Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het N-gebouw op het universiteitsterrein van de Erasmus Universiteit. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet u dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen Inschrijven

Vacatures Rotterdam

Online marketing vacature
Vestiging Rotterdam | Economisch
Gebruik je eigen creativiteit om de online marketing en omzet van onze opdrachtgever een boost te geven!
Bekijken
Ontwikkel een marketingstrategie!
Vestiging Rotterdam | Economisch
Onderzoek de verschillende marktsegmenten en adviseer een marketingstrategie
Bekijken
Ga per direct aan de slag met huurcontra...
Vestiging Rotterdam | Juridisch
Rechten studenten gezocht voor het analyseren en verwerken van huurcontracten
Bekijken
Parttime bestuursjaar
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Marketing Manager EID Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Organiseer de marketing voor je eigen event: de Entrepreneurial Inspriration Day!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Parttime bestuursjaar
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam!...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Bestuur

Roan van de Wege
Voorzitter
Ik ben Roan van de Wege, 23 jaar oud, en komend half jaar Voorzitter van UniPartners Rotterdam. Als Voorzitter ben ik eindverantwoordelijke en vertegenwoordig ik de vestiging in de landelijke besluitvorming. Verder houd ik me bezig met het motiveren en ondersteunen van de bestuurders, het onderhouden van externe relaties en het bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Rotterdam. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met het afronden van mijn master Accounting and Financial Management en ben ik dit jaar begonnen aan de master Human Resource Management, beide aan de RSM in Rotterdam.
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Dominique van Beukering
Kwaliteitsmanager
Ik ben Dominique van Beukering, 21 jaar en komend half jaar kwaliteitsmanager bij UniPartners Rotterdam. In mijn rol als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het controleren van zowel de externe communicatie als de interne processen. Naast mijn bestuursjaar bij UniPartners zit ik in het tweede jaar van mijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie. Daarbuiten hockey ik ook drie keer per week fanatiek bij Victoria. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar omdat ik opzoek was naar een extra uitdaging. De uitdaging die UniPartners Rotterdam biedt door middel van het runnen van je eigen onderneming en het contact met bedrijven in combinatie met het sociale aspect van samenwerken met een gezellig team van studenten leek mij daarom een erg leuke en leerzame ervaring!
https://www.linkedin.com/in/dominique-van-beukering-265b20bb/
Erik Strooper
Acquisitiemanager
Ik ben Erik Strooper, 22 jaar en doe de master Global Business & Sustainability. Binnen het bestuur van UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Acquisitiemanager. Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van de consultancy projecten. Hiervoor heb ik veel contact met lokale bedrijven en knoop ik nieuwe relaties aan. Bij lopende projecten treed ik op als projectmanager, waarbij ik ervoor zorg dat de projecten in goede lijn verlopen. Daarnaast geef ik ook sturing aan de sales commissie van UniPartners Rotterdam, die mij helpt met het genereren van nieuwe leads. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners omdat ik mezelf professioneel wil ontwikkelen binnen een gezellig team met andere studenten.
https://www.linkedin.com/in/erik-strooper-02761069/
Kristel Wieten
Accountmanager
Ik ben Kristel Wieten, 22 jaar en kom uit Den Haag. Sinds 4 jaar woon ik in Rotterdam waar ik mijn bachelor Bedrijfskunde heb afgerond en ben begonnen aan mijn master Organisational Change and Consulting aan de RSM. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam omdat ik de combinatie van zowel het contact met studenten als met bedrijven heel leuk vindt en daarnaast mijn master consulting natuurlijk perfect aansluit op wat UniPartners doet. Ik weet nog niet wat ik na mijn master precies wil gaan doen, maar ik verwacht dat ik begin met werken bij een consultancy bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/kristel-wieten-0b4288110/
Marvin van Veen
Acquisitiemanager
