Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het N-gebouw op het universiteitsterrein van de Erasmus Universiteit. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet u dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Nina de Winter
Voorzitter
Als voorzitter ben je het uithangbord van UniPartners Rotterdam. Intern komt dit tot uiting in een coördinerende en sturende functie binnen het team. Daarnaast draag je extern de werkwijze van UniPartners Rotterdam uit naar een veelvoud van partijen. Je onderhoudt zowel op de universiteit als in het bedrijfsleven strategisch contacten en daarnaast ben je de contactpersoon van de adviesorganen van UniPartners Rotterdam.
Roan van de Wege
Kwaliteitsmanager
De kwaliteitsmanager is het radertje die ervoor zorgt dat de hele organisatie blijft draaien. Hij is verantwoordelijk voor alle interne processen binnen UniPartners wat inhoudt dat hij een oogje in het zeil houdt en het totaaloverzicht niet verliest. Doordat hij van alle processen binnen UniPartners op de hoogte is vervult hij ook de rol van vliegende keep door bij te springen waar het nodig is.
Erik Strooper
Acquisitiemanager
De acquisitiemanager is dé persoon die met bedrijven en klanten in contact staat en UniPartners actief aanbiedt. Deze functie houdt in dat je bij enorm veel bedrijven over de vloer komt en daar probeert te ontdekken waar UniPartners mogelijk van dienst kan zijn. Daarnaast is het onderhouden van de relaties met de klanten erg belangrijk. Tot slot is de acquisitiemanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de acquisitiestrategie van UniPartners Rotterdam.
Kristel Wieten
Accountmanager
De accountmanager is dé persoon die met bedrijven en klanten in contact staat en UniPartners actief aanbiedt. Deze functie houdt in dat je bij enorm veel bedrijven over de vloer komt en daar probeert te ontdekken waar UniPartners mogelijk van dienst kan zijn. Daarnaast is het onderhouden van de relaties met de klanten erg belangrijk.
Sanesta Kedar
HR Manager
De HR Manager is verantwoordelijk voor de acquisitie en registratie van nieuwe studenten, schrijft vacatures en zorgt ervoor dat deze door de juiste personen worden vervuld. Daarnaast gaat de HR manager over de begeleiding en ontwikkeling van haar medebestuursleden. Tot slot organiseert zij trainingen voor bestuursleden en studenten aan de Erasmsus Universiteit.
Jolijn van der Heijden
PR Manager & EID hoofdverantwoordelijke
De voornaamste taak van de PR Manager is het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. Zij houdt zich dan ook vooral bezig met het promoten van UniPartners naar studenten toe op het campus en op social media. Social media accounts zoals Facebook en Instagram zijn haar verantwoordelijkheid samen met de Marketing Commissie. Daarnaast is promotie richting bedrijven ook heel belangrijk, dus Jolijn houdt zich ook bezig met UniPartners bekend te maken onder bedrijven. Daarnaast is Jolijn ook hoofdverantwoordelijk voor het organiseren van de Entrepreneurial Inspiration Day (EID), een jaarlijks event waarop studenten en ondernemers worden samengebracht om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en natuurlijk te netwerken.
Shaïel de Lanoy
Penningmeester
De penningmeester is de persoon die verantwoordelijk is voor de waarborging van de financiële huishouding.

Vacatures Rotterdam

Ontwikkel een groeistrategie
Vestiging Rotterdam | Economisch
Schrijf een groeistrategie op basis van een marktonderzoek en concurrentieanalyse!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Economisch
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie crew van...
Bekijken
Entrepreneurial Inspiration Day Committe...
Vestiging Rotterdam | Economisch
Do you want to boost your CV and organise the Entrepreneurial Inspiration Day? Join the EID-committee of UniPartners Rot...
Bekijken
Werkdrukanalyse met advies
Vestiging Rotterdam | Sociaal
Door de interne en externe communicatie te analyseren heeft UniPartners advies gegeven over de manier waarop de leraren van een basisschool in Rotterdam de werkdruk konden verlagen...
Lees verder Bekijk alle projecten
Sustainable Business Challenge
Vestiging Rotterdam | Economisch
In een unieke samenwerking hebben de Student Consultants van UniPartners Rotterdam duurzaamheidanalyses uitgevoerd bij negen grootzakelijke klanten van de Rabobank Rotterdam. ...
Lees verder Bekijk alle projecten

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
Mariëlle van Eesteren
Raad van Advies
Klaas Wiertzema
Raad van Advies
Kees van’t Zelfde
Raad van Advies
Tom van der Horst
Raad van Toezicht
Jurjen van Rhee
Raad van Toezicht