Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in HUBspot in het centrum van Leiden!

 

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in 30 seconden:

 

Bestuur

Michelle Rozenbroek
Voorzitter
Aankomend halfjaar mag ik beginnen aan een zeer uitdagende functie binnen het bestuur, namelijk die van voorzitter. Als voorzitter houd ik me bezig met het aansturen en motiveren van het bestuur en zal ik ze ondersteunen waar dat nodig is. Een belangrijke taak is om ervoor te zorgen dat het beleid gedurende het jaar constant wordt uitgevoerd. Als voorzitter moet je dan ook altijd het overzicht weten te bewaren en op de hoogte zijn van de werkzaamheden van de rest van de bestuursleden. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit achtkoppige bestuur de ‘jonge’ vestiging UniPartners Leiden naar een nog hoger niveau gaan tillen.
https://www.linkedin.com/in/michelle-rozenbroek-ab705893/
Mariska Houweling
Kwaliteitsmanager
Tijdens dit bestuursjaar draag ik de verantwoordelijkheid voor het
kwaliteitsmanagement binnen UniPartners Leiden. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk
ben voor het standaardiseren en formaliseren van de bedrijfsvoering, het
informatiemanagement en het waarborgen van zowel de interne als externe kwaliteit
van ons bestuur. Aangezien kwaliteitsmanagement geen afgebakend vakgebied is en
UniPartners Leiden een relatief jonge organisatie is, zie ik het vervullen van deze functie
als een uitdaging, die ik met veel enthousiasme aanga.
https://www.linkedin.com/in/mariskahouweling/
Lotte Verhoeven
Accountmanager
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe bedrijven
voor projecten binnen UniPartners Leiden. Daarnaast zal ik het bestuur coördineren en
ondersteunen met de acquisitiewerkzaamheden, denk hierbij aan koud bellen, blitzen en het
bezoeken van netwerkevenementen. Naast mijn functie bij UniPartners studeer ik Social and
Organisational Psychology aan de Universiteit Leiden.
https://www.linkedin.com/in/verhoevenlotte/
Joran Rust
Accountmanager
Komend bestuursjaar zal ik me als accountmanager bezighouden met het acquireren van bedrijven en het uitbreiden van het netwerk van UniPartners. UniPartners Leiden is een opkomende vestiging binnen het UniPartners netwerk, waardoor het acquireren van bedrijven extra leuk en uitdagend is. Behalve zelf bedrijven en organisaties te benaderen heb ik binnen het team de taak om de andere bestuursleden te coördineren en te ondersteunen op het gebied van warme acquisitie. Naast mijn functie bij UniPartners studeer ik Internationale Organisaties en Betrekkingen aan de Universiteit Leiden.
https://www.linkedin.com/in/joran-rust-526436107/
Eva de Haes
Accountmanager
Aankomend jaar ben ik accountmanager van UniPartners Leiden. Ik zal verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het business netwerk van onze vestiging en ik zal ook onze eigen bestuursleden coördineren op het gebied van koude acquisitie. Daarnaast zal ik de businesscommissie begeleiden en enthousiasmeren. Aangezien UniPartners Leiden recent is opgericht ga ik vol enthousiasme de uitdaging aan om de bekendheid van UniPartners Leiden te vergroten. Naast mijn functie binnen het UniPartners Leiden bestuur studeer ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de VU.
https://www.linkedin.com/in/eva-de-haes-54997186/
Lidewij van Ham
Human Resources Manager
Aanvang september ben ik van functie gewisseld en heb ik de functie van PR ingeruild voor HR. Het interessante aan een halfjaarlijkse bestuurswissel is dat de mogelijkheid bestaat om twee functies te bekleden. De switch naar HR heb ik gemaakt mede door mijn studie. Ik studeer namelijk Economic and Consumer Psychology, een master aan de Universiteit Leiden. Als HR-manager neem ik de sollicitaties af van nieuwe bestuursleden, commissieleden en juniorconsultants. Naast het afnemen van sollicitaties organiseer ik trainingen voor het bestuur en uitjes met het bestuur. Mijn doel voor het laatste halve jaar is om UniPartners naar een nog hoger level te brengen met veel projecten en juniorconsultants die bij ons aan de slag kunnen!
https://www.linkedin.com/in/lidewij-van-ham-196793139/
Esmee Put
Public Relations Manager
Mijn doel voor dit bestuursjaar is om als Public Relations Manager UniPartners Leiden nog meer op de kaart te zetten, zowel bij studenten als bij bedrijven. Omdat UniPartners Leiden een vrij nieuwe vestiging is binnen het UniPartners netwerk, valt er nog veel te winnen op het gebied van naamsbekendheid. Dit wil ik onder andere creëren door de inzet van ‘social media’ en het bedenken van ludieke promotieacties. Het leukste aan deze functie vind ik dat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan en dat ga ik dan ook zeker doen zodat heel Leiden en omstreken dit jaar van UniPartners hoort!
https://www.linkedin.com/in/esmee-put-092091138/
Guus Boumeester
Financial Manager
Ik bekleed dit jaar de functie van Financial Manager binnen het bestuur van UniPartners Leiden, wat mij verantwoordelijk maakt voor alle financiële zaken omtrent UniPartners Leiden, zoals onder andere de belastingaangifte. Daarnaast zal ik als projectmanager ook meewerken aan de verschillende projecten die wij dit jaar willen gaan doen met UniPartners Leiden. Ik hoop samen met mijn andere bestuursgenoten het jaar 2017-2018 succesvoller dan ooit te maken!
https://www.linkedin.com/in/guus-boumeester-978239138/

Gerelateerde vacatures

Vacature bestuur UniPartners Leiden
Vestiging Leiden | Bestuur
UniPartners Leiden zoekt nieuwe bestuursgenoten vanaf februari 2018
Bekijken
Vacature Business Commissie
Vestiging Leiden | Commissie
UniPartners Leiden is per 2 oktober op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten voor onze Business Commissie!
Bekijken
Bestuursfunctie UniPartners Leiden
Vestiging Leiden | Bestuur
Bestuursfunctie UniPartners Leiden
Bekijken