Ik ben Marvin van Veen, 24 jaar en doe de master Management en Organisatie aan de faculteit der Sociale Wetenschappen. Ik ben de Acquisitiemanager voor het komende half jaar. In eerste instantie leek het voor mij niet echt aan te sluiten op mijn studie. Dat was voor mij precies de reden om te solliciteren voor deze positie. Mijn doel is namelijk om mijn horizon voor het komende half jaar te verbreden door kennis op te doen over de ins en outs van het acquireren. Het lijkt mij een leerzame en verantwoordelijke taak om consultancy projecten bij bedrijven binnen te slepen, vervolgens de juiste studenten te vinden waarna ik de projecten zelf in banen mag leiden. Tevens is één van de voornaamste redenen dat ik bij UniPartners Rotterdam ben gegaan, het sociale aspect van een bestuursjaar. Ik ben ervan overtuigd dat ik op zowel professioneel als vriendschappelijk gebied mijn netwerk ga uitbreiden en veel leuke, nieuwe mensen ga leren kennen. Ik kijk er dan ook naar uit om binnen dit bestuur bij te dragen aan het verder omhoog tillen van UniPartners Rotterdam.
https://www.linkedin.com/in/marvin-van-veen-641303132/
Sanesta Kedar
HR Manager
Mijn naam is Sanesta Kedar. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de studie Economie & Bedrijfseconomie. Binnen UniPartners vervul ik de functie van HR-Manager. Ik ben verantwoordelijk voor het afnemen van de sollicitaties, het begeleiden van mijn medebestuursleden bij persoonlijk ontwikkeling en het organiseren van trainingen. De keuze voor een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam was snel gemaakt. Dit kwam doordat ik in mijn tweede leerjaar actief was binnen de Sales Commissie van UniPartners Rotterdam. Tijdens mijn tijd als commissielid heb ik een goed beeld gekregen van het concept van UniPartners en werd enthousiast voor een bestuursfunctie. Het leuke van UniPartners vind ik dat je veel ruimte krijgt voor zelfontwikkeling, terwijl je tegelijkertijd je eigen onderneming runt!
https://www.linkedin.com/in/sanesta-kedar-3b2a6812a/
Jolijn van der Heijden
Marketing Manager
Mijn naam is Jolijn van der Heijden, ik ben 24 jaar oud en ben op dit moment bezig met het afronden van mijn tweede master Behavioral Economics aan de Erasmus Universiteit. Na het behalen van mijn Bachelor Commerciële Economie diploma aan de Haagse Hogeschool ben ik begonnen met de Master Marketing aan de ESE. Naast mijn studie ben ik Marketing Manager bij UniPartners Rotterdam. Mijn voornaamste taak is het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. Dit doe ik door UniPartners op de kaart te zetten op de campus door bijvoorbeeld leuke weggeefacties en ben ik verantwoordelijk voor alle social media kanalen. Daarnaast hou ik mij bezig met de promotie richting bedrijven. Ook geef ik sturing aan de Marketing Commissie. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam omdat ik nóg een jaar wilde genieten van mijn studentenleven door samen te gaan werken met een gemotiveerde groep studenten die hard willen werken om het bedrijf naar een hoger level te brengen én het sociale aspect ook erg belangrijk vinden. Daarnaast vind ik het enorm leuk om mij bezig te houden met marketing en het organiseren van verschillende events.
https://www.linkedin.com/in/jolijn-van-der-heijden-4558384b/
Jesme Habets
Event Manager
Als eventmanager ga je je richten op de (sociale) evenementen van UniPartners
Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor netwerkborrels, events met de focus op studenten
en beurzen. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de
Entrepreneurial Inspiration Day 2019. Ook is er de mogelijkheid voor het organiseren
van je eigen evenement om de naamsbekendheid van UniPartners Rotterdam te vergroten.
https://www.linkedin.com/in/jesmehabets/
Shaïel de Lanoy
Penningmeester
Binnen iedere organisatie moet er iemand zijn die verantwoordelijk is voor een gezonde financiële situatie. Als penningmeester houd ik, Shaïel de Lanoy, dan ook een goed overzicht en zorg voor een goede afhandeling van alle financiële kwesties. Als 22-jarige student Bedrijfskunde (BSc Business Administration), wilde ik graag ervaring opdoen met de financiële tak binnen een onderneming en mijn kans bij UniPartners Rotterdam heb ik dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Zo heb ik met deze extra-curriculaire activiteit ook een hechtere band gekregen met het bedrijfsleven en het reilen en zeilen daarvan. Absoluut een aanrader!
https://www.linkedin.com/in/sha%C3%AFel-de-lanoy-366710b1/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Tom van der Horst
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tevanderhorst/
Jurjen van Rhee
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jurjenvanrhee/
Iris Bloem
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/irisbloem/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer N2-11

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)10 4082543

Email: rotterdam@unipartners.nl