Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool of like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Coosje Mirande
Voorzitter
Mijn naam is Coosje Mirande en ik ben de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur aan de RUG. Ik ben verantwoordelijk voor de bewaking van het beleid en de visie van UniPartners Groningen, het motiveren en ondersteunen van het bestuur en het onderhouden van externe relaties. Mijn uiteindelijke doel is om van het bestuur een hechte groep te maken en de bestuurders naar een hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/coosje-mirande-bb01aa166/
Thys Jacobs
Secretaris
Mijn naam is Thys Jacobs en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Daarnaast heb ik de master Finance aan de RUG afgerond. Binnen UniPartners heb ik een faciliterende, controlerende en organisatorische functie. Hieronder valt onder andere het verzorgen van het informatiemanagement en formalisering & optimalisatie van processen om de kwaliteit te behouden. Om uniformiteit te waarborgen ben ik daarnaast op de hoogte van alle lopende processen.
https://www.linkedin.com/in/thys-jacobs/
Laurens Stellingwerff
Penningmeester
Mijn naam is Laurens Stellingwerff en ik ben de penningmeester van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Technology and Operations Management aan de RUG. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Groningen. Enkele taken die hierbij horen zijn het versturen en verwerken van facturen, het opstellen van de begroting en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.
https://www.linkedin.com/in/laurens-stellingwerff-96650a154/
Melisse Spijkers
HR-Manager
Mijn naam is Melisse Spijkers en ik ben de HR-Manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar doe ik de master Marketing aan de RUG. Ik ben verantwoordelijk voor de koppeling van de student aan verschillende studie gerelateerde projecten. Op deze manier willen wij de mogelijkheid bieden om de student een stapje verder te helpen met hun carrière. Daarnaast zorg ik er ook voor dat het bestuur- en commissieleden zich kunnen blijven ontwikkelen door het aanbieden van verschillende trainingen.
https://www.linkedin.com/in/melisse-spijkers-b7b1b8147/
Anna Zwiggelaar
Marketing Manager
Mijn naam is Anna Zwiggelaar en ik ben de Marketing Manager van UniPartners Groningen. Ik heb de bachelor International Business afgerond en ben op dit moment bezig met de minor psychologie. Binnen UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Hiervoor houd ik de social media kanalen bij en zorg ik voor de verspreiding van promotiemateriaal en het opzetten van leuke acties. Daarnaast begeleid ik de Marketing & Branding commissie die mij ondersteunt in mijn taken.
https://www.linkedin.com/in/anna-zwiggelaar-504580159/
Oscar Tanis
Accountmanager
Mijn naam is Oscar Tanis en ik ben accountmanager van UniPartners Groningen. Daarnaast volg ik een minor Entrepreneurship binnen mijn studie natuurkunde aan de RUG. Binnen UniPartners hou ik me vooral bezig met het binnenhalen van nieuwe projecten: de acquisitie. Het opzoeken en onderhouden van contact met onze cliënten staat centraal. Ook werk ik nauw samen met de rest van het bestuur en de Business Commissie wat betreft de acquisitie.
https://www.linkedin.com/in/oscar-tanis-332454131/
Rutger Bijl
Accountmanager
Mijn naam is Rutger Bijl en ik ben sinds februari actief bij UniPartners Groningen. Nadat ik mijn bachelor International Bussines heb afgerond, ben ik hier begonnen als accountmanager. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met een aantal van onze klanten en daarnaast voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Samen met Jeffrey en Oscar probeer ik het acquisitie-proces te optimaliseren en de Business Commissie in goede banen te begeleiden. Het doel hiervan is om uiteindelijk toffe en leerzame uitdagingen aan studenten voor te kunnen leggen, en daarbij bedrijven verder vooruit te helpen.
https://www.linkedin.com/in/rutger-bijl-218692129/
Jeffrey Veldboer
Accountmanager
Mijn naam is Jeffrey Veldboer en ik ben sinds februari Accountmanager bij UniPartners Groningen. Ik heb net mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond en ben begonnen aan de master Finance. Als Accountmanager ben ik samen met Oscar en Rutger verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten, het binnenhalen van nieuwe projecten en de begeleiding van de Business commissie. Het doel is om studenten en bedrijven verder te helpen en daarnaast waardevolle ervaring op te doen voor de toekomst.
https://www.linkedin.com/in/jeffrey-veldboer-10abb2161/

