Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd aan de Frambozenweg dichtbij het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Sara Bandt
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Sara, ik ben 21 jaar en zit momenteel in de laatste fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Afgelopen halfjaar heb ik de functie van Accountmanager vervult en aankomende halfjaar zal ik de taak van Voorzitter op mij nemen. Als voorzitter zorg je voor goede interne- en externe communicatie en motiveer je het team om ons gezamenlijke doel te behalen. Ik kijk er naar uit om mij samen met de andere bestuursleden hard in te zetten voor UniPartners en op die manier zowel studenten als bedrijven een mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen!
https://www.linkedin.com/in/sara-claire-bandt-64bb70b9/
Mex Steenvoorden
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Mex, ik ben 21 jaar en op dit moment volg ik de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Afgelopen februari ben ik begonnen als kwaliteitsmanager en dit zal ik aankomend halfjaar ook blijven doen. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners. Ook houd ik mij bezig met het waarborgen van de kwaliteit naar externe partijen.
https://www.linkedin.com/in/mexsteenvoorden/
Mathijs Borchardt
Human Resources Manager
Hi! Mijn naam is Mathijs, ik ben 22 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid – Economie. In Februari ben ik als acquisitie -en projectmanager begonnen bij UniPartners Leiden, ondertussen ben ik doorgegroeid tot de positie van HR-manager. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedures en zorg ik voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons bestuur. Ik zorg dan ook voor leuke, regelmatige trainingsdagen voor het gehele bestuur en hou een oogje in het zeil zodat iedereen zich op zijn gemak voelt in de groep.
https://www.linkedin.com/in/mathijs-borchardt-38aa9722b/
Govert Prins
Penningmeester
Hi! Ik ben Govert, 22 jaar en op dit moment volg ik een bachelor rechtsgeleerdheid met een minor fiscaal recht aan de UvA. Voor een deel hou ik me, net als mijn bestuurgenoten, bezig met acquisitie. Mijn belangrijkste taak binnen Unipartners Leiden zijn de financiën van onze vestiging. Dit houdt in dat ik facturen betaal en opstuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de lonen van de studentconsultants en voor het aanhouden van de begroting.
https://www.linkedin.com/in/govert-prins/
Merel Goud
Marketingmanager
Hi! Ik ben Merel, 21 jaar en zit momenteel in de afrondende fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid - Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Het aankomende halfjaar zal ik de functie van Marketingmanager op mij nemen. Als Marketingmanager ben je verantwoordelijk voor de naamsbekendheid en de representatie van UniPartners op social media. Ik maak bijvoorbeeld de posts op verschillende platforms en zorg ervoor dat nieuwe vacatures op de website worden geplaatst. Ik kijk er naar uit om samen met mijn andere bestuursgenoten UniPartners Leiden nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/merelgoud/
Alessa Wouters
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Alessa, Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn studie rechtsgeleerdheid-economie aan de Universiteit Leiden. Ik ben in september begonnen als accountmanager bij UniPartners Leiden. Als Accountmanager ben ik voornamelijk bezig met het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en met het binnen halen van nieuwe projecten.
https://www.linkedin.com/in/alessawouters/
Lisandro Fakkel
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Lisandro, 21 jaar oud & zit in het laatste jaar van mijn bachelor International Relations & Organizations. Sinds september ben ik Account- en Projectmanager bij UniPartners. Samen met Alessa ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten en het onderhouden van contact met de bedrijven. Ik kijk heel erg uit naar de komende tijd & heb er zin in!
https://www.linkedin.com/in/lisandro-fakkel-240682249?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3Bhg4NPEpfShSBi3Po6sHIsg%3D%3D
Nina Ligtenberg
PR-manager
Hoi! Mijn naam is Nina, ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig met het afgronden van mijn bachelor Bestuurskunde. Het komende halfjaar behoud ik mijn functie als PR-manager. Binnen deze functie ben ik hoofdverantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid onder zowel bedrijven als studenten en ik onderhoud het contact met studie- en studentenverenigingen en de universiteit. Als PR-manager vervul ik ook de rol van Eventmanager waarmee ik verantwoordelijk ben voor het opzetten en begeleiden van de eventcommissie. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursgenoten uitdagingen aan te gaan en te groeien als UniPartners Leiden!
https://www.linkedin.com/in/ninaligtenberg/

Gerelateerde vacatures

Montae & Partners Vacature
Vestiging Leiden | Juridisch
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant die aan de slag gaat met het toetsen aan relevante Europese reg...
Bekijken
Eichholtz Vacature
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
Student consultant gezocht voor het overzichtelijk maken van de supply chain voor Eichholtz d.m.v. een IST-procesbeschri...
Bekijken
Vacature Event Commissie JEW 2023
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Als Event Commissie sta je aan het roer van de organisatie van de JEW 2023!
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/