Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

 

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in 30 seconden:

 

Bestuur

Lotte Verhoeven
Voorzitter
In september 2017 ben ik mijn bestuursjaar begonnen als acquisitiemanager. Ik verbaas me er steeds weer over hoeveel ik het afgelopen half jaar al heb geleerd: koude acquisitie, afspraken, het contact met allerlei organisaties en ten slotte het ondertekenen van contracten. Daarnaast heb ik in februari de mogelijkheid gekregen om te switchen van functie, als voorzitter heb ik nu vooral een coördinerende, motiverende en ondersteunende rol. Ik vind het belangrijk dat er een prettige sfeer hangt en dat elke bestuurder het naar zijn of haar zin heeft. Mijn doel is dan ook om samen zo veel mogelijk studenten en bedrijven te laten groeien, en dat met een team dat zelf ook continu aan het ontwikkelen is. Voor mij is UniPartners de kans om in aanraking te komen met het bedrijfsleven en daarnaast verschillende skills op te doen.
https://www.linkedin.com/in/verhoevenlotte/
Scarlett Karoleva
Kwaliteitsmanager
Ik ben Scarlett Karoleva en het aankomende halfjaar de kwaliteitsmanager van UPL.
Als kwaliteitsmanager ben ik primair verantwoordelijk voor het op orde houden van alle informatievoorzieningen en het beheren van het informatiemanagment. Daarnaast behoort het standaardisering en formaliseren van de bedrijsprocessen tot mijn takenpakket. Tot slot ben ik betrokken bij alle lopende projecten gezien ik de verantwoordelijkheid draag de kwaliteit ervan te waarborgen.
https://www.linkedin.com/in/scarlett-karoleva-678aa612a/
Guus Boumeester
Penningmeester
Sinds september 2017 ben ik penningmeester van UniPartners Leiden. Ik hou me bezig met onder anderen belastingaangiftes, loonverwerkingen en beheer algemeen de financiële middelen van UniPartners Leiden. Naast mijn functie hou ik me ook bezig met acciquiren en projectbeheer. Ik vind het heer erg leerzaam om zo professionele met bedrijven in contact te zijn en daarnaast brengt zo jaar UniPartners heel erg veel leuke sociale momenten.
https://www.linkedin.com/in/guus-boumeester-978239138/
Eva de Haes
Accountmanager
Aankomende jaar ben ik acquisitie manager van Unipartners Leiden. Ik zal verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het business netwerk van onze vestiging, en de eigen bestuursleden coördineren met koude acquisitie. Daarnaast zal ik de businesscommissie begeleiden en enthousiasmeren. Aangezien UniPartners Leiden recent is opgericht ga ik vol enthousiasme de uitdaging aan om de bekendheid te vergroten. Naast mijn functie binnen Unipartners studeer ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de VU.
https://www.linkedin.com/in/eva-de-haes-54997186/
Jelle de Vries
Accountmanager
Mijn naam is Jelle de Vries, ik ben 20 jaar en ben op dit moment bezig met mijn derde jaar van de bachelor geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Daarnaast ben ik sinds februari dit jaar account en acquisitie manager bij UniPartners Leiden. Dat betekent dat ik mij onder andere bezighoud met het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en het binnen halen van nieuwe projecten. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen om iets heel anders te doen naast mijn studie, waardoor ik meer inzicht krijg in de zakelijke wereld van de consultancy wereld en tegelijkertijd relevante ervaring op doe.
https://www.linkedin.com/in/jktdevries/
Dounia Endlich
Marketing Manager
Mijn naam is Dounia Endlich. Momenteel zit ik in mijn tweede bachelorjaar Bestuurskunde: Beleid, Bestuur en Organisatie. Mijn studie focust zich vooral op beleidsprocessen binnen de overheid. Echter, heb ik mij tijdens mijn studie ook geïnteresseerd in processen binnen een bedrijf en wilde dit vooral zelf ervaren. Toen ik hoorde dat Unipartners zich naast de andere studentensteden ook in Leiden vestigt, heb ik mij gelijk opgegeven voor de Business Commissie. Hier heb ik geleerd een uniek concept te verkopen aan bedrijven, maar vooral ook mijzelf te presenteren. Na de Business Commissie ben ik voor de bestuursfunctie Marketing Manager gegaan. De functie van Marketing Manager houdt het vergroten van de naamsbekendheid onder bedrijven en studenten in via social media kanalen in. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de UniPartners Leiden pagina op de website. Het leuke aan mijn functie vind ik de mogelijkheid om mijn creativiteit erop los te laten.
https://www.linkedin.com/in/dounia-endlich-22a052153/
Chris Slewe
Human Relations Manager
ik ben Chris, de nieuwe HR manager van UniPartners. Ik studeer psychologie en ik mijn vrije tijd doe ik aan rugby.

Als HR – manager ben je verantwoordelijk voor zowel de relaties binnen het bestuur als de relaties met de junior consultants. Zo kijk in binnen het bestuur waar mensen in willen groeien en neem ik evaluaties af om te kijken waar de groeimogelijkheden liggen. Voor zowel de bestuurders, de businesscommissie als de junior consultants organiseer ik verschillende trainingen.
Ook neem ik alle sollicitaties af, zowel van bestuursleden als junior consultants. Ook probeer ik de Junior Consultants betrokken te houden. Zo organiseren we 8 Mei een borrel voor alle huidige en vroegere Junior Consultants.
https://www.linkedin.com/in/chris-slewe-a4113912b/

Gerelateerde vacatures

Studentconsultant GGD Hollands Midden
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Wil jij ervaring op doen als studentconsultant?
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Ga aan de slag als studentconsultant voor Universiteit Leiden!
Bekijken
Student Consultants gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
UniPartners Leiden is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde studenten die het gesprek aan wil gaan met medewerke...
Bekijken

Raad van Advies

Renée Bours
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Linda Nooitmeer
https://www.linkedin.com/in/linda-nooitmeer-86a8274/
Raffi Balder
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/