Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Zo zijn wij momenteel weer op zoek naar bestuursleden vanaf september 2019!

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Business Commissie
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij sales ervaring opdoen en in contact komen met vooraanstaande bedrijven?
Bekijken
Parttime Bestuursjaar
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Wil jij je eigen onderneming runnen en ervaring opdoen in projectmanagement en consultancy? Dan is dit je kans!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij ervaring opdoen met online en offline marketing en creatieve promotie acties bedenken?
Bekijken

Project vacatures

Studentconsultant Vivium Zorggroep
Vestiging Amsterdam | Maatschappij & Milieu
Wil jij part-time aan de slag gaan bij een zorggroep en helpen bij het vergaren en interpreteren van data? Dan is deze v...
Bekijken
Studentconsultant Amsterdams Mediabedrij...
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
Dutch Students only: Wil jij part time aan de slag gaan als consultant voor een online mediabedrijf gevestigd in Amsterd...
Bekijken
Onderzoek naar de digitalisatie van Nede...
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
Nadat Deloitte het volgende onderzoek een aantal jaren intern heeft uitgevoerd zijn zij samen met UniPartners op zoek na...
Bekijken

Bestuur

Rick van Noort
Voorzitter
Ik ben Rick van Noort, 26 jaar, masterstudent Strategy & Organization en voorzitter van UniPartners Amsterdam. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke en vertegenwoordig ik de vestiging in de landelijke besluitvorming. Verder houd ik me bezig met het motiveren en ondersteunen van de bestuurders, het onderhouden van externe relaties en het bewaken van het beleid en de visie van UniPartners Amsterdam. Een bestuursjaar bij UniPartners is de uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen doordat je écht een eigen organisatie runt. Daarnaast bouw je een groot netwerk op met interessante trainingen en leuke evenementen. Een bestuursjaar bij Unipartners is de perfecte springplank voor de arbeidsmarkt.
https://www.linkedin.com/in/rick-van-noort-683a4146/
Ivo de Bruin
Financial manager
Mijn naam is Ivo de Bruin, 21 jaar uit Nederweert. Onlangs de bachelor 'Business Economics' afgerond en besloten een bestuursjaar te doen als Financial Manager bij UniPartners Amsterdam. Als Financial Manager ben ik, naast het begeleiden van onze projecten, verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken binnen UniPartners Amsterdam. Deze verantwoordelijkheid omvat: de boekhouding, belastingaangifte, loonadministratie en het opstellen van het jaarverslag. Het is van belang dat UniPartners Amsterdam ook in de toekomst een financieel gezonde organisatie blijft. Dit betekent dat inkomsten en uitgaven nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden. Daarnaast moeten er duurzame investeringen worden gedaan waar toekomstige besturen profijt van zullen hebben.
https://www.linkedin.com/in/ihmdebruin/
Bobbie van Arendonk
HR manager
https://www.linkedin.com/in/bobbie-van-arendonk-442288134/
Boris Kreecke
Marketing manager
Ik ben Boris Kreecke en naast mijn masteropleiding Business Administration ben ik marketing manager van Unipartners Amsterdam. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een online- en offline marketingstrategie voor UniPartners Amsterdam. Hierbij kun je denken aan het beheren van de social media kanalen, maar ook het bedenken van win- en uitdeelacties en het organiseren van evenementen. Op deze manier probeer ik de naamsbekendheid van UniPartners zoveel mogelijk te vergroten. Bij het uitvoeren van deze activiteiten word ik ondersteund door de marketing commissie waar ik leiding aan geef.
https://www.linkedin.com/in/boris-kreecke-787456172/
Remco Visser
Account manager
Hee! Ik ben Remco Visser. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Dit doe ik samen met mijn mede accountmanager Tjeu. Wij hebben een salesstrategie ontwikkeld en voeren deze nu samen met de rest van het bestuur uit. Hieruit realiseren wij projecten, en mijn tweede belangrijkste taak is dan ook projectmanagement. Als projectmanager probeer ik het project tot een succes te maken!
https://www.linkedin.com/in/anuska-mahes/
Tjeu Cox
Account manager
Mijn naam is Tjeu Cox, 24 jaar, en volg de pre-masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam. Hiernaast ben ik werkzaam bij UniPartners en vervul ik de functies als accountmanager; voorzitter van onze business commissie; en ontferm ik me over de 'botanique' in het kantoor. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels acquisitie. De accountmanagers stellen een sales strategie op coördineren de acquisitie door het bestuur. Daarnaast is projectmanagement ook een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/tjeu-cox-1a45ba12b/
Roemer ter Linden
Kwaliteitsmanager
Ik ben Roemer ter Linden, 23 jaar en Kwaliteitsmanager van UniPartners Amsterdam. Na het afronden van de Bachelor Politics, Psychology, Law and Economics, heb ik een tussenjaar genomen voordat ik vanaf september een Master Organizational Change and Consulting ga volgen. Als Kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de de constante en hoge kwaliteit van interne en externe communicatie, en voor de manier waarop UniPartners Amsterdam haar projecten managet. Dit betekent dat ik andere bestuurders regelmatig ondersteun tijdens verschillende fases van de projecten, van het eerste mailcontact tot de oplevering van een eindrapport. Kwaliteitsmanager is daardoor bij uitstek een portefeuille waarbij veel waarde wordt gehecht aan zorgvuldigheid en een scherpe en kritische blik.
https://www.linkedin.com/in/roemer-ter-linden-6698b3a2/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Brian Tjemkes
Vrije Universiteit Amsterdam
Jefta Lentz
KPN
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies

Afgeronde projecten

IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Concurrentieanalyse
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Big four consultancy
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 757 9970
E-mail: amsterdam@unipartners.nl