als een goede voorbereiding op mijn verder carrière.
https://www.linkedin.com/in/eric-van-uffelen-a565ab173/
Tim Kösters
HR Manager
Mijn naam is Tim Kösters, 22 jaar en ik ben de HR-Manager van UniPartners Rotterdam voor het komende half jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Bestuurskunde. Hierin heb ik al enige kennis opgedaan over het HR-vak. Dit sprak mij toentertijd erg aan en ik hoop dan ook mijn passie in dit vakgebied te vinden. Ik vind persoonlijke ontwikkeling een erg belangrijk aspect van een bestuursjaar en ik wil mijn bestuur daarin ook zoveel mogelijk ondersteunen. Daarnaast vind ik het erg leuk om studenten te enthousiasmeren om voor UniPartners te komen werken. Hierom ga ik me voor 100% inzetten op het gebied van werving en selectie van onze topstudenten aan de Erasmus Universiteit. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans mijn eigen onderneming te runnen, mijn netwerk uit te breiden en mezelf te ontwikkelen. Een kans die ik met beide handen aan zal pakken!
https://www.linkedin.com/in/tim-kösters-26614b11a/
Maura Abrahamse
Marketing Manager
Mijn naam is Maura Abrahamse, ik ben 22 jaar oud en doe momenteel de master Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Aankomend jaar vervul ik de rol van marketing manager binnen UniPartners Rotterdam. Zo ben ik bezig met de naamsbekendheid van UniPartners vergroten op de universiteit om zo de beste studentconsultants te vinden voor de projecten die we binnenhalen. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners omdat het me de perfecte kans lijkt om me verder te ontplooien op zowel sociaal en professioneel gebied, en om deel uit te kunnen maken van een groot en divers netwerk. Ik kijk uit naar een leerzaam, uitdagend en natuurlijk gezellig jaar!
https://www.linkedin.com/in/maura-abrahamse-8237b1129/
Sophie Feenstra
Event Manager
Hallo! Mijn naam is Sophie Feenstra, ik ben 25 jaar oud. Ik heb verpleegkunde gedaan en studeer nu bedrijfskunde aan de Erasmus. Aankomend jaar ben ik de Event Manager van UniPartners Rotterdam. Tijdens dit bestuursjaar wil ik met mijn bestuur de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk studenten in contact te brengen met relevante bedrijven. Hier ga ik een bijdrage aan leveren door het organiseren van netwerkevenementen en sociale activiteiten. Daarnaast zal ik samen met de Event Commissie de Unipartners Consultancy Day organiseren. Dit evenement wil ik zo aantrekkelijk mogelijk maken door het uitnodigen van interessante bedrijven waar veel studenten op af willen komen. Ik hoop dit jaar zo veel mogelijk te leren, mijn netwerk te vergroten en ook heel veel plezier hebben met mijn bestuur.
https://www.linkedin.com/in/sophie-feenstra-88149b129/
Justin de Jager
Penningmeester
Mijn naam is Justin de Jager en ik ben 24 jaar oud. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen Unipartners Rotterdam. Als penningmeester houd ik mij hoofdzakelijk bezig met de administratie en financiële huishouding van de organisatie. Om Unipartners Rotterdam zo goed mogelijk te laten draaien is het belangrijk dat de organisatie financieel gezond is. Er moet geen geld uitgegeven worden dat we niet hebben! Daar staat echter wel tegenover dat alles geld kost en soms moet er geld vrij worden gemaakt voor belangrijke zaken. Als penningmeester probeer ik hier samen met mijn bestuursgenoten steeds de juiste balans in te vinden.
https://www.linkedin.com/in/justin-de-jager-3970035b/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Ali Babakhan
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/alibabakhan/
Paul Prins
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/prinsp/
Ruby Schmelzer
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rubyschmelzer/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-20

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)10 4082543

Email: rotterdam@unipartners.nl