Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Delft

UniPartners Delft

UniPartners Delft, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in Delft op de Mijnbouwstraat naast de Technische Universiteit Delft.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Delft loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je snel in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Vacatures Delft

Optimalisatie partijregistratiesysteem
Vestiging Delft | IT & Data
Bekijken
Verdieping urenapplicatie
Vestiging Delft | IT & Data
Verdiepen in de eisen waaraan een nieuwe urenapplicatie voor werknemers moet voldoen, en met welke systemen deze moet ko...
Bekijken
System Development
Vestiging Delft | Technisch
Development of a new system to localise side-pipelines after the main pipeline has been renewed.
Bekijken

Bestuur

Davide Cretti
Voorzitter
De taken van voorzitter zijn voornamelijk het opstellen van het beleid en de bewaking van de uitvoering hiervan, het motiveren van het bestuur, het onderhouden van de formele externe contacten, de interne organen en de contacten met UPN en JADE.
https://www.linkedin.com/in/davide-cretti/
Clara van Hall
Kwaliteitsmanager
De taken van de kwaliteitsmanager bestaan uit het verzorgen van het informatiemanagement (intern informatiesysteem, bestandsbeheer computer, correspondentie etc.) en het onderhouden van de faciliteiten (inventaris, kantoorbenodigdheden, briefpapier e.d.). Een belangrijk speerpunt hierin is de formalisering van de processen en het behouden van kwaliteit binnen UniPartners Delft door middel van interne audits. Hiernaast neemt hij de juridische taken voor zijn rekening.
https://www.linkedin.com/in/clara-van-hall-00849849/
Max Hermans
Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Delft. Dit houdt onder andere in: het versturen van facturen en betalen van de loonbelasting, de begroting opstellen, de declaraties voor studenten en bestuursleden en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.

https://www.linkedin.com/in/max-hermans-8324b0b1/
Stijn Halvorsen
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/stijn-halvorsen-2830ab139/
Pieter van Delden
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/pieter-van-delden-919781143/
Kato Hemelaar
Relations Manager
De Relations Manager is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de contacten en het netwerk. Hieronder vallen bedrijven waar ooit een bedrijfsbezoek heeft plaatsgevonden, oud-opdrachtgevers, huidige opdrachtgevers en het bezoeken van nieuwe netwerkevenementen. Ook valt de organisatie van de Cobra-borrel, een evenement met oud-UniPartners bestuurders, onder de taken van Relations Manager.
https://www.linkedin.com/in/kato-hemelaar-9ab617158/
Just Voskuyl
HR Manager
De HR manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Bovendien is het de taak van de Human Resource Manager om nieuwe bestuursleden te begeleiden en motiveren tijdens de BIO periode. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de teambuilding activiteiten, het verzorgen van trainingen door diverse organisaties en bestuur evaluaties.
https://www.linkedin.com/in/just-voskuyl-153b56160/
Josephine Baán
PR Manager
De taken van de PR manager hebben betrekking op de interne PR: de communicatie met de studenten. De doelstelling hierbij is tweeledig: vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners en verhogen van het aantal inschrijvingen voor zowel Junior Consultants, trainees als bestuursleden. Dit laatste gaat in samenwerking met de HR manager. Ook bij de organisatie van trainingen is de PR Manager nauw betrokken.
https://www.linkedin.com/in/josephine-ba%C3%A1n-6600b4137/
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Toepasbaarheid drones
Vestiging Delft | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Optimalisatie Lastechniek
Vestiging Delft | Technisch
VandeGrijp is een internationaal opererend staalbedrijf wat zich specialiseert in de productie van buizen, pijpen en buisvormige constructies....
Lees verder Bekijk alle projecten

Interne Organen

Jeroen Keijsers
RvT
Robin Baaij
RvT
Madelon Hulsebos
RvT
Sietze Blok
RvT
Jort Allebrandi
RvT
Kaz Vermeer
RvT