Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Sebastiaan Keizer
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Sebastiaan, 22 jaar, en zit momenteel in de laatste fase van mijn studie Bestuurskunde. Het afgelopen halfjaar heb ik de rol van acquisitiemanager vervuld en ben inmiddels doorgestroomd naar voorzitter. Als voorzitter zorg je voor goede interne- en externe communicatie en motiveer je het team om ons gezamenlijke doel te behalen. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk halen uit ons bestuursjaar!
https://www.linkedin.com/search/results/all/?keywords=sebastiaan%20keizer&origin=RICH_QUERY_SUGGESTION&position=0&searchId=811a94cb-d59e-44b0-83c3-bae2d786c612
Mex Steenvoorden
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Mex, ik ben 21 jaar en op dit moment volg ik de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Afgelopen februari ben ik begonnen als kwaliteitsmanager. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners. Ook houd ik mij bezig met het waarborgen van de kwaliteit naar externe partijen.
https://www.linkedin.com/in/mexsteenvoorden/
Sietse Roosdorp
Human Resources Manager
Hee, mijn naam is Sietse Roosdorp en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelors Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Vanaf nu tot eind zomer zal ik de functie van HR gaan bekleden. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitatieprocedures en zorg voor een fijne en gezellig dynamiek in de groep. Daarnaast onderzoek ik uitdagende trainingen voor het bestuur en onze studentconsultants. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursgenoten de uitdagingen in het aankomend half jaar aan te gaan!
https://www.linkedin.com/in/sietse-roosdorp-944721208/
Tess Fransen
Penningmeester
Hi! Ik ben Tess, 21 jaar en ben op dit moment bezig met m'n scriptie voor het afronden van mijn bachelor Informatica en Economie. Voor een deel hou ik me, net als de andere bestuursgenoten, bezig met acquisitie. Mijn belangrijkste taak binnen UniPartners zijn de financiën van onze vestiging. Dit houdt in dat ik facturen betaal en opstuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de lonen van de studentconsultants en voor het aanhouden van de begroting.
https://www.linkedin.com/in/tess-fransen-82a9bb198/
Alexandra Janssen
Marketingmanager
Hii! Mijn naam is Alexandra, 20 jaar, en op dit moment volg ik de bachelor Bedrijfskunde aan de VU. Het komende half jaar behoud ik mijn functie als marketingmanager. Wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het vergroten van de naamsbekendheid en de representatie van UniPartners op social media.
https://www.linkedin.com/in/alexandra-janssen-9b6695214/
Sara Bandt
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Sara, ik ben 21 jaar en zit momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid. Aankomend jaar zal ik de functie van Account- en Projectmanager vervullen bij UniPartners Leiden. Als Account- en Projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Daarnaast onderhoud ik het contact met de bedrijven en ben ik samen met Mathijs verantwoordelijk voor de de Sales Commissie. Ik kijk er naar uit om mij samen met de andere bestuursleden hard in te zetten voor UniPartners en op die manier zowel studenten als bedrijven een mooie mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/sara-claire-bandt-64bb70b9/
Mathijs Borchardt
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Mathijs, ik ben 21 jaar oud en zit in de afrondende fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en economie. Sinds Februari ben ik als account- en projectmanager aangesteld. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het beheren van lopende projecten, en goed contact onderhouden met bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/mathijs-borchardt-38aa9722b/
Nina Ligtenberg
PR-manager
Hi! Ik ben Nina, 22 jaar en momenteel bezig met het afronden van mijn studie Bestuurskunde. In februari ben ik begonnen met de nieuwe functie PR-manager. Dit betekent dat ik mij bezighoud met de naamsbekendheid door middel van het organiseren van evenementen, contact houden met bedrijven en het aangaan van samenwerkingen met studie/studentenverenigingen.
https://www.linkedin.com/in/ninaligtenberg/

Gerelateerde vacatures

Leiden Bio Science Park Vacature
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studenconsultant om ui te zoeken welke interessante vacatures aansluiten bij de r...
Bekijken
Leiden Bio Science park vacature
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studenconsultant om de informatie in de database weer compleet en actueel te make...
Bekijken
Vacature Rulogic
Vestiging Leiden | IT & Data
UniPartners Leiden is op zoek naar een studenconsultant om analyses uit te voeren van een nieuw geïmplementeerd financi...
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/