Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: +31 (0)10 4082543
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Event Committee
Vestiging Rotterdam | Commissie
Do you want to boost your CV and organise the UP Consultancy Day? Join the Event Committee of UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Sales Commissie crew van Uni...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Betaald ervaring opdoen bij een consulta...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Wil jij meer ervaring opdoen in werken bij een consultancybureau? Solliciteer dan nu en werk aan een marktonderzoek bij ...
Bekijken
Geef vorm aan een participatiebeleid voo...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Gemeente Zuidplas bij een participatieproces voor hun stakeholders. Je werkt hier ongeveer 2 avonden aan met een gr...
Bekijken
Market sizing voor Eneco!
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Eneco bij een market sizing onderzoek voor duurzame energie.
Bekijken

Bestuur

Liecke Leushuis
Voorzitter
Mijn naam is Liecke Leushuis en ik ben 23 jaar oud. Dit jaar vervul ik de functie Voorzitter binnen UniPartners Rotterdam, daarnaast volg ik de Master International Economics aan de ESE. Als Voorzitter ben ik eindverantwoordelijke en vertegenwoordig ik onze vestiging in de landelijke besluitvorming. Verder houd ik mij bezig met het motiveren en ondersteunen van bestuurders, het onderhouden van contact met zowel interne organen als externe relaties en het bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Rotterdam. Een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam biedt mij de uitdaging om samen met een gezellig en ambitieus team onze eigen onderneming naar een hoger niveau te tillen. Met UniPartners ben ik van plan om op zowel professioneel als sociaal gebied mijn netwerk uit te breiden en boven alles te genieten van deze leerzame ervaring!
https://www.linkedin.com/in/lieckeleushuis/
Eric van Uffelen
Kwaliteitsmanager
Ik ben Eric van Uffelen, 23 jaar en Kwaliteitsmanager van UniPartners Rotterdam. Met deze functie ben ik verantwoordelijk voor de continue verbetering van de kwaliteit van alle interne processen en de externe communicatie. Het is voor deze functie belangrijk dat je een oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze hebt. Als Kwaliteitsmanager ben je continu op de hoogte van alle processen kan je op tijd extra hulp bieden als dit nodig is. Naast mijn bestuursjaar studeer is Fiscale Ecomonie aan de EUR. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik tijd over heb naast mijn studie en ik vind dat je je in je studententijd niet alleen maar op vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak moet ontwikkelen. Een studentenorganisatie, als Unipartners, aansturen past hier perfect bij. Bij Unipartners krijg je niet alleen veel kansen om te leren, maar je breid je professioneel en persoonlijk netwerk erg uit.
https://www.linkedin.com/in/eric-van-uffelen-a565ab173/
Manon Romijn
Acquisitiemanager
Ik ben Manon Romijn, 23 jaar en Acquisitiemanager van UniPartners Rotterdam. Met deze functie ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met (oud) opdrachtgevers en daarnaast voor het binnenhalen van nieuwe consultancyprojecten. Ik sta dus veel in contact met bedrijven. Ook treed ik op als projectmanager bij lopende projecten om te zorgen dat deze goed verlopen. Naast mijn bestuursjaar doe ik de Master Organisational Change & Consulting aan de RSM, welke goed aansluit bij wat UniPartners doet. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik mijzelf nog meer wilde ontwikkelen in mijn studententijd. Aan het hoofd staan van een eigen onderneming met een gezellig team van studenten leek mij een leuke en leerzame ervaring. Daarnaast zie ik dit als een mooie kans om mijn sociale en professionele netwerk uit te breiden.
https://www.linkedin.com/in/manon-romijn-232006118/
Niels Adriaans
Accountmanager
Ik ben Niels Adriaans en 22 jaar oud. Binnen het bestuur van UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Accountmanager. Ik doe dit omdat ik consulting een interessant vakgebied vind en ik wil kijken of dit wat voor mij is. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te staan met bedrijven en ondernemers. Als Accountmanager zoek je al snel naar uitdagingen waar bedrijven mee worstelen en kijk je of wij ze van dienst kunnen zijn d.m.v. een project. Hiernaast woon ik ondertussen vier jaar in Rotterdam en studeer ik Bedrijfskunde. Mede doordat je binnen een bestuursjaar zelf veel verantwoordelijkheid moet nemen vind ik het goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling naast de andere activiteiten ik onderneem.