Project vacatures

Vacature CJ2 Hosting B.V.
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan voor de zomerperiode? En ben jij geïnteresseerd in het onderzo...
Bekijken
Vacature Tiktak/Segafredo Zanetti
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Lijkt het jou interessant om het productieproces van koffie te optimaliseren?
Bekijken
Vacature Nedcam Solutions B.V.
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij geïnteresseerd in het optimaliseren van de bedrijfsvoering?
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Part-time bestuursleden 2019-2020
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Vacature Marketing & Branding commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden!!
Bekijken
Vacature Evenementen commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Werk je graag in een team en vind je het leuk om evenementen te organiseren? Dan is UniPartners op zoek naar jou!
Bekijken

Afgeronde projecten

Herstructurering ondernemingsraad
Vestiging Groningen | Economisch
Bekijken
Onderwijsprogramma analyse
Vestiging Groningen | Sociaal
Bekijken
Kwalitatief onderzoek naar studiekeuzes
Vestiging Groningen | Sociaal
Bekijken

Evenementen commissie

Jesper, Christiaan, Ruben, Max en Eva

Als Evenementen commissie organiseren wij evenementen waar studenten en bedrijven met elkaar kennis kunnen maken. Op deze evenementen kunnen  studenten op een interactieve manier leren over uitdagingen waar bedrijven zoal tegenaan lopen, terwijl de bedrijven op hun beurt weer nieuwe inzichten kunnen opdoen die zij kunnen toepassen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Als commissie zijn wij verantwoordelijk voor onder andere de acquisitie van sponsors, promotie van het evenement en financiën. Vanuit UniPartners krijgen we erg veel vrijheid om zelf invulling te geven aan het evenement, maar ze bieden ook de juiste ondersteuning wanneer het nodig is. Verder biedt UniPartners ook de mogelijkheid om zelf naar events of trainingen te gaan, waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. Elke maandag koken en eten we gezellig samen voordat we gaan vergaderen. Na die tijd gaan we vaak nog even borrelen. De Evenementen commissie doen bij UniPartners is een leerzame, gezellige ervaring waar je veel leuke nieuwe mensen leert kennen!

 

 

Marketing & Branding commissie

Romy, Ilse, Isabelle en David

Het doel van deze commissie is om de naamsbekendheid van UniPartners Groningen te vergroten. Wij zijn verantwoordelijk voor de social media, off- en online promotieacties, marktonderzoek en informatiemarkten. Waarom wij voor UniPartners hebben gekozen? Je doet veel kennis op via je studie, maar wij zochten nog meer uitdaging en die hebben wij gevonden bij UniPartners. We werken goed samen als commissie en hierdoor leren we veel van elkaar. Daarnaast biedt UniPartners ook nog verschillende trainingen, events en andere interessante mogelijkheden aan. Al met al is UniPartners een hardwerkende organisatie met veel enthousiastelingen die 100% geven. Er hangt dan ook een erg goede sfeer.

Business commissie

 

Ruben, Maaike, Stefan, Mathijs en Welmoed

Aan ons is de taak om contact te leggen met nieuwe bedrijven om zo het netwerk van UniPartners uit te breiden. Als lid van de business commissie introduceer je UniPartners aan bedrijven. Je presenteert UniPartners en laat zien waar wij als organisatie voor staan.  Onze hoofdactiviteit is acquireren, dit doen we door te telefoneren, bij bedrijven langs te gaan en door promotie-events te bezoeken. Je leert de ins en outs van contact leggen met bedrijven, je pitcht jezelf en Unipartners voor bedrijven en je laat ze zien waarom zij UniPartners nodig hebben. Later zul je blij zijn met de voorkennis die je bij UniPartners hebt opgedaan, want je weet precies hoe je jezelf moet introduceren bij een bedrijf. Naast dat je er ontzettend veel van leert, is het ook hartstikke leuk! Je werkt met een gedreven team, je leert heel veel interessante bedrijven kennen en je ontmoet veel nieuwe mensen. Naast al het harde werken zijn we altijd in voor gezelligheid. We gaan geregeld samen borrelen, de stad in, of samen lekker koken.

Interne organen

Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Harmen van der Laan
Raad van Advies
https://nl.linkedin.com/in/harmenvdlaan/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Marlous Wind
Raad van Toezicht
Verantwoordelijk voor het ondersteunen van interne reorganisaties zodat deze conform de wet uitgevoerd worden terwijl een optimaal resultaat behaald wordt. Daarnaast verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het proces.
https://www.linkedin.com/in/marlouswind/
Tom Berger
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/

Onze Partners