This search form (with id 1) does not exist!

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Rutger Bijl
Voorzitter
Mijn naam is Rutger Bijl en ik ben de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met een minor Finance aan de RUG. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de bewaking van het beleid en de visie van UniPartners Groningen, het ondersteunen en leiden van het bestuur en het onderhouden van relaties. Mijn uiteindelijke doel is om met een hechte groep UniPartners verder te ontwikkelen en nog beter op de kaart te zetten.
https://www.linkedin.com/in/rutger-bijl-218692129/
Jasmin Schelhaas
Secretaris
Mijn naam is Jasmin Schelhaas en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Naast
mijn bestuursjaar ben ik begonnen met de master Biomedical Sciences – Science, Business
and Policy aan de RUG. Als secretaris en bestuurder ben ik naast projectmanagement
activiteiten verantwoordelijk voor de formalisering & optimalisering van interne en externe
processen. Mijn doel is om door middel van mijn faciliterende, controlerende en
organisatorische rol kwaliteit te waarborgen en UniPartners Groningen naar een nog hoger
level te brengen.
https://www.linkedin.com/in/jschelhaas/
Jouke Rijpkema
Penningmeester
Ik ben Jouke Rijpkema en ik ben komend jaar de penningmeester van UniPartners Groningen. Ik heb
Economics gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ga dit komend jaar aanvullen met een premaster in
Fiscaal Recht. Als penningmeester bij UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de
adminsitratie en het maken van de financiele beslissingen. Komend jaar is het mijn doel om de
administratie te optimaliseren en door effectief financieel management UniPartners Groningen te
laten bloeien.
https://www.linkedin.com/in/jouke-rijpkema-ba130b129/
Julie Snel
HR-Manager
Mijn naam is Julie Snel en ik ben de Human Resource Manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik de bachelor Psychology aan de RUG aan het afronden. Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van UPG en organiseer ik trainingen om de interne groei te stimuleren. Het is mijn doel om zo veel mogelijk gemotiveerde studenten de kans te bieden om praktijkervaring op te doen en ze uitdagen om er het meest uit te laten halen.
https://www.linkedin.com/in/julie-snel-41476517a/
Anna Zwiggelaar
Marketing Manager
Mijn naam is Anna Zwiggelaar en ik ben de Marketing Manager van UniPartners Groningen. Ik heb de bachelor International Business afgerond en ga nu beginnen met de master Supply Chain Management. Binnen UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel studenten als bedrijven. Hiervoor houd ik de social media kanalen bij en zorg ik voor de verspreiding van promotiemateriaal en het opzetten van leuke acties. Daarnaast begeleid ik de Marketing & Branding commissie die mij ondersteunt in mijn taken.
https://www.linkedin.com/in/anna-zwiggelaar-504580159/
Jeffrey Veldboer
Accountmanager
Mijn naam is Jeffrey Veldboer en ik ben sinds februari Accountmanager bij UniPartners Groningen. Ik heb net mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond en ben begonnen aan de master Finance. Als Accountmanager ben ik samen met Oscar en Rutger verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten, het binnenhalen van nieuwe projecten en de begeleiding van de Business commissie. Het doel is om studenten en bedrijven verder te helpen en daarnaast waardevolle ervaring op te doen voor de toekomst.
https://www.linkedin.com/in/jeffrey-veldboer-10abb2161/
Sven Markus
Accountmanager
Mijn naam is Sven Markus en ik ben Accountmanager bij UniPartners Groningen. Na de bachelor Technische Bedrijfskunde ben ik begonnen met de master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten, het effectief beheren van relaties en het ondersteunen van de Business Commissie. Het begeleiden van studentconsultants en het managen van de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de student valt onder mijn rol als Projectmanager.
https://www.linkedin.com/in/sven-markus-a3780991/

Project vacatures

Document Management System optimization
Vestiging Groningen | IT & Data
Are you interested in the internal processes of one of the biggest shipbuilders in the northern Netherlands?
Bekijken
Document Management Systeem optimalisati...
Vestiging Groningen | IT & Data
Ben jij geïnteresseerd in de interne gang van zaken bij één van de grootste scheepsbouwbedrijven in Noord Nederland?
Bekijken
Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbe...
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Wil jij een marktonderzoek doen en de naamsbekendheid van Noorder Isolatie Beton B.V. helpen te vergroten?
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Part-time bestuursleden 2019-2020
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Vacature Business commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners Groningen willen ondersteunen met acquisitie!
Bekijken
Vacature Marketing & Branding commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die ons willen helpen de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten!
Bekijken

