Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center, in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Marktanalist PSW
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een ambitieuze student die de markt van een zorginstelling in kaart kan brengen!
Bekijken
Marktonderzoek Van der Valk
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een marktonderzoeker voor Van der Valk Stein-Urmond, om uit te zoeken of er vraag...
Bekijken
Marketing Strategist UM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
We are looking for German-speaking student consultants who want to help Maastricht University improve the marketing stra...
Bekijken

Bestuur

Ralf Zoetekouw
General Manager
Als General Manager ben ik het algemene aanspreekpunt en eindverantwoordelijke van UniPartners Maastricht. Ik houd me bezig met het aansturen en ondersteunen van mijn bestuur, het onderhouden van externe relaties en het bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Maastricht. Dit studiejaar zal ik naast mijn bestuursjaar bij UniPartners mijn bachelor Econometrics and Operations Research afronden. UniPartners is voor mij de ideale manier om praktijkervaring in het bedrijfsleven op te doen!
https://www.linkedin.com/in/ralf-z-b67b3396/
Joost van der Coer
Financial Manager
Sinds September vervul ik de functie van Financial manager. Als Financial Manager houd ik me naast het begeleiden van onze projecten, bezig met de financiële zaken van onze vestiging. Dat betekent dat ik veel bezig ben met het versturen en betalen van facturen, het bijhouden van de boekhouding en uiteraard belastingaangifte doen. Ook overzie ik de uitgaven van het bestuur zelf. In mijn functie ben ik veel praktijkgericht bezig, wat het leuk en afwisselend houdt.
https://www.linkedin.com/in/joost-van-der-coer-4848b014b/
Pien Gehrels
Quality Manager
Sinds september dit jaar ben ik actief binnen het bestuur van UniPartners Maastricht. Als Quality Manager ben ik verantwoordelijk voor de processen en het projectmanagement binnen de UniPartners vestiging. Door middel van het optimaliseren van deze processen wordt de kwaliteit continu verbeterd en dit is ook het voornaamste doel van de Quality manager. Oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze zijn eigenschappen die hierbij goed van pas komen. Het leuke van deze functie is dat je als Quality Manager vrij bent om te kiezen aan welk kwaliteitsproject je wilt werken. Je leert hierdoor goed prioriteiten te stellen tussen welk proces op dit moment belangrijk is, en hoe je dit samen met het bestuur het best kan aanpakken.
https://www.linkedin.com/in/pien-gehrels-379925167/
Carlijn Jansen
Acquisition Manager
Sinds september dit jaar vervul ik naast mijn studie International Business de functie van Acquisitie Manager binnen het bestuur van UniPartners Maastricht. Samen met Flip, die ook Acquisitie Manager is, ben ik verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact met bedrijven. Dit doen wij onder andere door het bezoeken van netwerkevenementen, het uitvoeren van ludieke acties en telefonische acquisitie trachten wij op projectmatige basis met deze bedrijven samen te werken. Waarom ik deze functie zo leuk vind? Je komt in contact met allerlei verschillende bedrijven en organisaties waardoor je zowel aan je professionele als persoonlijke netwerk kunt werken en daarnaast ook nog eens praktische ervaring op kunt doen in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/carlijn-jansen-820670168/
Flip D'Agnolo
Acquisition Manager
Dit jaar vervul ik de functie Acquisitie Manager binnen UniPartners Maastricht, dit doe ik naast mijn studie International Business. Samen met Carlijn zijn wij, als Acquisitie Managers, verantwoordelijk voor het in contact komen met bedrijven. Dit doen wij bijvoorbeeld door telefonische acquisitie, ludieke acties en het bezoeken van netwerkevenementen. Tijdens een bestuursjaar bij UniPartners Maastricht kom je veel in contact met studenten en bedrijven. Dit is ook waarom ik voor een bestuursjaar bij UniPartners maastricht heb gekozen, je breidt zowel je persoonlijke als je professionele netwerk uit.
https://www.linkedin.com/in/philip-d-agnolo-630a9016b/
Jorrit van de Weijer
Account Manager
Komend jaar vervul ik de rol van Accountmanager bij UniPartners Maastricht. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met oud-opdrachtgevers. Zo creëer je een stabiele relatie en is er continue toevoer van projecten. Hiernaast is het ook interessant om al een professioneel netwerk te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/jorrit-van-de-weijer-3088a4128/
Bram Dijkman
HR Manager
Als Human Resource Manager ben ik, naast mijn studie International Business, sinds september bezig met het team van UniPartners Maastricht. Ik ben verantwoordelijk voor de werving van nieuwe bestuursleden, commissieleden en student consultants. Het is altijd een leuke uitdaging de juiste student bij het juiste project te kiezen. Daarnaast ben ik er in ons eigen bestuur verantwoordelijk voor dat er een fijne sfeer hangt, en dat we de juiste trainingen krijgen. Ook kies ik samen met de rest van het bestuur onze opvolgers, en zorg ik dat deze goed opgeleid worden. De combinatie van het managen van projecten en het bezig zijn met teamgenoten bevalt me uitstekend!
https://www.linkedin.com/in/bram-dijkman-28b6ba170/
Anouk Meijer
Marketing Manager
Ik ben sinds september deel van het bestuur van UniPartners Maastricht. Als Marketing Manager houd ik mij vooral bezig met het imago van UniPartners. Het is belangrijk dat er veel naamsbekendheid is van de organisatie en dat mensen ook weten wie wij zijn en wat wij doen. Door middel van evenementen en verschillende promotie acties streef ik het doel na om UniPartners meer naamsbekendheid te geven en daarbij ook een goed imago. Als Marketing Manager beheer ik tevens de social media-accounts zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
https://www.linkedin.com/in/anouk-meijer-9a3571164/
Marktanalist PSW
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een ambitieuze student die de markt van een zorginstelling in kaart kan brengen!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Marktonderzoek Van der Valk
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een marktonderzoeker voor Van der Valk Stein-Urmond, om uit te zoeken of er vraag is naar een nieuwe congreszaal...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Marketing Strategist UM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
We are looking for German-speaking student consultants who want to help Maastricht University improve the marketing strategy of one of its studies!...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Herm Martens
Raad van Advies
Dermatoloog bij MUMC. Daarnaast coördinator bij het Healthcare Innovation Lab, wat zich bezig houdt met innovaties op het gebied van e-Health
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Pim Meijer
Raad van Advies
AI-consultant bij Accenture Heerlen
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners