Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: +31 (0)10 4082543
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Junior Enterprise Commissie Rotterdam
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Junior Enterprise Commissie crew van UniPar...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Sustainability Plan voor Itelligence
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Itelligence met het opstellen van een effectief sustainability plan!
Bekijken
Interne Processen Project voor Loudon Me...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Loudon met het ontwikkelen van een efficiënte organisatiestructuur!
Bekijken
HR-strategie voor Euser
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Euser met het ontwikkelen van een effectieve HR-strategie
Bekijken

Bestuur

Danai Bachari
Voorzitter
Mijn naam is Danai Bachari. Ik ben 23 jaar en ik studeer Information Management. Komend jaar bekleed in de functie Voorzitter binnen het dagelijks bestuur van UniPartners Rotterdam. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiding geven aan en het ondersteunen van de bestuursleden voor een optimale samenwerking.
Als eindverantwoordelijke vertegenwoordig ik onze vestiging in het landelijk netwerk van UniPartners. Verder houd ik mij bezig met het onderhouden van contact met de interne en externe organen van UniPartners Rotterdam. Ik streef ernaar om mij niet alleen op professioneel vlak, maar ook persoonlijk vlak te ontwikkelen door mij uit mijn comfort-zone te zetten en er een schitterend jaar van te maken. Komend jaar zet ik mij in om de strategie van het gehele UniPartners netwerk te verbeteren en zorg ik ervoor om de doelen van de vestiging Rotterdam hierop aan te laten sluiten, om zo UniPartners Rotterdam te laten groeien. Zo gaan wij zoveel mogelijk studenten voorzien van leuke en relevante praktijk ervaring en het bedrijfsleven zoveel mogelijk voorzien van actuele academische kennis.
https://www.linkedin.com/in/danai-bachari-237345103/
Sophie Feenstra
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Sophie Feenstra en voor de aankomende maanden ben ik de kwaliteitsmanager van UniPartners Rotterdam. Gedurende deze tijd zal ik mij voornamelijk focussen op de lange termijn kwaliteit. Mijn prioriteiten zijn het optimaliseren van de interne processen en de externe communicatie. Ik kijk er naar uit om de uitdaging van deze aankomende maanden samen met mijn mede bestuursleden aan te gaan.
https://www.linkedin.com/in/sophie-feenstra-88149b129/
Joep Helsen
Acquisitiemanager
Mijn naam is Joep Helsen. Ik ben 19 lentes jong en ik studeer Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend jaar zal ik in functie treden als acquisitiemanager bij UniPartners Rotterdam. Aan mij de taak om, samen met een fantastisch acquisitieteam, gave en leerzame projecten binnen te halen voor onze consultants door onze werkzaamheden kenbaar te maken aan bedrijven, hen warm te maken voor een samenwerking en zo een passend antwoord te vinden op hun vragen. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt me de kans om mezelf zowel in professionele, als in soft skills te ontplooien én het is ook nog eens ontzettend leuk! Ik kijk uit naar een goed en uitdagend jaar!
https://www.linkedin.com/in/joep-helsen-775447185/
Kaoutar Arharbi
Accountmanager
Mijn naam is Kaoutar Arharbi, ik ben 25 jaar oud. Ik heb recent mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit afgerond en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen het bestuur van UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Accountmanager. Als accountmanager ben je voornamelijk bezig met het onderhouden van relaties met de klanten, maar ook met het binnenhalen en coördineren van projecten voor de studentconsultants. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied wil ontwikkelen en om de eerste stap in het bedrijfsleven te zetten. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar!
https://www.linkedin.com/in/kaoutararharbi/
Ella van der End
HR Manager
Mijn naam is Ella van der End. Ik ben 21 jaar en de HR-Manager van UniPartners Rotterdam voor het komende halfjaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Bestuurskunde. Als HR-Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de studentconsultants voor verschillende projecten. Daarbij het onderhouden van het contact met de studentconsultants. Ook is de persoonlijke ontwikkeling en opleiding van de bestuursleden van UniPartners één van mijn verantwoordelijkheden. Hier kan ik mijn mede bestuursleden in ondersteuenen door bijvoorbeeld het organiseren van verschillende trainingen. Een bestuursjaar bij UniPartners bied mij de kans om ervaring op te doen in het gebied van HR en tegelijkertijd een eigen consultancy organisatie te runnen in samenwerking met de rest van het bestuur, iets waar ik zeer naar uitkijk het komende halfjaar!
https://www.linkedin.com/in/ella-van-der-end-057346172/
Maura Abrahamse
Marketing Manager
Mijn naam is Maura Abrahamse, ik ben 22 jaar oud en doe momenteel de master Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Aankomend jaar vervul ik de rol van marketing manager binnen UniPartners Rotterdam. Zo ben ik bezig met de naamsbekendheid van UniPartners vergroten op de universiteit om zo de beste studentconsultants te vinden voor de projecten die we binnenhalen. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners omdat het me de perfecte kans lijkt om me verder te ontplooien op zowel sociaal en professioneel gebied, en om deel uit te kunnen maken van een groot en divers netwerk. Ik kijk uit naar een leerzaam, uitdagend en natuurlijk gezellig jaar!
https://www.linkedin.com/in/maura-abrahamse-8237b1129/
Sanne van den Bremen
Event Manager
Mijn naam is Sanne van den Bremen, ik ben 21 jaar oud en ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor International Business Administration aan de Erasmus Universiteit. Dit jaar zal ik de rol van Event manager binnen UniPartners Rotterdam vervullen. Ik zal hier vooral bezig zijn met het organiseren van evenementen om zo de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten en om studenten een goeie ervaring met relevante bedrijven te geven. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners om me verder persoonlijk te ontwikkelen op zowel professioneel als sociaal gebied en ook een groter netwerk op te bouwen. Ik kijk uit naar een leerzaam maar ook heel gezellig jaar!
https://www.linkedin.com/in/sanne-van-den-bremen-224139158/
Justin de Jager
Penningmeester
Mijn naam is Justin de Jager en ik ben 24 jaar oud. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen Unipartners Rotterdam. Als penningmeester houd ik mij hoofdzakelijk bezig met de administratie en financiële huishouding van de organisatie. Om Unipartners Rotterdam zo goed mogelijk te laten draaien is het belangrijk dat de organisatie financieel gezond is. Er moet geen geld uitgegeven worden dat we niet hebben! Daar staat echter wel tegenover dat alles geld kost en soms moet er geld vrij worden gemaakt voor belangrijke zaken. Als penningmeester probeer ik hier samen met mijn bestuursgenoten steeds de juiste balans in te vinden.
https://www.linkedin.com/in/justin-de-jager-3970035b/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Paul Prins
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/prinsp/
Ruby Schmelzer
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rubyschmelzer/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-20

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)10 4082543

Email: rotterdam@unipartners.nl