Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Judith te Selle
Voorzitter
Dit jaar ben ik Voorzitter, Secretaris en IT-Manager bij UniPartners Nederland. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van mijn bestuur en fungeer ik als spreekbuis namens het gehele UniPartners netwerk. Daarnaast leid ik het voorzittersoverleg, een vergadering met alle voorzitters waar de belangrijkste beslissingen worden genomen. Als IT-Manager ben ik onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van onze website en het Customer Relationship Management systeem dat het UniPartners netwerk gebruikt. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de vereniging van oud-leden en externe partijen.
 
Heb je vragen over UniPartners in het algemeen of over één van mijn functies? Neem gerust contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/judith-te-selle/
Geert Huisman
Penningmeester
Mijn naam is Geert Huisman. Na twee jaar bachelor Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit in Eindhoven te hebben gestudeerd heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland. Naast mijn functie als penningmeester ben ik tevens voorzitter van het Strategie & Beleid team. Met dit team wordt er nagedacht over de toekomst van UniPartners, waar het landelijke beleid 2019-2021 aan bijdraagt. Naast het opstellen van dit beleid, ben ik ook verantwoordelijk voor de landelijke implementatie. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen UniPartners Nederland en tevens het landelijke aanspreekpunt voor geldzaken. Deze functies bieden mij de verbreding én verdieping die ik zocht naast mijn studie, wat UniPartners voor mij een onwijs leerzaam jaar maakt.
https://www.linkedin.com/in/geert-huisman-674293159/
Guus Eijsvogels
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Guus Eijsvogels, 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Dit jaar ben ik enthousiast een nieuwe uitdaging aangegaan binnen UniPartners Nederland. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteit van het netwerk, zowel voor interne processen als uitstraling naar externe partijen. Tevens maak ik best pratices en verbeterpunten van onze 12 vestigingen inzichtelijk door het coördineren van audits. Hiernaast ben ik dit jaar ook marketingmanager, wat mij verantwoordelijk maakt voor het bijhouden van onze sociale kanalen en het ontwerpen van promotiemateriaal voor UniPartners richting zowel bedrijf als student.
 
Wil je meer weten over UniPartners of mijn functies specifiek? De koffie staat altijd klaar!
https://www.linkedin.com/in/guus-eijsvogels-1b5a8013b/
Jimmy Ebert
Vicevoorzitter
Als vicevoorzitter ben ik de sparringpartner van de bestuurders, zowel van UniPartners Nederland als van de vestigingen. Daarnaast ben ik, indien nodig, de vervanger van de voorzitter. Verder initieer ik het rayonmanagement en ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van nieuwe vestigingen.
 
Naast vicevoorzitter ben ik ook de International Manager van UniPartners. Hierdoor ben ik het contactpersoon met het Europese en wereldwijde netwerk waarbij UniPartners is aangesloten. Ik vertegenwoordig Nederland bij de internationale conferenties en maak mij hier sterk voor de Nederlandse en Europese belangen van het netwerk.
 
Daarnaast ben ik de voorzitter van het Marketing & Branding TaskTeam. Met het TaskTeam draag ik zorg voor het vergroten van de naamsbekendheid van het UniPartners netwerk onder zowel studenten als bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/jimmyebert/
Loes Custers
Accountmanager
Mijn naam is Loes Custers, afgelopen zomer heb ik de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University afgerond. Om mezelf uit te dagen, mezelf beter te leren kennen en vooral ook extra skills te ontwikkelen heb ik ervoor gekozen een jaar als landelijk bestuurder te fungeren bij UniPartners Nederland.

Binnen UniPartners Nederland ben ik de Account-, HR- en Juridisch manager.
    Als accountmanager onderhoud ik de relaties tussen UniPartners Nederland en verscheidene (partner)bedrijven. Verder fungeer ik als eerste aanspreekpunt, ook wanneer we een nieuw bedrijf benaderen.

