Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eindhoven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Een jong en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het hart van de Brainport regio op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven.

Al sinds 1987 werkt UniPartners ontzettend hard om studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat Eindhovense studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen van grote waarde zijn.

 

Wat je allemaal kunt doen?  Allereerst kun je aan de slag als freelancer! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Meer betrokken zijn bij UniPartners? Volg dan ons traineeship en word Junior Consultant of zelfs Senior Consultant! Liever ervaring opdoen met sales? Kijk dan eens bij onze Business Commissie. Zij ontwikkelen zich echt razendsnel. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Hier ga je heel je leven van profiteren!

 

UniPartners Eindhoven zit vol mogelijkheden. Ook voor jou! Contact ons of kom langs voor een kopje koffie. Wij vertellen altijd graag over UniPartners. De koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen Inschrijven

Project vacatures

Vacancy - Lighting Plan Developers
Vestiging Eindhoven | Technisch
Do you want to have a great part-time job at a global operating company as lighting plan developer?
Bekijken
Vacature-Applicatie Development
Vestiging Eindhoven | IT & Data
Wil jij een bedrijf helpen orders inzichtelijker te maken voor haar werknemers door het ontwikkelen van een web applicat...
Bekijken
Vacature - Ontwikkelen Canvas Plugin
Vestiging Eindhoven | IT & Data
Op zoek naar een gave programmeerjob?
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Business managers
Vestiging Eindhoven | Commissie
Business Managers gezocht!
Bekijken
Bestuurder 2019-2020
Vestiging Eindhoven | Bestuur
UniPartners Eindhoven is op zoek naar nieuwe bestuurders vanaf september 2019!
Bekijken
Vacature Business Managers
Vestiging Eindhoven | Commissie
UniPartners Eindhoven is op zoek naar Business Managers!
Bekijken

Bestuur

Daphne Mey
General Manager
Als voorzitter leid ik het dagelijks bestuur van UniPartners Eindhoven. Ik houd overzicht over iedereens taken en zie er op toe dat deze goed uitgevoerd worden. Verder ben ik contactpersoon naar buiten toe en neem ik deel aan relevante overleggen, bijvoorbeeld met de universiteit. Tot slot neem ik deel aan het landelijk voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen voor het hele netwerk worden genomen.
https://www.linkedin.com/in/daphne-mey/
Jort de Bokx
Finance Manager
De Finance Manager is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Eindhoven. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle facturen, loonbetaling en de boekhouding. Daarnaast stel ik in het begin van het jaar de begroting op voor de worst, middle en best case scenarios. De financiële stand van de organisatie houd ik gedurende het hele jaar bij.
https://www.linkedin.com/in/jort-de-bokx/
Imke Bun
HR Manager
Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de selectie van onze studenten. Ik check de CV's, neem sollicitaties af en kies uiteindelijk welke student het meest geschikt is voor een project of commissie. Daarnaast begeleid ik een traineeship voor excellente studenten waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En dan het allerbelangrijkste van mijn taak: ervoor zorgen dat ons bestuur goed samenwerkt en dat de sfeer er goed in zit!
https://www.linkedin.com/in/imke-bun/
Femke Bosman
Quality Manager
De Quality Manager is verantwoordelijk voor de projectmanangement en de processen binnen de UniPartners vestiging. De kwaliteit hiervan dient continu verbetert te worden. Daarbij zijn een oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze belangrijke eigenschappen die een Quality Manager dient te bezitten. Optimalisatie van processen binnen de UniPartners vestiging en het zorgen voor een zo soepel mogelijk projectsverloop zijn enkele zaken waar de Quality Manager verantwoordelijkheid voor draagt. De Quality Manager is vrij in het kiezen aan welk kwaliteitsproject hij/zij wilt werken, hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de proriteiten van ieder project. Deze kwaliteitsprojecten kunnen dan in samenwerking met mede-bestuursleden uitgevoerd worden.
https://www.linkedin.com/in/femke-bosman/
Tom Borghouts
Account Manager
Het doel van de accountmanager is het realiseren en onderhouden van een stabiele aanvoer van projecten vanuit de warme contacten. Dit wordt gedaan door de relatie te onderhouden met oud-opdrachtgevers/prospects, sleutelfiguren en intermediairs. Door de vele contacten die de accountmanager moet onderhouden bouwt deze een groot persoonlijk netwerk op.
https://www.linkedin.com/in/tom-borghouts/
Manou van Wijlen
Account Manager
Het doel van de accountmanager is het realiseren en onderhouden van een stabiele aanvoer van projecten vanuit de warme contacten. Dit wordt gedaan door de relatie te onderhouden met oud-opdrachtgevers/prospects, sleutelfiguren en intermediairs. Door de vele contacten die de accountmanager moet onderhouden bouwt deze een groot persoonlijk netwerk op.
https://www.linkedin.com/in/manou-van-wijlen/
Jasper Oostvogel
Marketing Manager
Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van UniPartners Eindhoven bij zowel studenten als bij bedrijven. Met creatieve acties probeer ik UniPartners Eindhoven zoveel mogelijk op te laten vallen. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor onze social media kanalen. Ten slotte ben ik bezig met het organiseren van het evenement UP2Consultancy, een evenement waar bedrijven en studenten elkaar zullen ontmoeten.
https://www.linkedin.com/in/jasper-oostvogel/

Interne Organen

Corine Legdeur
Raad van Advies
Directeur van communicatiebureau Legdeur
Angelic Engel
Raad van Advies
Directeur Medusa
Luuk Jeuken
Raad van Advies
Directeur GGD Investments BV
John Blankendaal
Raad van Advies
Managing director Brainport Industries
Jos Versleijen
Raad van Advies
Directeur Nobleo Manufacturing
Ernst-Jan Louwers
Raad van Advies
Louwers Technology Advocaten
Peter de With
Raad van Advies
Faculteit Electrical Engineering
Sander Arends
Raad van Financiële Controle
Billie Cuppen
Raad van Financiële Controle
Jan de Groot
Raad van Financiële Controle
Lex Roording
Raad van Financiële Controle

Contact UniPartners Eindhoven

Adres:

Technische Universiteit Eindhoven
De Lampendriessen 31
Luna de Plint 1.247
5612 AH Eindhoven

Telefoon: +31 (0)402475464
E-mail: eindhoven@unipartners.nl