Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: 010-3220472
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Parttime bestuursjaar UniPartners Rotter...
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Event Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Event Commissie van UniPartn...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Help Caleido met het uitvoeren van een a...
Vestiging Rotterdam | Sociaal & Gedrag
Help CaleidoZorg met het verbeteren van hun arbeidsmarktstrategie met als doel om meer vaste medewerkers aan de organisa...
Bekijken
Stel een CSR-strategie op voor Bilfinger...
Vestiging Rotterdam | Maatschappij & Milieu
Bilfinger Industrail Services B.V. wil graag een nieuwe CSR-strategie implementeren om deze beter te laten aansluiten bi...
Bekijken
Verbeter je marketing skills door een pr...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help VolkerWessels Bouwmaterieel & Logistiek met het maken van een kosten-batenanalyse voor nieuwe bouwhubs en stel aan ...
Bekijken

Bestuur

Denise Roodenburg
Voorzitter
Mijn naam is Denise Roodenburg, ik ben 23 jaar en ben momenteel bezig met de Master Human Resource Management. Het komend halfjaar zal ik de rol van Voorzitter vervullen binnen UniPartners Rotterdam. Als voorzitter focus ik op het leiden en ondersteunen van de bestuursleden om er zo voor te zorgen dat wij het beste uit het komende halfjaar kunnen halen! Bovendien vertegenwoordig ik onze vestiging bij ons landelijk netwerk en onderhoud ik het contact met onze interne en externe organen, zoals de Raad van Toezicht. Mijn doel dit jaar is om de groei van UniPartners Rotterdam te stimuleren door het ondersteunen van de onderlinge samenwerking en het leveren van kwaliteit samen met de rest van het bestuur. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam halfjaar samen met mijn andere bestuursgenoten!
https://www.linkedin.com/in/denise-roodenburg
Juliette van der Burgt
Marketing Manager
Mijn naam is Juliette van der Burgt. Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Communication & Media. Ik zal aankomend jaar de rol van Marketing Manager vervullen, een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb! Samen met de Marketing Commissie zal ik verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, onder zowel studenten als bedrijven. Dit jaar zullen we ons focussen op zowel fysieke marketing acties op de campus als online marketing via sociale media. UniPartners biedt mij de kans om meer praktijkervaring op te doen binnen de marketing en daarnaast allemaal nieuwe mensen te leren kennen!
https://www.linkedin.com/in/juliette-van-der-burgt-5b85391b7
Eleonore Droste
Event- & Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Eleonore Droste. Ik heb net mijn bachelor International Business Administration afgerond en begin dit jaar aan mijn Master Business Information Management. Daarnaast ben ik aankomend jaar de Kwaliteit- en Eventmanager bij Unipartners Rotterdam. Hier waarborg en verbeter ik de kwaliteit van UniPartners Rotterdam en organiseer ik grootse evenementen voor zowel studenten als bedrijven. De professionele en gezellige leeromgeving die UniPartners mij biedt spreekt mij enorm aan en ik kijk ernaar uit om dit bestuursjaar uit te gaan met meer praktijkervaring in het bedrijfsleven en een nieuwe leuke groep vrienden!
https://www.linkedin.com/in/eleonore-droste-84a080177
Florine Hogendoorn
Account Manager
Mijn naam is Florine Hogendoorn. Ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend jaar zal ik de functie als accountmanager vervullen bij UniPartners Rotterdam. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor alle warme acquisitie. Dit houdt in dat ik het contact met oud opdrachtgevers en andere warme relaties zal onderhouden. Mijn doel is om dit jaar duurzame relaties op te bouwen voor UniPartners Rotterdam en hieruit nieuwe projecten kan binnenhalen. Deze functie geeft mij de kans om naast mijn studie, ook praktische ervaring op te doen binnen het bedrijfsleven. Ik kijk er erg naar uit om samen met de rest van het bestuur een enorm leerzaam, leuk en succesvol jaar te beleven!
https://www.linkedin.com/in/florine-hogendoorn-837864177
Jeffrey Pul
Penningmeester
Mijn naam is Jeffrey Pul. Aankomend jaar ben ik de Penningmeester van UniPartners Rotterdam. Hierin zal ik verantwoordelijk zijn voor de financiële huishouding. Daarnaast streef ik naar het verkrijgen van kwalitatieve projecten waar studenten hun vergaarde kennis kunnen toepassen. Ik ben nu tweede jaars bedrijfskunde, hier ervaar ik de voordelen van het hebben van praktische ervaringen in het bedrijfsleven. Daarnaast spreken de verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om samen in een team een organisatie te runnen mij binnen UniPartners erg aan!
https://www.linkedin.com/in/jeffrey-pul-b5265811a
Koen van Kasteren
Acquisitie Manager
Mijn naam is Koen van Kasteren. Ik ben 24 jaar oud en op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voordat ik ging studeren heb ik twee jaar als coach gewerkt op een saleskantoor in Rotterdam. Aankomend jaar ga ik samen met Floor als Acquisitie Manager van UniPartners Rotterdam aan de slag. Dit biedt mij de unieke kans om de dingen die ik heb geleerd tijdens mijn werk in de praktijk te brengen. Hierbij is het mijn doel om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk projecten binnen te halen voor onze vestiging! Ook kijk ik ernaar uit om mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk gebied tijdens dit proces.
https://www.linkedin.com/in/koen-van-kasteren-bbb1b91b7/
Floor Vogels
Acquisitie Manager
Ik ben Floor Vogels, 21 jaar oud en de komende maanden rond ik mijn bachelor Economics and Business Economics aan de Erasmus Universiteit af. Na drie jaar studeren wil ik graag mijn theoretische kennis die ik hier heb opgedaan in de praktijk brengen. Unipartners biedt mij deze kans. Komend half jaar zal ik hier de functie van Acquisitie manager vervullen. Ik zal me bezig houden met de koude acquisitie om zoveel mogelijk nieuwe projecten binnen te halen. Dit zal ik doen middels het aansturen van de acquisitiecommissie en samen met de rest van het bestuur veel te bellen, blitzen, mailen en bedrijven te benaderen via LinkedIn. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar met mijn bestuur een leerzaam, leuk en ontzettend succesvol jaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/floor-vogels
Jana Merkus
HR-Manager
Mijn naam is Jana Merkus. Ik ben 23 jaar en momenteel derdejaars bedrijfskunde en economie student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Afgelopen halfjaar heb ik UniPartners Rotterdam versterkt als acquisitiemanager, na deze leerzame ervaring zal ik aankomend halfjaar een nieuwe uitdaging aangaan waarbij ik de rol van HR-Manager zal vervullen. Als Human Resource Manager zal ik verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van zowel de beste student consultants voor de projecten bij onze partners als nieuwe bestuurs- en commissieleden voor onze vestiging. Daarnaast zal ik mij focussen op interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van bestuur- en commissieleden. 

Deze unieke kans geeft mij de mogelijkheid om meer kennis te maken met het bedrijfsleven, mijn huidige kennis in praktijk toe te passen en mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de leerzame ervaringen die dit halfjaar met zich mee zal brengen, en om samen met het bestuur deze vestiging te runnen!
https://www.linkedin.com/in/jana-merkus-3b44a428/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Shaiel de Lanoy
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/shaiel-de-lanoy
Gabriella Croes
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gabriellacroes
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-1.072

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)6 11 77 01 19

Email: rotterdam@unipartners.nl