Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Anouk de Smet
Voorzitter & Juridisch manager
Na mijn exchange in Singapore heb ik enthousiast een nieuwe uitdaging gevonden binnen UniPartners Nederland, waar ik de functie Voorzitter en Juridisch manager uitvoer. Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en functioneren van het bestuur van UniPartners Nederland en fungeer ik als spreekbuis namens het gehele UniPartners netwerk. Naast de verantwoordelijkheden binnen mijn eigen bestuur leid ik het voorzittersoverleg. Tijdens deze vergaderingen worden relevante onderwerpen binnen ons netwerk besproken en worden de belangrijkste beslissingen genomen. UniPartners is daarnaast ook een convenant van het Interstedelijke Studenten Overleg (ISO) en ik vertegenwoordig UniPartners in dit overleg. Als Juridisch Manager ben ik het aanspreekpunt voor alle vestigingen aangaande juridische vraagstukken die ik samen met het Juridisch TaskTeam beantwoord. Tijdens het eerste halve jaar bij UniPartners Nederland heb ik mijn bachelor Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, dan ben je altijd welkom voor meer informatie!
https://www.linkedin.com/in/anouk-desmet/
Michael Moss
Vice-voorzitter & Acquisitiemanager
Toen ik afgelopen jaar bezig was met mijn studie International Business Administration aan Tilburg University, was ik toe aan een extra uitdaging voor ik aan mijn master wilde gaan beginnen. Daarom heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland. Dit jaar ben ik de acquisitie manager en vice-voorzitter. Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitestrategy van heel het netwerk, ben ik voorzitter van het salesoverleg waar alle account / acquisitie managers eens in de twee maanden bij elkaar komen en ben ik ook voorzitter van het Trends TaskTeam. Bij dit TaskTeam onderzoeken we recente trends in de markt waar wij als UniPartners op kunnen inspelen. Als vice-voorzitter ben ik de sparringspartner van de bestuurders van zowel UniPartners Nederland als de vestigingen. Hiernaast ben ik, indien nodig, ook de vervanger van onze voorzitter. Wil je meer weten over UniPartners of mijn functies specifiek? Neem dan gerust contact op!
https://www.linkedin.com/in/michaelmoss3/
Janine Visser
Penningmeester & Strategisch manager
Nu ik mijn bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven aan het
afronden ben, heb ik gekozen voor een bestuursjaar binnen UniPartners Nederland. Dit jaar
geeft mij de mogelijkheid mijn professionele vaardigheden te ontwikkelen. Zo heb je contact
met bedrijven, maar krijg je als overkoepelend orgaan ook een grote verantwoordelijkheid
die je niet zomaar als student overal zult krijgen. Deze leerzame uitdaging sprak me daarom
aan. Daarnaast maken we er samen met het bestuur ook nog een heel leuk jaar van.
Mijn functies binnen UniPartners zijn penningmeester en hoofd strategie & beleid. Als
penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen UniPartners Nederland, zo
houd ik de boekhouding bij en maak en bewaak ik de begroting. Verder ben ik als
penningmeester ook het landelijke aanspreekpunt voor geldzaken. Daarnaast ben ik de
voorzitter van het Strategie & Beleid TaskTeam. Samen bekijken en brainstormen we over
de lange termijn strategie voor het gehele landelijke netwerk. Dit jaar zal er namelijk een
nieuw 3-jarig beleid moeten worden geschreven, dus gaan we na waar we UniPartners in de
toekomst willen zien staan en wat hiervoor moet gebeuren. Een erg interessante uitdaging!
Mocht je meer willen weten over UniPartners of mijn functies, dan kun je altijd contact met
me opnemen!
https://www.linkedin.com/in/janine--visser/
Leone de Winter
Kwaliteits- & IT-manager
Gedurende mijn bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven, leek het me altijd al gaaf om een jaar praktijkervaring op te doen middels een bestuursjaar. Na het afronden van mijn bachelor ben ik deze uitdaging aangegaan bij UniPartners Nederland, waar ik de functies kwaliteitsmanager en IT-manager vervul. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen het netwerk. Dit gebeurt mede door de afname van interne audits waarvoor het Audit TaskTeam langs elke vestiging een dag op bezoek zal komen. Deze audits zorgen niet alleen voor een stukje controle, maar leiden ook tot kennisuitwisseling tussen de verschillende vestigingen. Een belangrijke kracht van UniPartners is dan ook het grote netwerk van ruim 90 bestuurders uit alle 12 studentensteden. Door de verschillende (studie)achtergronden kunnen we door middel van dergelijke kennisdelingen ontzettend veel van elkaar te leren. Verder ben ik als IT-Manager verantwoordelijk voor alle landelijke IT-systemen, zoals de website, het Customer Relationship Management systeem dat het UniPartners netwerk gebruikt en de interne communicatie platformen. Met deze functie kun je echt je eigen draai eraan geven door te focussen op hetgeen wat jij interessant vindt. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, neem dan gerust contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/leone-de-winter-359975185/
Laura Cornelissen
Marketing- & Eventmanager
Nadat ik mijn bachelor Industrial Engineering bijna afgerond had, heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland. Als Marketingmanager, ben ik verantwoordelijk voor een nette en professionele uitstraling van het UniPartners merk en voor de vormgeving van ons eigen promotiemateriaal. Verder ben ik voorzitter tijdens zowel de vergaderingen van de landelijke marketing functie-overleggen, als de Marketing & Branding TaskTeam overleggen. Als Eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de evenementen die UniPartners Nederland organiseert. Dit is onder andere de UniPartners Experience op 16 april 2021, het grootste evenement dat wij organiseren. Heb je nog vragen over UniPartners of één van mijn functies? Neem dan even contact op!