https://www.linkedin.com/in/niels-adriaans-444669143/
Tim Kösters
HR Manager
Mijn naam is Tim Kösters, 22 jaar en ik ben de HR-Manager van UniPartners Rotterdam voor het komende half jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Bestuurskunde. Hierin heb ik al enige kennis opgedaan over het HR-vak. Dit sprak mij toentertijd erg aan en ik hoop dan ook mijn passie in dit vakgebied te vinden. Ik vind persoonlijke ontwikkeling een erg belangrijk aspect van een bestuursjaar en ik wil mijn bestuur daarin ook zoveel mogelijk ondersteunen. Daarnaast vind ik het erg leuk om studenten te enthousiasmeren om voor UniPartners te komen werken. Hierom ga ik me voor 100% inzetten op het gebied van werving en selectie van onze topstudenten aan de Erasmus Universiteit. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans mijn eigen onderneming te runnen, mijn netwerk uit te breiden en mezelf te ontwikkelen. Een kans die ik met beide handen aan zal pakken!
https://www.linkedin.com/in/tim-kösters-26614b11a/
Dana Braber
Marketing Manager
Ik ben Dana Braber, 21 jaar oud en bezig met de Master Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Naast mijn studie ben ik Marketing Manager bij UniPartners Rotterdam. Mijn voornaamste taak is het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. Dit doe ik door UniPartners op de kaart te zetten op de campus door onder andere leuke acties. Verder ben ik verantwoordelijk voor alle social media kanalen en houd ik mij bezig met de promotie richting bedrijven. Hiernaast geef ik sturing aan de Marketing Commissie. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam omdat ik mijzelf graag nog verder wilde ontplooien, door samen te gaan werken met een gemotiveerde groep studenten die hard willen werken om UniPartners naar een hoger niveau te brengen én het sociale aspect ook erg belangrijk vinden.
https://www.linkedin.com/in/dana-braber-115037126/
Janna Oudijn
Event Manager
Mijn naam is Janna Oudijn en ik ben 23 jaar oud. Binnen UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Event Manager en daarnaast volg ik de Bachelor Bedrijfskunde aan de RSM. Als Event Manager focus ik me op de organisatie van netwerkevenementen en sociale activiteiten, met als doel het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. Naast de reguliere taken van de Event Manager geef ik dit jaar mijn eigen draai aan deze functie door me te richten op de organisatie van inhousedagen en trainingen, om zo een brug te slaan tussen bedrijven en studenten en wil ik ook graag een evenement organiseren voor de warme contacten. Ook zal ik de Event Commissie gaan begeleiden in de organisatie van de UniPartners Consultancy Day. Een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam biedt mij de kans om mij zowel sociaal als professioneel te ontwikkelen samen met een gezellige groep mensen.
https://www.linkedin.com/in/janna-oudijn-872aa682/
Marc Stam
Penningmeester
Binnen iedere organisatie moet er iemand zijn die verantwoordelijk is voor een gezonde financiële situatie. Als Penningmeester houd ik, Marc Stam, dan ook een goed overzicht en zorg ik voor een goede afhandeling van alle financiële kwesties. Na mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie te hebben behaald heb ik interesse opgebouwd in het financiële gedeelte van een onderneming, maar toch ben ik een pre-master Econometrie gaan doen. Toen ik de kans kreeg om de financiën te gaan beheren bij UniPartners Rotterdam heb ik deze met beide handen aangepakt om mijn financiële kant te versterken. Hierdoor ben ik hechter geworden met het bedrijfsleven en alle aspecten hier binnen, helemaal top!
https://www.linkedin.com/in/marc-stam-949978165/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Tom van der Horst
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tevanderhorst/
Ali Babakhan
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/alibabakhan/
Paul Prins
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/prinsp/
Ruby Schmelzer
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rubyschmelzer/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-20

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)10 4082543

Email: rotterdam@unipartners.nl