Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Lotte Beerstra
Voorzitter
Dit jaar ben ik Voorzitter en PR-Manager bij UniPartners Nederland. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van mijn bestuur en fungeer ik als spreekbuis namens het gehele UniPartners netwerk. Daarnaast leid ik het voorzittersoverleg, een vergadering met alle voorzitters waar de belangrijkste beslissingen worden genomen. Als PR Manager beheer ik de social media kanalen en ben ik verantwoordelijk voor de promotie materialen van UniPartners naar studenten en bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/lotte-beerstra-733b7b13a/
Ruth van den Elzen
Penningmeester
Dit jaar ben ik binnen het bestuur de Penningmeester en Event Manager. Als Penningmeester betaal en verstuur ik de facturen en houd ik een algeheel overzicht over de financiën. Tevens kunnen Penningmeesters bij mij terecht voor vragen over financiële zaken.
Daarnaast
wordt het recruitment evenement UniPartners Experience georganiseerd vanuit UniPartners Nederland waarvoor ik de eindverantwoordelijkheid draag. Eveneens coördineer ik de commissies die de Junior Enterprise Weekenden organiseren waarbij het hele netwerk samenkomt.
https://www.linkedin.com/in/ruth-van-den-elzen-4b271596/
Aniek Wouters
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Aniek en ik ben dit jaar binnen UniPartners Nederland kwaliteitsmanager, international manager en vicevoorzitter. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteit van het netwerk, zowel voor interne processen als uitstraling naar externe partijen. Daarnaast maak ik sterktes en verbeterpunten van de vestigingen inzichtelijk door het coördineren van audits. Mijn functie international manager houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met het Europese en wereldwijde netwerk waartoe UniPartners behoort. Ook stimuleer ik de vestigingen om internationale samenwerkingen en uitdagingen aan te gaan. Tot slot ben ik als vicevoorzitter de vervanger van de voorzitter, waar nodig. Bovendien initieer ik het rayonmanagement en ben ik sparringpartner van de bestuurders, van zowel UniPartners Nederland als van de vestigingen. Heb je vragen over UniPartners in het algemeen of over één van mijn functies? Neem gerust contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/aniek-wouters-b4099914a/
Jasper van Dijke
IT-manager
Dit jaar ben ik IT-manager en Secretaris bij UniPartners Nederland. Hierdoor ben ik onder andere verantwoordelijk van het onderhouden en verbeteren van onze website en het Customer Relationship Management systeem dat het UniPartners netwerk gebruikt. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de vereniging van oud-leden en externe partijen.
https://www.linkedin.com/in/jasper-van-dijke-823550127/
Pam Pijnenborg
Acquisitiemanager extern
Dit jaar zal ik mij bezighouden met de taken Acquisitie Extern en HR. Als Acquisitie Extern heb ik het voorrecht om langs toonaangevende bedrijven te gaan om de mogelijkheid tot samenwerking te bespreken. Als HR manager stimuleer ik de ontwikkeling van iedereen binnen het netwerk door middel van trainingen en het monitoren van de vestigingen. Verder ben ik verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van zowel consultants als bestuurders en het delen van kennis over reflectiemomenten en samenwerking binnen de vestigingsbesturen. Ik faciliteer de gelegenheden van kennisdeling binnen de functie van HR managers en ben ik voorzitter van de Bèta Challenge commissie.
https://www.linkedin.com/in/pam-pijnenborg-99408a109/
Stef Uijland
Acquisitiemanager intern
Mijn naam is Stef Uijland, afgelopen zomer heb ik de Bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan de TU/e. Vervolgens ben ik bestuurder geworden van UniPartners Nederland.
Hier heb ik voor gekozen omdat ik mij buiten mijn studie verder wilde ontwikkelen
en meer ervaring op wilde doen in het bedrijfsleven.                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Binnen UniPartners Nederland ben ik als acquisitiemanager intern verantwoordelijk voor de ondersteuning en monitoring van alle 12 de UniPartners vestigingen op het gebied van de regionale werving van projecten. Hierin leid ik onder andere de acquisitie overleggen, en houd ik mij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de landelijke acquisitiestrategie.
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                
 
 
Buiten mijn functie als acquisitiemanager intern, ben ik verantwoordelijk voor het Juridisch TaskTeam, waarin wij de juridische vraagstukken oplossen, en het Strategie & Beleid TaskTeam waarin wij ons bezig houden met de lange termijn strategie en beleid van de organisatie.
       
 
 
 
 
 
 

               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           
       

Als je meer wilt weten over UniPartners neem dan gerust contact met mij op.
https://www.linkedin.com/in/stef-uijland-225744121/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer ...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer ...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
RvA
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
RvA
Ellis de Haan is het lid van onze Raad van Advies die zowel interne ervaringen heeft met UniPartners als externe. Ellis was in het jaar 2009-2010 voorzitter van UniPartners Groningen en heeft later haar carrière doorgezet bij Double Effect (het huidige Synechron) om vervolgens door te groeien tot Process Manager ALM/Treasury bij ABN Amro. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Nina Colijn
RvA
Nina Colijn is momenteel werkzaam als Talent manager bij Young Colfield. Hier coacht en begeleidt ze trainees. Nina heeft ook ervaring met een bestuursfunctie door haar bestuursjaar bij AIESEC.
https://www.linkedin.com/in/nina-colijn-554288a/
Bart Hoex
RvA
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Lars Noordman
RvA
Lars Noordman is werkzaam bij Qompas als accountmanager en adviseur.
https://www.linkedin.com/in/larsnoordman/
Rein Böhmer
RvT
https://www.linkedin.com/in/rein-b%C3%B6hmer-29b3565b/
Arjan Loenen
RvT
Arjan Loenen is in het jaar 2013-2014 actief geweest als penningmeester van UniPartners Nederland. Samen met de ervaring die hij toen heeft opgedaan én met de kwaliteiten die hij laat zien in zijn afrondende fase van zijn master Biomedische Technologie is hij een positief en kritisch lid van onze Raad van Toezicht.
https://nl.linkedin.com/in/arjanloenen/nl
Inge Horrevorts
RvT
Inge Horrevorst is in het jaar 2013-2014 actief geweest bij UniPartners Nederland als kwaliteitsmanager, HR manager en vice-voorzitter. Momenteel is Inge werkzaam als HR trainee bij ING. Voor vraagstukken omtrent persoonlijke ontwikkeling van bestuurders/consultants en het laten groeien van de netwerkcohesie zijn we bij haar aan het goede adres.
https://www.linkedin.com/in/ingehorrevorts/
Tom Winter
RvT
https://www.linkedin.com/in/tomwinter3/

Onze Partners