This search form (with id 1) does not exist!

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Zo zijn wij momenteel weer op zoek naar bestuursleden vanaf september 2020!

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen Inschrijven

Project vacatures

ICT communicatie consultant.
Vestiging Amsterdam | IT & Data
UniPartners is op zoek naar een ICT-georiënteerde student voor het analyseren en adviseren van het ICT-bedrijf Intermac...
Bekijken
QualityWorkx
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
We zijn opzoek naar een sales consultant voor een start-up uitzendbureau in de zorgsector.
Bekijken
Optimaliseren Analysetool Managementteam...
Vestiging Amsterdam | IT & Data
Wil jij part-time aan de slag gaan als studentconsultant en een data-tool ontwikkelen? Dan is deze vacature echt iets vo...
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Marketing manager
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Wil jij je eigen onderneming runnen en ervaring opdoen in projectmanagement en consultancy? Dan is dit je kans!
Bekijken
Salesmanager
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Wil jij je eigen onderneming runnen en ervaring opdoen in projectmanagement en consultancy? Dan is dit je kans!
Bekijken
Kwaliteitsmanager
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Wil jij je eigen onderneming runnen en ervaring opdoen in projectmanagement en consultancy? Dan is dit je kans!
Bekijken

Bestuur

Bobbie van Arendonk
Voorzitter
Hey ik ben Bobbie. Momenteel ben ik voorzitter van Unipartners Amsterdam. Ik doe dit tijdens mijn tussenjaar en combineer dit met een minor en hopelijk een stage in het tweede half jaar. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leidinggeven en motiveren van ons team. Een perfecte manier om professionele vaardigheden op te doen voordat ik aan mijn master begin.
https://www.linkedin.com/in/bobbie-van-arendonk-442288134/
Tjeu Cox
Penningmeester
Hoi ik ben Tjeu! Ik ben tijdens mijn pre-master begonnen met een bestuursjaar bij Unipartners. Momenteel ben in penningmeester en hou ik de inkomsten en uitgaven van ons team bij. Zo ben ik bij veel aspecten van onze organisatie betrokken en waarborg ik financiële balans en stabiliteit. Daarnaast zit ik nu in mijn master Bestuur, Communicatie en Organisatie.
https://www.linkedin.com/in/tjeu-cox-1a45ba12b/
Roemer ter Linden
Kwaliteitsmanager
Ik ben Roemer ter Linden, 23 jaar en Kwaliteitsmanager van UniPartners Amsterdam. Na het afronden van de Bachelor Politics, Psychology, Law and Economics, heb ik een tussenjaar genomen voordat ik vanaf september een Master Organizational Change and Consulting ga volgen. Als Kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de de constante en hoge kwaliteit van interne en externe communicatie, en voor de manier waarop UniPartners Amsterdam haar projecten managet. Dit betekent dat ik andere bestuurders regelmatig ondersteun tijdens verschillende fases van de projecten, van het eerste mailcontact tot de oplevering van een eindrapport. Kwaliteitsmanager is daardoor bij uitstek een portefeuille waarbij veel waarde wordt gehecht aan zorgvuldigheid en een scherpe en kritische blik.
https://www.linkedin.com/in/roemer-ter-linden-6698b3a2/
Boris Kreecke
Marketing manager
Ik ben Boris Kreecke en naast mijn masteropleiding Business Administration ben ik marketing manager van Unipartners Amsterdam. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een online- en offline marketingstrategie voor UniPartners Amsterdam. Hierbij kun je denken aan het beheren van de social media kanalen, maar ook het bedenken van win- en uitdeelacties en het organiseren van evenementen. Op deze manier probeer ik de naamsbekendheid van UniPartners zoveel mogelijk te vergroten. Bij het uitvoeren van deze activiteiten word ik ondersteund door de marketing commissie waar ik leiding aan geef.
https://www.linkedin.com/in/boris-kreecke-787456172/
Meike Buurman
HR manager
Ik ben Meike, Ik ben m'n bachelor Politicologie aan het afronden en doe daarnaast een bestuursjaar bij Unipartners Amsterdam. Mijn functie in het bestuur in Human Resource Management. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de sollicitaties, evenementen en de persoonlijke ontwikkeling van mijn bestuursgenoten. Ik vind het vooral belangrijk dat er een goede en motiverende sfeer hangt binnen UniPartners Amsterdam.

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Jefta Lentz
KPN
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies

Afgeronde projecten

IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Concurrentieanalyse
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Big four consultancy
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 757 9970
E-mail: amsterdam@unipartners.nl