Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center.

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Proces analyse Toppoint
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar studenten die een proces analyse willen uitvoeren voor Toppoint!
Bekijken
Vacature marktonderzoek Felix Philips sn...
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij een bachelor- of masterstudent die een marktonderzoek wilt uitvoeren voor Felix Philips snel metaal op maat?
Bekijken
Ontwikkelingsanalyse Gemeente Maastricht...
Vestiging Maastricht | Sociaal & Gedrag
UniPartners Maastricht is op zoek naar studenten die een ontwikkelingsanalyse willen uitvoeren voor Gemeente Maastricht!...
Bekijken

Bestuur

Simon van Veen
General Manager
Als General Manager ben ik eindverantwoordelijk voor het consultancybureau

UniPartners Maastricht. Ik houd me onder andere bezig met het aansturen en

ondersteunen van de bestuurders, het onderhouden van externe relaties en het

bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Maastricht. Daarnaast ben ik het

algemene aanspreekpunt. Echter, als General Manager heb ik veel vrijheid en weinig

vaste taken, maar mijn uiteindelijke doel is om UniPartners Maastricht en de

bestuurders naar een hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/simon-van-veen-a69989143/
Max Stoop
Financial Manager
Sinds september vervul ik de functie van Financial Manager. De Financial Manager is verantwoordelijk voor de financiële zaken binnen onze vestiging. Onder financiële zaken valt het betalen en versturen van facturen, belastingaangifte doen en het bijhouden van de boekhouding. Verder controleer ik alle uitgaven binnen het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor de begroting. Het is een functie waarbij de taken heel praktijkgericht zijn.
https://www.linkedin.com/in/max-stoop-b02009150/
Jeanne Reuten
Acquisitie Manager / Quality Manager
Sinds september dit jaar ben ik actief binnen het bestuur van UniPartners Maastricht.

Als Acquisitie Manager ben ik verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact met bedrijven. Dit doe ik samen met de business commissie. Door middel van telefonische acquisitie, het bezoeken van netwerkevenementen en het uitvoeren van ludieke acties, vergroten wij het netwerkwerk van UniPartners met als doel om op projectmatige basis samen te werken.

Het leuke aan deze functie is dat je veel contact hebt met verschillende ondernemingen, waardoor je al een persoonlijk netwerk weet op te bouwen en daarnaast ook meer inzicht krijgt in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/jeanne-reuten-517b971a/
Bas Lamers
Account Manager / Quality Manager
Sinds september dit jaar ben ik actief binnen het bestuur van UniPartners Maastricht. Als

accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met oud-

opdrachtgevers. Het doel hiervan is het behouden van een stabiele toevoer van projecten. Dit doe ik

ook door middel van onszelf promoten naar bedrijven via social media. Het leuke aan deze functie is

dat je veel contact hebt met verschillende ondernemingen, waardoor je al een persoonlijk netwerk

weet op te bouwen en daarnaast ook meer inzicht krijgt in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/bas-lamers/
Jules Cox
Marketing Manager
Als Public Relations manager ben ik verantwoordelijk voor onder andere de naamsbekendheid van

UniPartners. Ook ben je als pr-manager verantwoordelijk voor het bijhouden van verschillende social

media kanalen zoals onder andere Facebook. Tevens zorg ik ervoor dat samenwerkingsverbanden met

verschillende studenten/ studie verenigingen tot stand komen om zo de naamsbekendheid te

vergroten! Tevens ben je als bestuurslid bij UniPartners ook

projectmanager. Dit betekent dat ik verschillende projecten leid die UniPartners uitvoert voor

bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/jules-cox-94999a143/
Jolien Timmers
Human Resource Manager
Sinds februari vervul ik de functie van HR Manager. Dit betekent dat ik me bezig houd met het personeelsbeleid van Unipartners Maastricht. Zodra er een vacature is voor een project, commissie of nieuwe bestuursleden, ga ik op zoek naar de juiste personen om de functie te vervullen. Ik bekijk CV’s en motivatiebrieven, en voer natuurlijk sollicitatiegesprekken. Ik vind het heel leuk om te doen, omdat je veel leert over gespreksvaardigheden en ook eens merkt hoe het is om aan de andere kant van een sollicitatietafel te zitten.
Ook verzorg ik trainingen voor ons eigen bestuur, zodat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen wat betreft vaardigheden die nuttig zijn in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/jolien-timmers-6b5b39107/
Proces analyse Toppoint
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar studenten die een proces analyse willen uitvoeren voor Toppoint!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Vacature marktonderzoek Felix Philips snel metaal op maat
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij een bachelor- of masterstudent die een marktonderzoek wilt uitvoeren voor Felix Philips snel metaal op maat?...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Ontwikkelingsanalyse Gemeente Maastricht
Vestiging Maastricht | Sociaal & Gedrag
UniPartners Maastricht is op zoek naar studenten die een ontwikkelingsanalyse willen uitvoeren voor Gemeente Maastricht!...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Claire Souren
Raad van Advies
Project leider bij Arvalis. Verantwoordelijk voor het creëren van partnerschappen met betrekking tot de agro/food industrie.
Jos Kievits
Raad van Advies
Directeur bij het Universiteitsfonds Limburg (SWOL) en directeur Development & Alumni Realtions bij Maastricht University. Voorheen Chef Kabinet van de Commissaris der Koningin.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Investment Manager MKB-Leningenfonds bij NV Industriebank LIOF. Voorheen: Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx.

Onze partners