https://www.linkedin.com/in/laura-cornelissen-0a1618176/
Romi Visser
HR- & Internationaal manager
Na mijn bachelor Personeelwetenschappen afgerond te hebben aan Tilburg University, was ik op zoek naar een plek waar ik al mijn opgedane kennis kon toepassen in praktijk. Deze plek heb ik gevonden in het bestuur van UniPartners Nederland. In functie als HR-manager ben ik voorzitter van alle HR-managers van onze vestigingen, heb ik contact met landelijke trainingspartijen. Verder houd ik me bezig met de ontwikkeling van bestuursleden en ben ik verantwoordelijk voor de werving, selectie en opleiding van nieuwe bestuurders. Daarnaast representeer ik Nederland als International manager in ons internationale netwerk van Junior Enterprises. In deze positie ben ik het voornaamste aanspreekpunt en contactpersoon voor landen over de hele wereld die aangesloten zijn bij ons netwerk. Meer weten over mijn functies? Neem gerust contact op!
https://www.linkedin.com/in/romivisser/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
Raad van Advies
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
Raad van Advies
Ellis de Haan is lid van onze Raad van Advies met zowel interne als externe ervaringen met UniPartners. Ellis was voorzitter van UniPartners Groningen in 2009-2010. Na haar studie is zij als consultant actief geweest en heeft zij verschillende posities bekleed binnen ABN AMRO. Inmiddels werkt zij als Business Unit Manager bij Xebia, een IT consultancy bedrijf. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Bart Hoex
Raad van Advies
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Lars Noordman
Raad van Advies
Lars is vanuit Qompas betrokken geweest bij deelname aan evenementen van UniPartners, het verzorgen van trainingen en het begeleiden van studenten in hun eerste carrièrestappen. Hij heeft passie voor campusevents en het (ver)binden van talent.
https://www.linkedin.com/in/larsnoordman/
Remco Spruyt
Raad van Advies
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Margreet Löwik
Raad van Advies
Margreet Löwik is werkzaam op het gebied van privacy en compliance. Met haar adviespraktijk Rulogic helpt ze organisaties om privacy en compliance op een logische wijze mee te nemen in de dagelijkse werkzaamheden. Wet- en regelgeving op een praktische wijze toepassen, dat is haar missie. Margreet heeft brede ervaring als compliance officer, functionaris gegevensbescherming en forensisch onderzoeker bij diverse financiële instellingen. Zij startte haar carrière binnen PwC Advisory, waar zij zich onder meer inzette om een brug te slaan tussen wetenschappelijk onderzoek en consultancy. Als RvA-lid zet zich nu verder in om die verbinding nog meer vorm te geven.
https://www.linkedin.com/in/margreet-l%C3%B6wik-a8671324/
Jochem Gieles
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jochemgieles/
Gwen van Doorn
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gwen-van-doorn/
Erik Koningen
Raad van Toezicht
Erik Koningen was Voorzitter en Event Manager van UniPartners Nederland in 2016-2017. Na het afronden van de studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven is Erik nu werkzaam als Supply Chain & Operations Consultant bij EY. Met zijn kennis van de adviesbranche en kritische blik is hij een belangrijke toevoeging aan onze Raad van Toezicht.
https://www.linkedin.com/in/erik-koningen-ab793090/
Ruth van den Elzen
Raad van Toezicht
Ruth van den Elzen was in het jaar 2017-2018 Penningmeester en Event Manager van UniPartners Nederland. Na een afgeronde studie Technische Bedrijfskunde is ze momenteel werkzaam als Logistiek Engineer bij Rhenus Logistics. De combinatie van organisatorische en financiële ervaring zorgt dat ze op diverse vlakken het huidige bestuur kan voorzien van waardevolle adviezen.
https://www.linkedin.com/in/ruth-van-den-elzen-4b271596/
Sjoerd Loenen
Raad van Toezicht
Sjoerd Loenen was IT manager en Vice-Voorzitter van UniPartners Nederland in 2015-2016. Na zijn studie Technische Natuurkunde is hij sinds 2019 bezig met een PhD op het gebied van Quantum Technologieën binnen QuTech. Door zijn combinatie van bestuurservaring en het oplossen van complexe vraagstukken, is hij een waardevolle sparringspartner voor het huidige UniPartners Nederland bestuur.
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-loenen/