Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Revo Loonen
Voorzitter
Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Dit jaar ben ik enthousiast een nieuwe uitdaging aangegaan binnen UniPartners Nederland. Hier ben ik Voorzitter en Eventmanager. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van het bestuur van UniPartners Nederland en fungeer ik als spreekbuis namens het gehele UniPartners netwerk. Daarnaast leid ik het voorzittersoverleg, een vergadering met alle voorzitters waar de belangrijkste beslissingen worden genomen. Als Eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de evenementen die UniPartners Nederland organiseert. Dit is onder andere de UniPartners Experience op 6 maart 2019, het grootste event dat wij organiseren. Heb je vragen over UniPartners in het algemeen of over één van mijn functies? Kom dan gerust even langs!
https://www.linkedin.com/in/revoloonen
Marinus Grootveldt
Secretaris
Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met het oud-leden netwerk en externe partijen. Verder heb ik de departementen Marketing, Branding en Strategie & Beleid onder mij. Als hoofd Marketing zal ik de landelijke marketing functie-overleggen voorzitten en ben ik verantwoordelijk voor een nette en professionele uitstraling van het UniPartners merk door het netwerk en de vormgeving van ons eigen promotiemateriaal. Vanuit het departement Branding zit ik het Marketing & Branding TaskTeam voor, een soort focusgroep om netwerk brede promotie-acties te verzinnen en op te zetten. Tot slot zal ik ook het Strategie & Beleid TaskTeam voorzitten, wat als een soort denktank voor de grotere lijnen en uitdagingen van ons netwerk over de lange termijn zal dienen. Voor mijn bestuursjaar heb ik een bachelor Liberal Arts & Sciences afgerond aan Tilburg University, met een major in Business & Economics. Om mij rustig te kunnen oriënteren op mijn masterkeuze en er toch een leuk en vooral ook leerzaam jaar van te maken heb ik besloten om deze uitdaging aan te gaan. Heb je nog vragen over UniPartners of één van mijn functies? Neem dan even contact op!
https://www.linkedin.com/in/marinus-grootveldt
Koen Eerden
Penningmeester
Nu ik mijn bachelor Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven aan het afronden ben, heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging binnen UniPartners Nederland. Hier oefen ik dit jaar de functies Penningmeester en IT-Manager uit. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen UniPartners Nederland, ben ik het landelijke aanspreekpunt voor geldzaken en leidt ik samen met de kwaliteitsmanager het Audit TaskTeam. Als IT-Manager ben ik verantwoordelijk voor alle landelijke IT-systemen, zoals de website, het Customer Relationship Management systeem dat het UniPartners netwerk gebruikt en de interne communicatie platformen. Wil je meer weten over UniPartners of mijn functies specifiek? Neem gerust contact op!
https://www.linkedin.com/in/koeneerden
Ruben Luijt
Kwaliteitsmanager
Dit jaar zet ik mij met veel plezier in voor UniPartners Nederland, terwijl ik ook nog mijn bachelor Fiscale Economie aan Tilburg University afrond. Mijn hoofdfuncties zijn vicevoorzitter en kwaliteitsmanager. Als vicevoorzitter ben ik de sparringpartner van de bestuurders, zowel van UniPartners Nederland als van de vestigingen. Daarnaast ben ik, indien nodig, de vervanger van de voorzitter. Verder ben ik als kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen het netwerk. Dit gebeurt mede door de afname van interne audits. Deze audits zorgen niet alleen voor een stukje controle, maar leiden ook tot kennisuitwisseling tussen de verschillende vestigingen. Vooral dit laatste vind ik een belangrijke kracht van UniPartners, omdat ik er van overtuigd ben dat we door de verschillende studieachtergronden veel van elkaar kunnen leren. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle vestigingen aangaande juridische vraagstukken en ben ik de voorzitter van het juridische TaskTeam. Samen beantwoorden we juridische vraagstukken en zorgen we ervoor dat contracten en statuten actueel zijn. Mocht je meer willen weten of mijn functies, dan kun je altijd contact met me opnemen!
https://www.linkedin.com/in/ruben-luijt-7bb640171/
Thijs Kok
Acquisitiemanager
Na een bijna afgeronde bachelor bedrijfseconomie aan Tilburg University, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij UniPartners Nederland in de functie van acquisitiemanager en internationaal manager. In de functie van acquisitiemanager heb ik veel contact met vestigingen om te praten over de acquisitiestrategieën, zowel warm als koud, en zal ik vooral sparren, inspireren en motiveren. Daarnaast zal ik me bezighouden met het acquireren van partijen voor nationale evenementen. Als internationaal manager zorg ik voor een goede vertegenwoordiging van de belangen van UniPartners wereldwijd, door onze samenwerkingen met globale en internationale studentenorganisaties. Ook help ik de lokale besturen in hun uitdaging om te internationaliseren in een alsmaar globaliserende samenleving. Meer weten over een van mijn functies, neem dan gerust contact met mij op!
https://www.linkedin.com/in/thijs-kok
Ayu Ritzema
Accountmanager
Na twee jaar Industrial Design Bachelor aan de Technische Universiteit in Eindhoven te hebben gestudeerd, heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland. Met deze uitdaging wil ik mij breed ontwikkelen, mezelf leren kennen en (nieuwe) vaardigheden ontwikkelen. Mijn functie als Accountmanager dit jaar zal bestaan uit het onderhouden van relaties tussen UniPartners Nederland en verschillende (partner)bedrijven. Daarbovenop ben ik het aanspreekpunt voor potentiële partner bedrijven. Daarnaast ben ik HR-manager en zorg ik voor de werving- en sollicitatieprocedure van het nieuwe bestuur. Verder zorg ik voor de overdracht en opleidingsperiode en evalueer ik dit met de vestigingen zodat de kwaliteit hierin gewaarborgd wordt. Ook organiseer ik landelijke trainingen en zit ik de vergaderingen met de HR-managers voor. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, dan ben je altijd welkom voor meer informatie!
https://www.linkedin.com/in/ayu-ritzema

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
Raad van Advies
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
Raad van Advies
Ellis de Haan is het lid van onze Raad van Advies die zowel interne ervaringen heeft met UniPartners als externe. Ellis was in het jaar 2009-2010 voorzitter van UniPartners Groningen en heeft later haar carrière doorgezet bij Double Effect (het huidige Synechron) om vervolgens door te groeien tot Process Manager ALM/Treasury bij ABN Amro. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Nina Colijn
Raad van Advies
Nina Colijn is momenteel werkzaam bij European Multi Talent Group. Nina heeft ook ervaring met een bestuursfunctie door haar bestuursjaar bij AIESEC.
https://www.linkedin.com/in/nina-colijn-554288a/
Bart Hoex
Raad van Advies
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Lars Noordman
Raad van Advies
Lars is vanuit Qompas betrokken geweest bij deelname aan evenementen van UniPartners, het verzorgen van trainingen en het begeleiden van studenten in hun eerste carrièrestappen. Hij heeft passie voor campusevents en het (ver)binden van talent.
https://www.linkedin.com/in/larsnoordman/
Remco Spruyt
Raad van Advies
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Jochem Gieles
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jochemgieles/
Gwen van Doorn
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gwen-van-doorn/
Erik Koningen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/erik-koningen-ab793090/
Ruth van den Elzen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/ruth-van-den-elzen-4b271596/
Sjoerd Loenen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-loenen/