Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "https://www.unipartners.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "block", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 0, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://www.unipartners.nl/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "nl", "mobile": 0 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1, "force_res_hover": 0, "force_sett_hover": 0, "force_sett_state": "closed" }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 }, "fss_layout": "column" }

Delft

UniPartners Delft

UniPartners Delft, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in Delft op de Mijnbouwstraat naast de Technische Universiteit Delft.

 

Al Sinds 1996 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Delftse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Delft loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Carlijn Beerepoot
Voorzitter
De taken van voorzitter zijn voornamelijk het opstellen van het beleid en de bewaking van de uitvoering hiervan, het motiveren van het bestuur, het onderhouden van de formele externe contacten, de interne organen en de contacten met UPN en JADE.
Boris van Hofslot
Kwaliteitsmanager
De taken van de kwaliteitsmanager bestaan uit het verzorgen van het informatiemanagement (intern informatiesysteem, bestandsbeheer computer, correspondentie etc.) en het onderhouden van de faciliteiten (inventaris, kantoorbenodigdheden, briefpapier e.d.). Een belangrijk speerpunt hierin is de formalisering van de processen en het behouden van kwaliteit binnen UniPartners Delft door middel van interne audits. Hiernaast neemt hij de juridische taken voor zijn rekening.
Mark Slootweg
Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Delft. Dit houdt onder andere in: het versturen van facturen en betalen van de loonbelasting, de begroting opstellen, de declaraties voor studenten en bestuursleden en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.

Noud van der Vliet
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
Esther Heineke
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
Sam Barsukoff Poniatowsky
Relations Manager
De Relations Manager is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de contacten en het netwerk. Hieronder vallen bedrijven waar ooit een bedrijfsbezoek heeft plaatsgevonden, oud-opdrachtgevers, huidige opdrachtgevers en het bezoeken van nieuwe netwerkevenementen. Ook valt de organisatie van de Cobra-borrel, een evenement met oud-UniPartners bestuurders, onder de taken van Relations Manager.
Tessa Terhoeve
HR Manager
De HR manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Bovendien is het de taak van de Human Resource Manager om nieuwe bestuursleden te begeleiden en motiveren tijdens de BIO periode. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de teambuilding activiteiten, het verzorgen van trainingen door diverse organisaties en bestuur evaluaties.
Bart Zandstra
PR Manager
De taken van de PR manager hebben betrekking op de interne PR: de communicatie met de studenten. De doelstelling hierbij is tweeledig: vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners en verhogen van het aantal inschrijvingen voor zowel Junior Consultants, trainees als bestuursleden. Dit laatste gaat in samenwerking met de HR manager. Ook bij de organisatie van trainingen is de PR Manager nauw betrokken.

Vacatures Delft

Vacature Junior Consultant
Vestiging Delft | Technisch
Technisch onderzoek naar het gebruik van watersnijders in de tuinbouw-sector
Bekijken
Technisch onderzoek
Vestiging Delft | Technisch
Technisch onderzoek naar cryogene piston provers en het inbouwen in een bestaande faciliteit
Bekijken
Vestiging Delft | Technisch
De invulling en het maken van een template voor het analyseren van ruwe data van waterzuiveringsinstallaties
Bekijken
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Toepasbaarheid drones
Vestiging Delft | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Optimalisatie Lastechniek
Vestiging Delft | Technisch
VandeGrijp is een internationaal opererend staalbedrijf wat zich specialiseert in de productie van buizen, pijpen en buisvormige constructies....
Lees verder Bekijk alle projecten

Interne Organen

Koen Varga
RvT
Judith Terwijn
RvT
Annelies te Stelle
RvT
Robin Vogelaar
RvT
Remko van Luik
RvT
Jeroen Keijsers
RvT