    Als HR-Manager zorg ik voor de werving- en sollicitatieprocedure van het nieuwe bestuur. Verder zorg ik voor de overdracht en opleidingsperiode en evalueer ik dit met de vestigingen zodat de kwaliteit landelijk hierin gewaarborgd wordt. En daarnaast organiseer ik landelijke trainingen. Daarnaast zit ik de vergaderingen met alle HR-managers voor.

    Als Juridisch manager ben ik voorzitter van het juridische taskteam. Hierin bespreken we juridische vraagstukken die vanuit het netwerk opkomen. Daarnaast ben ik de contactpersoon met de juridische partner.


Als je meer wilt weten over UniPartners (Nederland), of over een van mijn functies, neem dan gerust contact op!
https://www.linkedin.com/in/loes-custers/
Dennis Hoek
Acquisitiemanager
Mijn naam is Dennis Hoek en dit jaar ben ik de acquisitiemanager en eventmanager van UniPartners Nederland. Als acquisitiemanager zal ik het aanspreekpunt zijn voor alle account en acquisitiemanagers van het netwerk. Door alle 12 vestigingen te ondersteunen en monitoren proberen wij met elkaar ervoor te zorgen dat de acquisitie goed verloopt en waar nodig wordt verbeterd. Dit doe ik onder andere door acquisitie overleggen te organiseren en leiden, een landelijke acquisitiestrategie uit rollen en trainingen te verzorgen op het gebied van acquisitie. De functie eventmanager spreekt voor zich, ik ben verantwoordelijk voor de evenementen van UPN. Ik ben al druk met het organiseren van ons grootste evenement: de UniPartners Experience (UPEX). Deze zal gaan plaatsvinden in maart 2019.

Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UPN omdat ik een jaar iets anders wilde gaan doen dan studeren tussen mijn bachelor en master in. Ik was erg benieuwd wat ik nu, met mijn kennis opgedaan bij mijn studie en bij verschillende commissies, zou kunnen in een fulltime bestuur. Overtuigd dat ik dit jaar heel veel kan leren ga ik samen met mijn bestuur dit avontuur aan!
https://www.linkedin.com/in/dennis-hoek-upn/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
RvA
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
RvA
Ellis de Haan is het lid van onze Raad van Advies die zowel interne ervaringen heeft met UniPartners als externe. Ellis was in het jaar 2009-2010 voorzitter van UniPartners Groningen en heeft later haar carrière doorgezet bij Double Effect (het huidige Synechron) om vervolgens door te groeien tot Process Manager ALM/Treasury bij ABN Amro. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Nina Colijn
RvA
Nina Colijn is momenteel werkzaam bij European Multi Talent Group. Nina heeft ook ervaring met een bestuursfunctie door haar bestuursjaar bij AIESEC.
https://www.linkedin.com/in/nina-colijn-554288a/
Bart Hoex
RvA
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Lars Noordman
RvA
Lars is vanuit Qompas betrokken geweest bij deelname aan evenementen van UniPartners, het verzorgen van trainingen en het begeleiden van studenten in hun eerste carrièrestappen. Hij heeft passie voor campusevents en het (ver)binden van talent.
https://www.linkedin.com/in/larsnoordman/
Remco Spruyt
RvA
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Arjan Loenen
RvT
Arjan Loenen is in het jaar 2013-2014 actief geweest als penningmeester van UniPartners Nederland. Samen met de ervaring die hij toen heeft opgedaan én met de kwaliteiten die hij laat zien in zijn afrondende fase van zijn master Biomedische Technologie is hij een positief en kritisch lid van onze Raad van Toezicht.
https://nl.linkedin.com/in/arjanloenen/nl
Inge Horrevorts
RvT
Inge Horrevorst is in het jaar 2013-2014 actief geweest bij UniPartners Nederland als kwaliteitsmanager, HR manager en vice-voorzitter. Momenteel is Inge werkzaam als HR trainee bij ING. Voor vraagstukken omtrent persoonlijke ontwikkeling van bestuurders/consultants en het laten groeien van de netwerkcohesie zijn we bij haar aan het goede adres.
https://www.linkedin.com/in/ingehorrevorts/
Tom Winter
RvT
https://www.linkedin.com/in/tomwinter3/