Afgeronde projecten

Uitvoeren van een concurrentieanalyse
Vestiging Groningen | Economisch
Bij CJ2 werd een concurrentieanalyse uitgevoerd en zijn aanbevelingen opgesteld over de positionering van NL Hosting.
Bekijken
Procesoptimalisatie
Vestiging Groningen | Economisch
Bekijken
Software onderzoek en -test
Vestiging Groningen | Technisch
Onderzoek naar de capaciteiten van het OPC-UA protocol.
Bekijken

Evenementen commissie

Jesper, Christiaan, Ruben, Max en Eva

Als Evenementen commissie organiseren wij evenementen waar studenten en bedrijven met elkaar kennis kunnen maken. Op deze evenementen kunnen  studenten op een interactieve manier leren over uitdagingen waar bedrijven zoal tegenaan lopen, terwijl de bedrijven op hun beurt weer nieuwe inzichten kunnen opdoen die zij kunnen toepassen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Als commissie zijn wij verantwoordelijk voor onder andere de acquisitie van sponsors, promotie van het evenement en financiën. Vanuit UniPartners krijgen we erg veel vrijheid om zelf invulling te geven aan het evenement, maar ze bieden ook de juiste ondersteuning wanneer het nodig is. Verder biedt UniPartners ook de mogelijkheid om zelf naar events of trainingen te gaan, waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. Elke maandag koken en eten we gezellig samen voordat we gaan vergaderen. Na die tijd gaan we vaak nog even borrelen. De Evenementen commissie doen bij UniPartners is een leerzame, gezellige ervaring waar je veel leuke nieuwe mensen leert kennen!

 

 

Marketing & Branding commissie

Romy, Ilse, Isabelle en David

Het doel van deze commissie is om de naamsbekendheid van UniPartners Groningen te vergroten. Wij zijn verantwoordelijk voor de social media, off- en online promotieacties, marktonderzoek en informatiemarkten. Waarom wij voor UniPartners hebben gekozen? Je doet veel kennis op via je studie, maar wij zochten nog meer uitdaging en die hebben wij gevonden bij UniPartners. We werken goed samen als commissie en hierdoor leren we veel van elkaar. Daarnaast biedt UniPartners ook nog verschillende trainingen, events en andere interessante mogelijkheden aan. Al met al is UniPartners een hardwerkende organisatie met veel enthousiastelingen die 100% geven. Er hangt dan ook een erg goede sfeer.

Business commissie

 

Ruben, Maaike, Stefan, Mathijs en Welmoed

Aan ons is de taak om contact te leggen met nieuwe bedrijven om zo het netwerk van UniPartners uit te breiden. Als lid van de business commissie introduceer je UniPartners aan bedrijven. Je presenteert UniPartners en laat zien waar wij als organisatie voor staan.  Onze hoofdactiviteit is acquireren, dit doen we door te telefoneren, bij bedrijven langs te gaan en door promotie-events te bezoeken. Je leert de ins en outs van contact leggen met bedrijven, je pitcht jezelf en Unipartners voor bedrijven en je laat ze zien waarom zij UniPartners nodig hebben. Later zul je blij zijn met de voorkennis die je bij UniPartners hebt opgedaan, want je weet precies hoe je jezelf moet introduceren bij een bedrijf. Naast dat je er ontzettend veel van leert, is het ook hartstikke leuk! Je werkt met een gedreven team, je leert heel veel interessante bedrijven kennen en je ontmoet veel nieuwe mensen. Naast al het harde werken zijn we altijd in voor gezelligheid. We gaan geregeld samen borrelen, de stad in, of samen lekker koken.

Interne organen

Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Harmen van der Laan
Raad van Advies
https://nl.linkedin.com/in/harmenvdlaan/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Marlous Wind
Raad van Toezicht
Verantwoordelijk voor het ondersteunen van interne reorganisaties zodat deze conform de wet uitgevoerd worden terwijl een optimaal resultaat behaald wordt. Daarnaast verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het proces.
https://www.linkedin.com/in/marlouswind/
Tom Berger
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/

Onze Partners