Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: +31 (0)10 4082543
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Parttime bestuursjaar UniPartners Rotter...
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Parttime bestuursjaar UniPartners Rotter...
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Help Cohelion bij het herschrijven van e...
Vestiging Rotterdam | IT & Data
Door ontwikkelingen van de afgelopen jaren (en de coronacrisis) is het huidige algoritme niet meer actueel, hiervoor zou...
Bekijken
Help Eneco bij het verduurzamen van Nede...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Eneco wil een nieuw product in de markt zetten dat bestaat uit Solar Carports met mogelijk elektrische laadpalen op grot...
Bekijken
Ontwikkel een nieuwe HR-strategie voor L...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Lehmann & Troost wil weten hoe zij zich kan onderscheiden naar haar potentiële werknemers om de werving van personeel s...
Bekijken

Bestuur

Floor de Vries
Voorzitter
Mijn naam is Floor de Vries, ik ben 21 jaar en zit op dit moment midden in de afronding van mijn bachelor Sociologie. Dit jaar heb ik een tussenjaar genomen, waarin ik mijn laatste vakken afrond en me focus op mijn ontwikkeling middels UniPartners. Komend halfjaar zal ik daar de rol van Voorzitter vervullen. Als voorzitter zal ik mij focussen op het leiden en ondersteunen van de bestuursleden, zodat wij het beste uit dit halfjaar kunnen halen! Daarnaast vertegenwoordig ik ook onze vestigingen bij ons landelijk netwerk en onderhoud ik het contact met onze interne en externe organen, zoals de Raad van Toezicht. Mijn doel dit jaar is om ervoor te zorgen dat UniPartners Rotterdam kan groeien door onze onderlinge samenwerking te ondersteunen en kwaliteit te leveren, samen met de bestuursleden. Ik kijk ontzettend uit naar dit leerzame en gezellig halfjaar!
https://www.linkedin.com/in/floor-devries/
Guillermo Dirksz
Marketing Manager
Mijn naam is Guillermo Dirksz, ik ben 24 jaar oud en rond dit jaar mijn bachelor Business Administration af. Aankomend jaar vervul ik de rol als Marketing Manager bij UniPartners Rotterdam. Binnen deze functie tracht ik samen met mijn commissie de brand awareness van onze vestiging te vergroten bij zowel studenten als bedrijven. Ik streef ernaar om aan de hand van een actieplan, gebaseerd op mijn skills, strenghts en competenties, mezelf op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Bovendien biedt dit bestuursjaar mij de kans om mijn netwerk uit te breiden. Ik kijk uit naar de leerzame ervaringen en uitdagingen die mij en de rest van het bestuur komend jaar te wachten staan!
https://www.linkedin.com/in/guillermodirksz/
Annemone Völker
Event- & Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Annemone Völker, ik zit in mijn tweede jaar van bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit en ik ben dit jaar Event- en Kwaliteitsmanager bij UniPartners Rotterdam. Vanuit mijn event-functie wil ik innovatief omgaan met de huidige situatie en zo toch ambitieuze studenten van de Erasmus Universiteit relevante ervaringen bieden in het bedrijfsleven. Daarnaast ambieer ik het om de kwaliteit van UniPartners Rotterdam niet alleen te waarborgen, maar ook te verbeteren. Dit wil ik bereiken door interne processen te optimaliseren. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans om meer kennis te maken met het bedrijfsleven en een interessant en divers netwerk op te bouwen. Deze uitdaging wil ik naast mijn studie aangaan. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn bestuursleden dit uitdagende jaar te starten en samen onze bedrijf te runnen!
https://www.linkedin.com/in/annemone-christina-völker-80b122186/
Kasper van Velzen
Account Manager
Mijn naam is Kasper van Velzen, ik ben 22 jaar en ben momenteel bezig met een master internationale betrekkingen in Leiden. Afgelopen half jaar ben ik Acquisitie Manager geweest wat ik als erg leuk en leerzaam heb ervaren! Aankomend half jaar ga ik echter de overstap maken naar de functie als Account Manager binnen UniPartners Rotterdam. Ik kijk er naar uit om met UniPartners een goede duurzame relatie op te bouwen met de huidige relaties en hoop daarnaast nog meer goede relaties te creëren vanuit lopende en aankomende projecten.
