Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissie. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool of like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemen

Bestuur

Coosje Mirande
Voorzitter
Mijn naam is Coosje Mirande en ik ben de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur aan de RUG. Ik ben verantwoordelijk voor de bewaking van het beleid en de visie van UniPartners Groningen, het motiveren en ondersteunen van het bestuur en het onderhouden van externe relaties. Mijn uiteindelijke doel is om van het bestuur een hechte groep te maken en de bestuurders naar een hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/coosje-mirande-bb01aa166/
Thys Jacobs
Secretaris
Mijn naam is Thys Jacobs en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Daarnaast volg ik de master Finance aan de RUG. Binnen UniPartners heb ik een faciliterende, controlerende en organisatorische functie. Hieronder valt onder andere het verzorgen van het informatiemanagement en formalisering & optimalisatie van processen om de kwaliteit te behouden. Om uniformiteit te waarborgen ben ik daarnaast op de hoogte van alle lopende processen.
https://www.linkedin.com/in/thys-jacobs/
Laurens Stellingwerff
Penningmeester
Mijn naam is Laurens Stellingwerff en ik ben de penningmeester van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Technology and Operations Management aan de RUG. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Groningen. Enkele taken die hierbij horen zijn het versturen en verwerken van facturen, het opstellen van de begroting en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.
https://www.linkedin.com/in/laurens-stellingwerff-96650a154/
Lisa Vermeulen
HR-Manager
Mijn naam is Lisa Vermeulen en ik ben de HR-Manager van UniPartners Groningen. Het komende jaar zal ik ook de minor Change Management bij de RUG volgen. Ik ben verantwoordelijk voor de koppeling van de student aan verschillende studie gerelateerde projecten. Op deze manier willen wij de mogelijkheid bieden om de student een stapje verder te helpen met hun carrière. Daarnaast zorg ik er ook voor dat het bestuur- en commissieleden zich kunnen blijven ontwikkelen door het aanbieden van verschillende trainingen.
https://www.linkedin.com/in/lisa-vermeulen-1706/
Melisse Spijkers
Marketing Manager
Mijn naam is Melisse Spijkers en ik ben de Marketing Manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar doe ik de pre-master Psychologie aan de RUG. Ik ben verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Zo verspreid ik bijvoorbeeld promotiemateriaal en bedenk ik leuke acties. Daarnaast houd ik ook de sociale media kanalen bij en verstuur ik een nieuwsbrief. Ook werk ik nauw samen met de Marketing & Branding commissie die mij ondersteunt.
https://www.linkedin.com/in/melisse-spijkers-b7b1b8147/
Oscar Tanis
Accountmanager
Mijn naam is Oscar Tanis en ik ben accountmanager van UniPartners Groningen. Daarnaast volg ik een minor Entrepreneurship binnen mijn studie natuurkunde aan de RUG. Binnen UniPartners hou ik me vooral bezig met het binnenhalen van nieuwe projecten: de acquisitie. Het opzoeken en onderhouden van contact met onze cliënten staat centraal. Ook werk ik nauw samen met de rest van het bestuur en de Business Commissie wat betreft de acquisitie.
https://www.linkedin.com/in/oscar-tanis-332454131/

Project vacatures

Herstructurering ondernemingsraad
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij geïnteresseerd in veranderende organisatiestructuren?
Bekijken
Systeemverbeteraar gezocht!
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Zie jij altijd precies hoe systemen kunnen worden verbeterd? Ben je een expert op het gebied van procesontwikkeling?
Bekijken
Discover the data
Vestiging Groningen | Technisch
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Part-time bestuursleden 2019-2020
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Vacature Businesscommissie
Vestiging Groningen | Commissie
De Businesscommissie houdt zich met name bezig met het benaderen van interessante bedrijven.
Bekijken
Parttime Bestuursleden 2018-2019
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Softwareontwikkeling
Vestiging Groningen | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Digitalisering marketingstrategie
Vestiging Groningen | Sociaal
ZINN heeft UniPartners Groningen gevraagd de huidige cliënttevredenheidsenquêtes te analyseren, aan te scherpen en vervolgens te digitaliseren...
Lees verder Bekijk alle projecten
Tevredenheidsonderzoek
Vestiging Groningen | Sociaal
Een onderzoek naar de tevredenheid van medewerkers, ouders van (ex-)cliënten en verwijzers vanuit het kinderziekenhuis van umcGroningen Thuis....
Lees verder Bekijk alle projecten

Evenementen commissie

Jesse, Cateau, Niels, Ireen en Rens

Marketing & Branding commissie

Eline, Marloes, Fabiola en Nikki

Het doel van deze commissie is om de naamsbekendheid van UniPartners Groningen te vergroten. Wij zijn verantwoordelijk voor de social media, off- en online promotieacties, marktonderzoek en informatiemarken. Waarom wij voor UniPartners hebben gekozen? Je doet veel kennis op via je studie, maar wij zochten nog meer uitdaging en die hebben wij gevonden bij UniPartners. We werken goed samen als commissie en hierdoor leren we veel van elkaar. Daarnaast biedt UniPartners ook nog verschillende trainingen, events en andere interessante mogelijkheden aan. Wij zijn bijvoorbeeld dit jaar naar Deloitte geweest, hier hebben we verschillende cases behandelt. Dit was erg interessant en hierdoor verbreed je je horizon en je netwerk. Al met al is UniPartners een hardwerkende organisatie met veel enthousiastelingen die 100% geven. Er hangt dan ook een erg goede sfeer. En gelukkig is het naast het harde werken ook altijd tijd voor gezelligheid bij de VrijMibo’s!

Interne organen

Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Harmen van der Laan
Raad van Advies
https://nl.linkedin.com/in/harmenvdlaan/nl
Lian de Boer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/liandeboer/
Tom Sluizeman
Raad van Advies
https://nl.linkedin.com/in/tomsluizeman/nl
Harry Wonderman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harrywonderman/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Marlous Wind
Raad van Toezicht
Verantwoordelijk voor het ondersteunen van interne reorganisaties zodat deze conform de wet uitgevoerd worden terwijl een optimaal resultaat behaald wordt. Daarnaast verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het proces.
https://www.linkedin.com/in/marlouswind/

Onze Partners