Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

 

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in 30 seconden:

 

Bestuur

Jelle de Vries
Voorzitter
Ik ben Jelle de Vries, 20 jaar oud en 4e jaars student geschiedenis aan de Universiteit Leiden. In februari ben ik bij UniPartners Leiden begonnen als account en acquisitie manager. Via via had ik over UniPartners gehoord en ben ik enthousiast geraakt over het runnen van een studenten consultancy bureau. Sinds begin september ben ik begonnen als voorzitter van onze vestiging. Naast mijn doorlopende acquisitie taken heb ik nu ook een grotere coördinerende rol binnen de vestiging, ik houd me bezig met ons beleid en ben naar buiten toe het eerste aanspreekpunt. Ik ben aan UniPartners begonnen om naast mijn meer inzicht te krijgen in de zakelijke wereld en relevante ervaring op te doen. Het leukste aan mijn huidige taak als voorzitter vind ik het vaststellen van doelen, die we met z'n allen willen bereiken en daar ook actief naar toe werken. Hoe kunnen wij UniPartners Leiden verder laten groeien en meer studenten die relevante ervaring bieden?
https://www.linkedin.com/in/jktdevries/
Carly van Gent
Kwaliteitsmanager
Ik ben Carly van Gent, 24 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn master Biomedische Wetenschappen. Komend halfjaar ben ik hiernaast de kwaliteitsmanager van UPL. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van zowel interne als externe processen. Hoe ik dit aanpak en waar ik verandering aanbreng staat vrij, waardoor deze functie heel flexibel is en ruimte biedt voor creativiteit. Ik ga het komende halfjaar de uitdaging aan om de professionaliteit van onze vestiging te vergroten door de uitstraling naar externe partijen te verbeteren. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UP, omdat ik zo naast mijn bètastudie ervaring kan opdoen in het bedrijfsleven, relevante vaardigheden kan leren en mijn netwerk kan vergroten.
https://www.linkedin.com/in/carly-van-gent/
Daan Barsukoff Poniatowsky
Penningmeester
Vanaf september 2018 ben ik de penningmeester van Unipartners Leiden. Naast de algemene taken als acquisitie lopen en projecten beheren, hou ik me bezig met de financiële middelen van Unipartners leiden: ik doe de bijvoorbeeld de belastingaangifte, de loonverwerkingen en maak de begroting. Ik vind het erg leuk om met een groep een bedrijf te runnen en professionele contacten te ontwikkelen met bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/daan-barsukoff-poniatowsky-499090133/
Christopher Slewe
Accountmanager
Dit halfjaar ben ik acquisitie manager. Dit houdt in dat ik samen met twee anderen zk ben voor het binnenhalen van projecten, zowel via warme als koude acquisitie.
Bovendien houd ik mij bezig met het opzetten van een nieuwe commissie: de sales en event commissie. Samen met deze groep gaan we diverse trainingen en events neerzetten. Bovendien ondersteunt de sales en event commissie in het binnenhalen van nieuwe projecten. Een bestuursjaar bij Unipartners biedt mij niet alleen de mogelijkheid tot het verbeteren van mijn professionele vaardigheden, maar heeft ook veel leuke momenten met een hechte groep.
https://www.linkedin.com/in/chris-slewe-a4113912b/
Jeroen van Oort
Accountmanager
Ik ben Jeroen van Oort, 22 jaar en doe de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Binnen het bestuur van UniPartners Leiden vervul ik de functie van account- en acquisitiemanager. Ik probeer ervoor te zorgen dat er genoeg lopende opdrachten zijn door vooral de koude acquisitie op me te nemen. Dit past dus niet helemaal bij mijn studierichting, maar ik heb gekozen voor UniPartners om me te oriënteren op consultancy en het binnenhalen van projecten. Daarnaast ben ik ook projectmanager van lopende opdrachten. Ik laat de opdrachten goed lopen door nauw contact met de consultants en bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/jeroen-van-oort-584366172/
Dounia Endlich
Marketing Manager
Mijn naam is Dounia Endlich. Momenteel zit ik in mijn derde bachelorjaar Bestuurskunde: Beleid, Bestuur en Organisatie. Mijn studie focust zich vooral op beleidsprocessen binnen de overheid. Echter, heb ik mij tijdens mijn studie ook geïnteresseerd in processen binnen een bedrijf en wilde dit vooral zelf ervaren. Toen ik hoorde dat Unipartners zich naast de andere studentensteden ook in Leiden vestigt, heb ik mij gelijk opgegeven voor de Business Commissie. Hier heb ik geleerd een uniek concept te verkopen aan bedrijven, maar vooral ook mijzelf te presenteren. Na de Business Commissie ben ik voor de bestuursfunctie Marketing Manager gegaan. De functie van Marketing Manager houdt het vergroten van de naamsbekendheid onder bedrijven en studenten in via social media kanalen in. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de UniPartners Leiden pagina op de website. Het leuke aan mijn functie vind ik de mogelijkheid om mijn creativiteit erop los te laten.
https://www.linkedin.com/in/dounia-endlich-22a052153/
Louise Schoonbrood
Human Recources Manager
Mijn naam is Louise Schoonbrood en aankomend jaar zal ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afronden. Sinds september 2018 ben ik Human Resources Manager van UniPartners Leiden. In deze functie zal ik mij met name op de sollicitaties en trainingen focussen en daarnaast draag ik de verantwoordelijkheid voor de Brand Ambassadors. Samen met hen wil ik graag de naamsbekendheid onder bedrijven en studenten vergroten. Ik heb voor een bestuursjaar bij Uni Partners gekozen omdat dit mij de mogelijkheid biedt om alvast een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Bovendien is het een relevante en leerzame ervaring met een hecht bestuur.
https://www.linkedin.com/in/louise-schoonbrood-37680b11b/

Gerelateerde vacatures

Studentconsultant GGD Hollands Midden
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Wil jij ervaring op doen als studentconsultant?
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Ga aan de slag als studentconsultant voor Universiteit Leiden!
Bekijken
Student Consultants gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
UniPartners Leiden is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde studenten die het gesprek aan wil gaan met medewerke...
Bekijken

Raad van Advies

Renée Bours
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Linda Nooitmeer
https://www.linkedin.com/in/linda-nooitmeer-86a8274/
Raffi Balder
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/