https://www.linkedin.com/in/kasper-van-velzen/
Lukas Pijpers
Penningmeester
Mijn naam is Lukas Pijpers en ik ben komend jaar de Penningmeester van UniPartners Rotterdam. Hierin zal ik verantwoordelijk zijn voor de financiële huishouding. Wij willen komend jaar de organisatie laten groeien door middel van studenten een passende uitdaging te bieden binnen bedrijven. Naast deze bestuursfunctie studeer ik Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Hierin leer ik over bedrijfsprocessen, die ik direct kan toepassen in de werkelijkheid. De verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om zelf een organisatie te runnen spreekt mij binnen UniPartners aan!
https://www.linkedin.com/in/lukas-pijpers-558a4317b/
Koen van Kasteren
Acquisitie Manager
Mijn naam is Koen van Kasteren. Ik ben 23 jaar oud en op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor dat ik ging studeren heb ik twee jaar als coach gewerkt op een saleskantoor in Rotterdam. Aankomend jaar ga ik samen met Jana als Acquisitie Manager van UniPartners Rotterdam aan de slag. Dit biedt mij de unieke kans om de dingen die ik heb geleerd tijdens mijn werk in de praktijk te brengen. Hierbij is het mijn doel om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk projecten binnen te halen voor onze vestiging! Ook kijk ik ernaar uit mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk gebied tijdens dit proces.
https://www.linkedin.com/in/koen-van-kasteren-bbb1b91b7/
Jana Merkus
Acquisitie Manager
Mijn naam is Jana Merkus. Ik ben 22 jaar en ben momenteel tweedejaars bedrijfskunde student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Afgelopen halfjaar heb ik UniPartners Rotterdam versterkt als commissielid van de acquisitiecommissie, na deze gave en leerzame ervaring zal ik aankomend jaar samen met Koen in functie treden als Acquisitie Manager. Als acquisitiemanager houdt je je voornamelijk bezig om samen met de acquisitiecommissie, interessante en leerzame projecten binnen te halen voor onze student-consultants. Hierbij zal ik mij hoofdzakelijk bezig houden met het optimaliseren en waarborgen van de acquisitiestrategie, waarbij het doel is om zo veel en snel mogelijk projecten binnen te halen voor de UniPartners vestiging in Rotterdam. Deze unieke kans geeft mij de mogelijkheid mijn huidige kennis in praktijk toe te passen, en mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de leerzame ervaringen die dit jaar met zich mee zal brengen, en om samen met het bestuur deze vestiging te runnen!
https://www.linkedin.com/in/jana-merkus-3b44a428/
Denise Roodenburg
HR-Manager
Mijn naam is Denise Roodenburg. Ik ben 22 jaar oud en ben momenteel bezig met de Pre-master Bedrijfskunde. Het komende jaar zal ik de rol van HR-Manager vervullen binnen UniPartners Rotterdam. Als HR-Manager ligt mijn prioriteit bij de werving en selectie van zowel de beste student consultants voor de projecten bij onze partners als nieuwe bestuurs- en commissieleden voor onze vestiging. Verder vind ik het belangrijk om mij te focussen op de persoonlijke en interne ontwikkeling, als aanspreekpunt voor bestuursleden ondersteun ik hen waar nodig en voer ik ontwikkelingsgesprekken met ze. Ik hoop dit jaar mijzelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied, HR-ervaring op te doen en meer kennis te vergaren van de consultancy branche. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar samen met mijn andere bestuursgenoten!
https://www.linkedin.com/in/denise-roodenburg/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Paul Prins
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/prinsp/
Ruby Schmelzer
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rubyschmelzer/
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-1.072

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)6 11 77 01 19

Email: rotterdam@unipartners.nl